مواظب هكرهاي مجيدآنلاين باشيد!!!

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
راستش اثاري از هك نيستش من فكر ميكنم به دليل يك سري دستورات كه من براي بك آپ گيري به كار ميبرم اين مشكل پيش اومده...

نميدونم شايد هم هكي در ميان باشه..

فقط يك سوال الان يعني هر روز يك تعداد از ارسالهاتون كم ميشه؟!

مجيد

aghahamidgol2

Active Member
نه آقا فقط گاهي اوقات مثلا تا كنون 6 تا ازارسال هاي من مرده اند همين ديگه جديدا نه !!

Maxton

Active Member
اقا مجيد هر روز كم نمي شه يه دفه 100 تا كم ميشه..داشت اشكم در مي اومد...ولي با چت جبرانش كردم :wink: :wink:

black-die

Active Member
hanswercom گفت:
اقا مجيد هر روز كم نمي شه يه دفه 100 تا كم ميشه..داشت اشكم در مي اومد...ولي با چت جبرانش كردم :wink: :wink:

خيلي كاره خوبي كردي حالا مياي بلند هم ميگي :lol:

مجيد جان يهو 10-20 تا ميپره ... بدبختي دونه دونه نيستش :roll:

PC man

Active Member
آقا يه كاري بكنين اگه مديران در توانشون نيست كه در اينجا امنيت برقرار كنن من ميرم زنگ مي زنم 110 بيادا!!!
اون كسي كه شايد ما رو هك كرده باشه حالا كه داره اين تاپيك رو ميبينه داره از خنده دلش مي تركه!!!
داداش جون من بي خيال اين يكي سايت رو ولش كن.برو سراغ يك سايت ديگه مثلا برو گوگل رو هك كن بعد از اينكه هكش كرده برو سازمان سنجش و مايكروسافت رو هم هك كن.
ما يكي رو چي!!!؟؟؟ بي خيال!

amir_s

Active Member
به خاطر تغييرات سايت هست فكر ميكنم
دارن ارسالهاي اضافي رو پاك ميكنن

EHSAN_J

Active Member
منم بعضي وقتها ارسالهام كم ميشه نميدونم براي چي ولي مهم نيست چون فكر نميكنم چيز خاصي رو از دست بدم ولي تو رو بخدا اگه مديرن محترم پاك ميكنن يه خبر كوچولو بدن كه آدم بي خودي فكر بد نكنه

ممنون

Peyman-Pop

Active Member
امیر جان و احسان جان هیچ مدیری ارسال هارو پاک نمی‌کنه .

سایت احتمالا یک مشکل و باگ داره که از اون طریق به انجمن نفوذ می‌شه و ارسال ها حذف می‌شه .

داریم موضوع رو چک می‌کنیم ببینیم اشکال از کجاست و به زودی خبر اونرو بهتون میدیم .

پیمان

Maxton

Active Member
Peyman-Pop گفت:
امیر جان و احسان جان هیچ مدیری ارسال هارو پاک نمی‌کنه .

سایت احتمالا یک مشکل و باگ داره که از اون طریق به انجمن نفوذ می‌شه و ارسال ها حذف می‌شه .

داریم موضوع رو چک می‌کنیم ببینیم اشکال از کجاست و به زودی خبر اونرو بهتون میدیم .

پیمان
ممنون پيمان جان به اميد خبر هاي خوب از جانب شما(من كه 100 تا از پستام رفت ولي همش فداي سرشماو اقا مجيد)

Mandana

Active Member
مهدي جان عيب نداره بعدا خودم يه تاپيكميزنم مختص چت هركي ارسالهاش كم شده بياد اونجا ارسال بده تا بشه مثل اول

خودتونو بخاطر مسائل جزيي مثل اين ناراحت نكنين
آقا پيمان شديدا بهتون خسته نباشيد ميگيم.اميدواريم هرچه زودتر مشكل رو حل كنين

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
پيمان جان من يك پيام خصوصيم حذف شده

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
كامي تو ديگه چرا تو كه اينو مي دوني يك فكري كن

kami_mz

Well-Known Member
چه فکري بابام جان؟ شما بگو من چي کار کنم؟ من همون گلو به سرم مي گيرم.

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
بابا يك فكري به حاله ين باگاش كن يا فكره يك جايگزينه خوب واسش باش

iman.prs

Active Member
من توجه به تعداد پستام ندارم...ولي نمي دونم شما ها چطوري اينقدر امار دقيق دستونه!...شايد فقط واسه اين پست ميدين؟!...نه بابا اين شوخي بود!...
ولي من خودم الان متوجه اين مساله شدم...تعداد پست هاي من ديروز دقيقا 300 تا بود...ولي الان شده 263 تا .....تاپيكي هم كه يادم مياد پاك شده تاپيكي بود تو انجمن فتوشاپ - !پوستر مانند! -- كمك براي يك پوستر!؟ بود....

ما منتظر اعلام نتايج (كنكور!) هستيم...

جدیدترین ارسال ها

بالا