SME
Banned
سلام.
داشتم تو نت میگشتم که به سایت www.helloyahoomail.net برخورد کردم.
این سایت از ابتکارهای سيد ايمان (كوروش) ضيابري (جوانترين خبرنگار جهان در سال 2004) هستش.
با توجه به حذف نام کشور عزیزمون از لیست یاهو،سایت HelloYahoo.Net رو ایجاد کرده. بمب دیگه ای البته از نوع گوگلی.
به زودی یک سری بنر و کد برای یک رنگی و بیشتر متحد بودن تو همین تاپیک میزام.شما هم کمک کن
دست نوشته ای از ایمان (کورش) ضیابری رو در زیر براتون میزارم. شما هم تو وبلاگ و یا وبسایتت به سایت مذکور لینک بده به هر چه بهتر و متعالی شدن این هدف ملی کمک کن...
کلمات کلیدی:
بمب یاهو - حذف نام ایران از لیست یاهو - اعتراض بزرگ ایرانیان به یاهو - اعتراض بزرگ به یاهو - Yahoo Mail - Yahoo Mail list of world countries - Why Yahoo - Yahoo - Start Again Yahoo
اگر چیزی به ذهنتون آمد حتما همین جا بگید و پایین پستتون ارسال کنید...
Hello Yahoo
Yahoo Hello
Yahoo Mail
Mail Yahoo
داشتم تو نت میگشتم که به سایت www.helloyahoomail.net برخورد کردم.
این سایت از ابتکارهای سيد ايمان (كوروش) ضيابري (جوانترين خبرنگار جهان در سال 2004) هستش.
با توجه به حذف نام کشور عزیزمون از لیست یاهو،سایت HelloYahoo.Net رو ایجاد کرده. بمب دیگه ای البته از نوع گوگلی.
به زودی یک سری بنر و کد برای یک رنگی و بیشتر متحد بودن تو همین تاپیک میزام.شما هم کمک کن

دست نوشته ای از ایمان (کورش) ضیابری رو در زیر براتون میزارم. شما هم تو وبلاگ و یا وبسایتت به سایت مذکور لینک بده به هر چه بهتر و متعالی شدن این هدف ملی کمک کن...
سلام هموطن ايراني. سايت ياهو که آدرس ايميل من و شما در آن قرار دارد و روزانه با مسنجرش چت مي*کنيم، نام کشور من و تو را از ليست کشورهايش در صفحه*ي ثبت نام حذف کرده. اگر غيرت و عرق ملي*ات اجازه نمي*دهداين ننگ را بپذيري، با لينک دادن به صفحه*ي http://helloyahoomail.net از طريق کليدواژه*ي Yahoo mail به بمب درحال پيشرفت عليه ياهو کمک کنيد تا کوچکترين وظيفه*ي ما به کشورمان ادا شده باشد و همانند بمب افتخارآميز فيلم سيصد و خليج فارس، بتوانيم يک موفقيت ديگر را نيز رقم بزنيم... متشکرم
کلمات کلیدی:
بمب یاهو - حذف نام ایران از لیست یاهو - اعتراض بزرگ ایرانیان به یاهو - اعتراض بزرگ به یاهو - Yahoo Mail - Yahoo Mail list of world countries - Why Yahoo - Yahoo - Start Again Yahoo
اگر چیزی به ذهنتون آمد حتما همین جا بگید و پایین پستتون ارسال کنید...
Hello Yahoo
Yahoo Hello
Yahoo Mail
Mail Yahoo
آخرین ویرایش: