قالب موتور - MotorBike

::reza::

کاربر VIP
ببخشید GS جان ما دیر اومدیم برای نظر. مثل همیشه مدلینگتون عالی شده. رندر هم خوب شده خداییش، فقط کاش یه چند تا برچسب می زدی روی بدنه و باک و اینا و یه شماره ای هم می زدی گوشه ای موتور تا بشه یه موتور مسابقات motogp، اینطوری خیلی ساده شده موتورت. با مشکلاتی هم که فرشید جان گفتن موافقم. ایول فرشید خیلی اطلاعات خوبی در مورد عکاسی داره. باید بگیم بهش یه تاپیک توی بخش عکاسی مجیدآنلاین بزنه یه سری توضیحات واسه افرادی مثل من که به عکاسی علاقه دارن اما چیزی بلد نیست در موردش یه چیزایی یاد بگیرن. :green:
شاد باشی و موفق.

سلام amin4d خوبی داداش؟ خیلی کار خوبی کردی که اومدی برای نظر دادن. دیر اومدن هم مشکلی نداره:rose:
امین جون نظر لطفته. خیلی ممنون. در مورد اون برچسب و اسپرت کردنش ایشالا حتما تو رندر جدید پیاده میکنم. فرشید هم دست گلش درد نکنه اطلاعات مفیدی ارائه کرد.
ممنون از همگی:rose:

سلام.

ايول رضا جون . كارت خيلي عاليه .
مدلينگ كه عاليه .

رندر هم خوبه ...
اما پتانسيل گرفتن رندر بهتري رو داري. با توجه به شناختي كه ازت دارم.

موفق باشي.
يا علي.

به به آقا مرتضی گل
چه عجب یادی از فقیر فقرا میکنی. نیستی، کم پیدایی؟
خوشحالم کردی
ممنون مرتضی جون. ایشالا رندر جدید رو سعی میکنم بهتر بگیرم. مرسی
علی یارت:rose:

مدل قشنگــ شده :wink: فقط متریال جای کار داره ! دونه های آسفالت هم نسبت به موتور بزرگن ! منتظر رندر final هستیم :rose:
مرسی. :rose:

M O R T E Z A

Son of South Darkness
رضا جون اون ويرايش بهتر شد ولي به نظر من توي هواي ابري اينقدر نور آفتاب شديد نيست :rose:

دوست دارم يه كار خيلي خوشكل ازت ببينم واسه همين گير ميدما :rose::green:

موفق باشي

::reza::

کاربر VIP
رضا جون اون ويرايش بهتر شد ولي به نظر من توي هواي ابري اينقدر نور آفتاب شديد نيست :rose:

دوست دارم يه كار خيلي خوشكل ازت ببينم واسه همين گير ميدما :rose::green:

موفق باشي

سلام مرتضی جون. مرسی داداش. خوب اون قسمت شاید ابر نداشته :green: نمیدونم. اما رندر جدید خیلی از این متفاوتتر هستش. از اینکه کارامو دنبال میکنی خیلی خوشحالم .
راستی اینا اسمش گیر دادن نیست اینا همش لطفه برای من.:rose::rose: مرسی
شاد و موفق باشی .

amir.nemati63

کاربر VIP
سلام.
از مدلسازی کار خیلی خیلی خوشم اومد.
به نظر من مدلسازی موتور خیلی سخت تر از مدلسازی ماشین هست و توی این قسمت کاملا" موفق بودی.
در قسمت رندر و متریال:
فکر میکنم لاستیک موتور رو میتونی بیشتر روش کار کنی.
متریال کمک فنر ها و دسته فرمان هم به نظرم زیاد تیره شده.
متریال اسکلت موتور هم به نظر من متریال مس شده که چندان منطقی نیست.
با توجه به تصاویر پشت شیشه ی موتور، فکر میکنم ior شیشه به درستی تنظیم نشده و شکست بیش از حد داره.
بزرگ بودن تصویر پس زمینه و آسفالت و همینطور خام بودن بدنه ی موتور رو هم که دوستانت اشاره کردن.
به نظرم با یه تکسچر خوب میتونی خیلی شکیل ترش کنی.
منتظر کار نهایی هستم.
موفق باشی.

hdnsoft

Well-Known Member
:paint:خیلی زیبا شده و بقول دوستمون ، اگر یک کوچلو مارکی یک کمی رنگ قرمزیا نارنجی بکار میبردین بیشتر تو چشم میزد
ولی انصافا زیبا شده خسته نباشین

جدیدترین ارسال ها

بالا