مهم : ايجاد انجمن براي GAME

alireza-metal

Active Member
با سلام به دوستان عزيزم :wink:
ميخواستم اگه بشه يه انجمن براي بازيهاي رايانه اي افتتاح بشه تا بازي خورها بيان و تبادل نظر كنند 8) و اونايي كه مشكل دارن تو يه بازي مشكلشون بر طرف بشه و در اين انجمن بازيهاي جديد معرفي بشن --- اين خواهشيه از طرف من و بسياري از دوستان به مدير عزيز سايت تا اين انجمن هر چه زودتر بر پا بشه :oops: --- مرسي و باي

Maxton

Active Member
من هم قبلا این درخواست و داده بودم..ولی فکر کنم پیمان جان یادش رفت چون محل نذاشت...

Maxton

Active Member
البته به نظر من خیلی هم جالب نیست اینجا که نباید از این کاراکرد.برو توی
www.bazidot.com
اونجا فقط واسه بازی اما اینجا واسه اموزشه....

a Truth Seeking

Active Member
من هم تا حدود زيادي با اين پيشنهاد موافقم.
چون تقريبا مبحثي از علم كامپيوتر به حساب مي ياد و با گرافيك و برنامه نويسي هم رابطه مستقيمي داره.
البته اگر قبول كنن.

Maxton

Active Member
گفتم که اگر می خواستند همون اول قبول می کردند..بهتره دیگه گیر ندیم حتما پیمان جان یه چیزی می دونه که قبول نکرده...

Hamed_jon

Member
من در حدي نيستم كه بخام نظر بدم ولي به نمره خودم كاملا با اين امر مخالفم (البته اين نظر منه...)
من اصلا و ابدا از بازي خوشم نمياد

hamid7

Member
هر چند من گيم باز نيستم ولي هرچي سايت جامعتر باشه فكر كنم بهتر...

alireza-metal

Active Member
شماها كه هي آيه يس بخونين--اتفاقا خيلي هم خوبه -- حالا راه بيا فته ---- ببينيد چه انجمني ميشه-- من قبلا تجربه داشتم

بابا عليرضا جان چه گيري دادي تو .....بابا اصلا عزيزم يك سري به اين سايت بزن->www.bazidot.com
برو قسمت انجمنهاي سايت .... بابا آخه وقتي اين همه بخش هست چرا ما بيايم يك بخش بزاريم برايه بازيها در حالي كه اونجا برايه هر موضوع يك بخش وجود دارد..
آخه دليلي نداره كه ....!!!

FashisT

Active Member
منم ميگم نباشه بهتره چون يه سايت تخصصي تو اين ضمينه هست ولي .....

فعلا

Mandana

Active Member
آقا منم ميگم باشه.به شرطي كه يكي نسخه كامل rikochet رو بهم بده.عقده اي شدم:(

جدیدترین ارسال ها

بالا