مهندسی برق و بازار کار

websamancom

Well-Known Member
سلام دوستان
من میخوام در این تاپیک در مورد مهندسی برق و موقعیتهای کاری که در این رشته میشه به اون دست زد یا بطور کلی هزار راه نرفته مهندسی برق بخصوص کرایش قدرت بحث کنیم

آخرین ویرایش:

websamancom

Well-Known Member
متاسفانه اکثر کسانی که درسو تمام میکنن فقط بدنبال اینن که یه جا گیر بیارنو اونجا استخدام بشن ولی غافل از اینکه از این موضوع غافل هستن که به زحمتی که برای کسب این مدرک گرفتن رو فراموش میکنن و میخوان برن در سطوحی کار کنن که با یک مدرک ساده هم میشد این کار رو کرد لازم میدونم که بگم اگه واقعا این هدف شما بود چرا نرفتید یه رشته دیگه همچون حسابداری که با همون زحمت که در این رشته کشیدین میتونستید براحتی فوق حسابداری رو بگیرید و برای خودتون خدایی کنید پس یه تفاوت باید وجود داشته باشه اکثر ما مدرک مهندسی رو فقط یه لفظ میدونیم و از این نکته غافلیم که نه بابا این خبرا نیست یه مهندس خیلی توانائیهای داره که نباید بیخیال اون شد به عنوان مثال غریب به اتفاق مهندسان برق حتی نمیدونن که میتونن در سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور عضوء بشن وبا این امتیاز تا سالی 12 هزار متر محاسبه تاسیساتی و نظارت بر حسن انجام کار رو در دست بگیرند و چیزای دیگه که دوست دارم دوستان هم بیان و نظر بدن چون به نظر من این یه بحران در مهندسی بخصوص مهندسی برق هستش

websamancom

Well-Known Member
امتیازات تحصیلی جهت انجام کارهای پیمانکاری در مهندسی برق به چند دسته تقسیم میشوند
از نظر سازمان برنامه بودجه جهت تعیین صلاحیت کردن شرکتهای پیمانکار در ایران از نظر مربوط بودن هر رشته مهندسی به موضوع مورد درخواست کار مهندسان به 3 دسته تقسیم میشوند

1. رشته های زمینه
2. رشته های مرتبط
3.رشته های غیره مرتبط
که یک مهندس برق در زیر گروههای برق صنعت ارتباطات و تاسیسات وتجهیزات بعنوان زمینه شناخته شده
و در زیر گروه ساختمان و راه و ترابری بعنوان مرتبط امتیاز بندی میشوند
و امتیاز رشته های زمینه 250 و رشته های مرتبط 125 هستند برای رتبه بندی هر شرکت پیمانکار
هر شرکتی که حداقل 375 امتیاز بدست آورد میتوان شروع به کار در زیر گروه مریوطه را آغاز کند

جدیدترین ارسال ها

بالا