قالب موتور - MotorBike

::reza::

کاربر VIP
سلام به عزیزان گل
ایشالا هر جا که هستید خوش باشید.

این مدل رو من خیلی وقت پیش زده بودم که مربوط به دوران مسابقه هفتگیه. راستش خواستم یه رندر خوب ازش بگیرم که نتیجه اش این شد.
امیدوارم خوشتون بیاد.

مدلسازی با Autodesk 3ds Max Design 2009 32-bit
رندر با Arion و در ادامه کمی هم فتوشاپ.

آپلود جدید
attachment.php

پیوست ها

• MotorBike.jpg
    MotorBike.jpg
    375.1 کیلوبایت · بازدیدها: 61
  • Wire.jpg
    Wire.jpg
    211 کیلوبایت · بازدیدها: 56
آخرین ویرایش:

(Hamid)

Well-Known Member
قشنگ شده عزیز خسته نباشی واقعا :rose:
مدلش که فوق العادست رندرش هم خوب شده
یه خورده رفلکت بدنه زیاد شده فقط
رنگ قرمز هم به نظرم هنوز قشنگترش میکنه.

M O R T E Z A

Son of South Darkness
به نظر من كه مدلينگ عاليه

ولي رندر جاي كار داره

يه رندر استوديويي بگير ، به نظر من خيلي بهتر ميشه

الان متريال جاي كار داره به نظرم

ولي خيلي خشكل شده

آفرين :rose: موفق باشي

*farshid*

کاربر VIP
خیلی عالی شده رضا جان
واقعا دوسش دارم
مدلش عالیه
رندرشم خیلی خوبه

یه بار هم با لنز تله رندر بگیر ببین بهتر میشه یا نه؟!!
به نظرم لنزی که بکگراند باهاش عکاسی شده با لنز دوربین مکست یکی نیست
باید تست کنی

ولی در کل عالیست فراتر از بیست

سلام آقا فرشید منظورن از لنز تله دقیقا چیه؟:-?
یعنی با دوربین وی ری با خاصیت لنز تله رو بدی
ممنون میشم اگه راهنمایی کنی همه بفهمیم
مرسی

کاربر VIP
قشنگ شده عزیز خسته نباشی واقعا :rose:
مدلش که فوق العادست رندرش هم خوب شده
یه خورده رفلکت بدنه زیاد شده فقط
رنگ قرمز هم به نظرم هنوز قشنگترش میکنه. ديروز

سلام خوبی دوست عزیز
مرسی شما لطف داری
نظر خیلی خوبی بود. نمیدونم چرا خودم بهش دقت نکردم شاید کمی عجله کرده بودم. رفلکت بدنه کمی زیاد بود دوباره رو رفلکت بدنه کار کردم و تقریبا میزونش کردم.
مرسی:rose:
به نظر من كه مدلينگ عاليه

ولي رندر جاي كار داره

يه رندر استوديويي بگير ، به نظر من خيلي بهتر ميشه

الان متريال جاي كار داره به نظرم

ولي خيلي خشكل شده

آفرين :rose: موفق باشي
به به آقا مرتضی گل خودمون
مرسی مرتضی جون
در مورد رندر هم من رندر استدیویی زیاد گرفتم (اکثر مدلهام رندرش استدیویی شده) میخواستم رندرم رو خارج از استدیو بگیرم:wink:
خیلی ممنون. راستی از همین مدل من رندر استدیویی زمان مسابقه رو دارم سعی میکنم تو پست اول هم بزارمش.
موفق باشی:rose:
افرین
خیلی خوب شده ديروز
مرسی:rose:
خیلی عالی شده رضا جان
واقعا دوسش دارم
مدلش عالیه
رندرشم خیلی خوبه

یه بار هم با لنز تله رندر بگیر ببین بهتر میشه یا نه؟!!
به نظرم لنزی که بکگراند باهاش عکاسی شده با لنز دوربین مکست یکی نیست
باید تست کنی

ولی در کل عالیست فراتر از بیست

اوه اوه استاد اومد :snap:
استاد من نبودم به خدا تقصیر من نیست. من بی گناهم، نزن بابا:snap:
مرسی فرشید جونم .
این که وگفتی تله لنز یعنی چه؟ یعنی شماره لنز رو کمتر بگیرم؟ چه کنیم دیگه نادانی هستشو هزار مکافات.
ساقول کیشی.:rose:

سلام آقا فرشید منظورن از لنز تله دقیقا چیه؟:-?
یعنی با دوربین وی ری با خاصیت لنز تله رو بدی
ممنون میشم اگه راهنمایی کنی همه بفهمیم
مرسی

آره فرشید جون توضیحات دقیق رو بده. همگی منتظریم. راستی من با Arion رندر گرفتما. وی ری نیست.

بسیار عالی شدهـــ:rose:
مرسی.

::::::::::::::::::::::::

خوب با این نظرییات من کمی دوباره رو موتور کار کردم. رفلکت بدنه رو هم کمی پایین آوردم. (به جز نظر فرشید که نمیدونم منظورش از تله لنز چی بود)
این رندر رو هم در پست اول میزارم.

پیوست ها

• MotorRender2.jpg
    MotorRender2.jpg
    363.6 کیلوبایت · بازدیدها: 237

*farshid*

کاربر VIP
تله یعنی غیر واید
مثلا لنز 100 85 50حتی 200
اینا تله هستن

35 و 28 و 23 و ... واید

فکر کنم یه مقدار لنز تله تر موتور رو بیشتر رو بکگراندت مچ میکنه
بهتره موتور وسط کادر قرار بگیره الان 30% رندرت آسفالته
اون قسمتو کراپ کنی بهتره
شاید یشه یه مقدار هم آسمون رو بیشتر دید

پرسپکتیوت درست مچ شده (نقطه گریز و خط افق )
در کل بیسته

*farshid*

کاربر VIP
رندر اصلاحی خیلی بهتره

ببین رضا جان
اون دونه های آسفالت یه مقدار به نظر درشت میان
شاید موتورت باید یه مقدار دورتر مستقر بشه
کلا با یه بکگراند دیگه هم تست کن
این کار ارزش تاپ رو داره
بیشتر روش کار کن
متریال لاستیک جای کار داره

سلامرضا جون.

نکنه تو قوطی شما همه چی هست و رو نمیکنی. موتور جالبی شده. من از موتور خیلی سرهای فنی در نمیارم اما یه چیز های جالبی توش دیدم. اگه خواستی بعدا یه موتور دیگه برنی یا !!! میتونی اینو هم بشنوی. ( یا گوشهاتو بگیر ویا اعصابتو آماده کن مهندس)

اول این که صفحات تخت و بزرگی داره که میتونه با نقش برجسته یا برچسب یا از اون کارایی که رو هارلی دیویدسون نقاشا میکنن یه حالت خفن و حرفه ای تر پیدا کنه.

دیگه اینکه اون خط قطری که حجم های درشت جلو و پایین رو از عقب و بالا جدا میکنه منو به این فکر انداخت که میتونی حرکت سینوسی و مواج فرمها که به شکل دنباله تو مدل به چشم میخوره رو به قسمت جلو پیوند بدی. البته خب شما احتمالا یه کار موجود رو مدل کردی اما من عادت دارم همه چی رو شبیه کاراکتر و موجود زنده ببینم. فرض کن موتور گاست رایدره فقط فرمش یه چیز دیگه هست. شعله های زبانه ای فرمی میتونه از چرخهای جلو و نزدیک زمین فرو بره و به اون دنباله ها که الان پشت کار هست برسه. سوارش هم میتونه تو اون شعله ها باشه. در واقع پاهاش نمیسوزه دیگه. شعله هایی آلیاژی میتونه قدرت و سرعت موتور و سوارش رو به رخ بکشه و یه پوستر جذاب برا مارک موتور باشه.

اگه خواستی اسپرت کنی موتورو من رنگهای زنبور وحشی و کوسه رو پیشنهاد میدم. سر موتور به نظرم به این دو حیوون میخوره. مثلا میشه تو رنگهای لکه ای سیاه و زرد و نارنجی خشونت و سرعت رو نشون داد.

در مورد رندر قدیمی هم مناسب هست و صنعتی ولی با دستکاریت جدیدیه خیلی کاری تر و حرفه ای تر به نظر میاد. فقط یه نکته تو بازسازی و دستکاری یه تصویر قدیمی اینه که شما معمولا مثل همین کار میای عناصر کم اهمیت کار رو با امکانات بهتر عوض میکنی. مثلا اینجا رنگهای عادی رو با طیف های نزدیک به هم و حال و هوای سه رنگه جا به جا کردین. این محدودیت کار رو محکم تر میکنه اما یه چیزایی رو ازش میگیره.

اگه رو کاری که اینجوری عوض شده لایه هایی از گرافیک مکمل بیاری ارزش کار نهایی به مراتب بالاتر میره و انگار از اول همونجوری هدفگیری شده بوده. رندرهای مکمل با متریال متفاوت. ماسک ها . لکه های تخت یا طیف های اتخابی خاص. اضافه کاری روی محیط برای مهمونی پرشکوه تر چشمها و از کارهای دیگه ای که خودت میدونی میشه کمک گرفت تا اون حد کمال جلوتر بره و غنای کار اینقدر زیاد بشه که چند لایه آدم رو میخکوب کنه و به حیرت مشغول کنه.

پر کردن شکافهای ریز باعث میشه روی زمین لیز بخوری و این یخ واقعی اصطکاک چشمها رو کم و کمتر میکنه.

شاد باشی استاد موتوری!

یا علی

saeedmagic

Member
سلام آقا رضا کاره خیلی خوبی شده ایراد لنزو و متریال که دوستان گفتن به نظر من یه ذره به سمت مخالف دوربین خمش کنی انگار که روی جکه و لاستیک جلورو یه ذره کج کنی جلوه بیشتری می گیره موفق باشی :rose:

آخرین ویرایش:

کاربر VIP
تله یعنی غیر واید
مثلا لنز 100 85 50حتی 200
اینا تله هستن

35 و 28 و 23 و ... واید

فکر کنم یه مقدار لنز تله تر موتور رو بیشتر رو بکگراندت مچ میکنه
بهتره موتور وسط کادر قرار بگیره الان 30% رندرت آسفالته
اون قسمتو کراپ کنی بهتره
شاید یشه یه مقدار هم آسمون رو بیشتر دید

پرسپکتیوت درست مچ شده (نقطه گریز و خط افق )
در کل بیسته
فرشید جون مرسی از اطلاعات کاملا مفیدت.

رندر اصلاحی خیلی بهتره

ببین رضا جان
اون دونه های آسفالت یه مقدار به نظر درشت میان
شاید موتورت باید یه مقدار دورتر مستقر بشه
کلا با یه بکگراند دیگه هم تست کن
این کار ارزش تاپ رو داره
بیشتر روش کار کن
متریال لاستیک جای کار داره

مرسی .نظر لطفته داداشی. راستش قراره یه رندر یگه ازش بگیرم اما کمی متفاوت تر از این .
اون بک گراند رو یکی از دوستان خوب بهم داده بود. البته تعدادی عکس بودش اما من از این یکی خوشم اومد.
در مورد بک گراند اون چند تا بک گراند رو که بهم پیشنهاد کردی رو حتما استفاده میکنم.
راستی اون متریال لاستیک از متریال خود فرای بودااا. نمیدونم اگه بد شده عوضش میکنم.
مرسی.

سلامرضا جون.

نکنه تو قوطی شما همه چی هست و رو نمیکنی. موتور جالبی شده. من از موتور خیلی سرهای فنی در نمیارم اما یه چیز های جالبی توش دیدم. اگه خواستی بعدا یه موتور دیگه برنی یا !!! میتونی اینو هم بشنوی. ( یا گوشهاتو بگیر ویا اعصابتو آماده کن مهندس)

اول این که صفحات تخت و بزرگی داره که میتونه با نقش برجسته یا برچسب یا از اون کارایی که رو هارلی دیویدسون نقاشا میکنن یه حالت خفن و حرفه ای تر پیدا کنه.

دیگه اینکه اون خط قطری که حجم های درشت جلو و پایین رو از عقب و بالا جدا میکنه منو به این فکر انداخت که میتونی حرکت سینوسی و مواج فرمها که به شکل دنباله تو مدل به چشم میخوره رو به قسمت جلو پیوند بدی. البته خب شما احتمالا یه کار موجود رو مدل کردی اما من عادت دارم همه چی رو شبیه کاراکتر و موجود زنده ببینم. فرض کن موتور گاست رایدره فقط فرمش یه چیز دیگه هست. شعله های زبانه ای فرمی میتونه از چرخهای جلو و نزدیک زمین فرو بره و به اون دنباله ها که الان پشت کار هست برسه. سوارش هم میتونه تو اون شعله ها باشه. در واقع پاهاش نمیسوزه دیگه. شعله هایی آلیاژی میتونه قدرت و سرعت موتور و سوارش رو به رخ بکشه و یه پوستر جذاب برا مارک موتور باشه.

اگه خواستی اسپرت کنی موتورو من رنگهای زنبور وحشی و کوسه رو پیشنهاد میدم. سر موتور به نظرم به این دو حیوون میخوره. مثلا میشه تو رنگهای لکه ای سیاه و زرد و نارنجی خشونت و سرعت رو نشون داد.

در مورد رندر قدیمی هم مناسب هست و صنعتی ولی با دستکاریت جدیدیه خیلی کاری تر و حرفه ای تر به نظر میاد. فقط یه نکته تو بازسازی و دستکاری یه تصویر قدیمی اینه که شما معمولا مثل همین کار میای عناصر کم اهمیت کار رو با امکانات بهتر عوض میکنی. مثلا اینجا رنگهای عادی رو با طیف های نزدیک به هم و حال و هوای سه رنگه جا به جا کردین. این محدودیت کار رو محکم تر میکنه اما یه چیزایی رو ازش میگیره.

اگه رو کاری که اینجوری عوض شده لایه هایی از گرافیک مکمل بیاری ارزش کار نهایی به مراتب بالاتر میره و انگار از اول همونجوری هدفگیری شده بوده. رندرهای مکمل با متریال متفاوت. ماسک ها . لکه های تخت یا طیف های اتخابی خاص. اضافه کاری روی محیط برای مهمونی پرشکوه تر چشمها و از کارهای دیگه ای که خودت میدونی میشه کمک گرفت تا اون حد کمال جلوتر بره و غنای کار اینقدر زیاد بشه که چند لایه آدم رو میخکوب کنه و به حیرت مشغول کنه.

پر کردن شکافهای ریز باعث میشه روی زمین لیز بخوری و این یخ واقعی اصطکاک چشمها رو کم و کمتر میکنه.

شاد باشی استاد موتوری!

یا علی

علیک سلامبرهانی جون.
خوبی؟ آقا تو کار بسیار خوبی میکنی که میخوای بیای رو اعصاب من. من که واقعا لذت میبرم از این کارت...
در مورد پیشنهادات ، خیلی پیشنهاد خوبی هستش حتما ازشون استفاده میکنم.
شاد باشی.

ممنون:rose:
تبریک تبریک تبریک واقا عالی ا ولی رندر و تنظیمات دوربین همون طور که دوستان گفتن جای کار داره:rose:
مرسی پوریا جون. چشم اونا رو هم حتما در رندر جدیدم اصلاح میکنم. :rose:

سلام آقا رضا کاره خیلی خوبی شده ایراد لنزو و متریال که دوستان گفتن به نظر من یه ذره به سمت مخالف دوربین خمش کنی انگار که روی جکه و لاستیک جلورو یه ذره کج کنی جلوه بیشتری می گیره موفق باشی :rose:

سلام سعید جون. مرسی. راستش خودم میخواستم حالت جک رو بدم بهش اما دوست داشتم تو این صحنه کج نباشه. مرسی:rose:
مدلینگ موتور خیلی خوب شده

امین جون مرسی داداش. قابل شما رو نداره:rose:

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
ببخشید GS جان ما دیر اومدیم برای نظر. مثل همیشه مدلینگتون عالی شده. رندر هم خوب شده خداییش، فقط کاش یه چند تا برچسب می زدی روی بدنه و باک و اینا و یه شماره ای هم می زدی گوشه ای موتور تا بشه یه موتور مسابقات motogp، اینطوری خیلی ساده شده موتورت. با مشکلاتی هم که فرشید جان گفتن موافقم. ایول فرشید خیلی اطلاعات خوبی در مورد عکاسی داره. باید بگیم بهش یه تاپیک توی بخش عکاسی مجیدآنلاین بزنه یه سری توضیحات واسه افرادی مثل من که به عکاسی علاقه دارن اما چیزی بلد نیست در موردش یه چیزایی یاد بگیرن. :green:
شاد باشی و موفق.

sharin

Member
سلام.

ايول رضا جون . كارت خيلي عاليه .
مدلينگ كه عاليه .

رندر هم خوبه ...
اما پتانسيل گرفتن رندر بهتري رو داري. با توجه به شناختي كه ازت دارم.

موفق باشي.
يا علي.

moeinkarimi

Member
مدل قشنگــ شده :wink: فقط متریال جای کار داره ! دونه های آسفالت هم نسبت به موتور بزرگن ! منتظر رندر final هستیم :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا