مهم،مهم*ترجمه کتاب مرجع نورپردازی مکس*

Sherlock_Holmes

Active Member
براي اينكه بديم ترجمه كنه ميگي؟
قبول ميكنه؟
.
چه طرح جلد چيزي داره!
چرا تو ايران براي طرح جلد و بسته بندي و اين چيزا كسي ارزشي قايل نيست؟

ehsan_3dmax

Active Member
بله
باید دید
اول ببینیم نظر آقا احسان چی هست، بعد میریم سراغ این بنده خدا

عباسي جان بازم تكرار ميكنم بايد كسي كه حتي مترجم يك كتاب هست اينكاره باشه تا مطلب رو خوب ادا كنه.
من ايشون رو اصلا نميشناسم و نميتونم نظري بدم و به گفته ي حسين عزيز بهتره انگليسيش رو آدم قويتر كنه تا ديگه هيچ محدوديتي نداشته باشه.
يك مثال كوچكي ميزنم در اين زمينه تا بحث تخصص علتش روشنتر بشه. مني كه كارم نورپردازي و رندر هست تابحال اونطور كه توجه كردم تقريبا نيمي از افراد 3d كار كه كارشون همينه از تصويري كه رندر ميكنم برداشتي متفاوت با برداشت من داشتن!
يعني چي؟
يعني اينكه تقريبا نيمي از افراد درك صحيحي از رنگ و سايه و شدت اون در حالتهاي متفاوت ندارن! و اگر به اونها حالتهاي متفاوت نوري از يك صحنه رو نشون بدي ممكنه همه ي اون حالتها واسشون خوب باشه در حالي كه كسي كه نورپردازي ميكنه شايد فقط يكيشو انتخاب كنه و مناسب بدونه. البته تقصيري هم ندارن. چون كارشون اين نيست.
تنها علتي هم كه باعث شده كتابي مثل Digital Lighting and Rendering (2nd Edition) يكي از پرفروشترين كتابهاي cg باشه اينه كه طرف اينكاره است.

موفق باشيد.

jedivssith

Member
اين هم خدمت دوستان عزيز :

cgl.jpg

essential cg lighting techniques by darren brooker
publisher: Focal press | isbn: 0240516893 | pdf | 192mb

this comprehensive guide looks at the technical and practical aspects of using the light tools available in 3d software, and then places this knowledge in the context of the real world of lighting in film, theatre, photography and architecture.
Illustrated in color throughout, this comprehensive text not only looks at the technical and theoretical aspects of becoming skilled at using the light tools available in 3d software, but also provides invaluable tutorials so you can explore these techniques in-depth. Lighting is a core cg skill that makes or breaks a 3d environment. Providing all you need to master this vital aspect of cg, this comprehensive guide looks at the key concepts that can be applied in any 3d package. Every ounce of theory is backed up with practical tutorials, using the free demo version of 3ds max supplied on the accompanying cd-rom. The tutorials deal with the fundamentals of lighting and as such are easily transferable to any other major 3d software package. The free cd also includes all the files needed to complete the tutorials step-by-step, as well as demo versions of dark tree textures, deep paint 3d and cinelook, acclaimed applications that every lighting artist should be aware of. If you are new to cg lighting, are thinking of specializing in this area, or want to brush up on your existing lighting skills, then this book will provide you with a one-stop master class so you too can achieve professional looking results.

http://rapidshare.com/files/106882927/fpecglt1.zip
http://rapidshare.com/files/106882949/fpecglt2.zip

درود

دوست عزیز من کتابی که شما محبت کردید و لینک گذاشتید را دانلود کردم ولی موقع کشیدن فایل pdf از فایل فشرده رمز می خواهد لطف به داد برسید و رمز عبور را از همان سایتی که این مطلب و لینک ها را محبت کردید و اینجا گذاشتید به من بدهید. هر دو فایل روی هم رفته 200 مگابایت است و این کتاب را بسیار نیاز دارم. منتظر کمک شما هستم :-?

با سپاس فراوان
بدرود

jedivssith

Member
درود

دوست عزیز من کتابی که شما محبت کردید و لینک گذاشتید را دانلود کردم ولی موقع کشیدن فایل pdf از فایل فشرده رمز می خواهد لطف به داد برسید و رمز عبور را از همان سایتی که این مطلب و لینک ها را محبت کردید و اینجا گذاشتید به من بدهید. هر دو فایل روی هم رفته 200 مگابایت است و این کتاب را بسیار نیاز دارم. منتظر کمک شما هستم :-?

با سپاس فراوان
بدرود

رمز عبور را خودم پیدا کردم. فقط وقتی دو فایل را گرفتید هر دو فایل را که باز کنید دوباره یک فایل فشرده درون خود دارد پس هر دو فایل درون فایل زیپ که آنها هم فشرده هستند را بیرون بکشید. و کتاب پی دی اف را خارج کنید.

این هم رمز:
specterworld.net​
:oops::oops::oops:

نکته و درخواست: دوستانی که لطف دارند و لینک کتاب و یا برنامه را می گذارند دقت کنند که وقتی این محبت را می کنند اگر فایل مربوط رمز دارد آن را در فروم بگذارند. منظورم این است که فراموش نکنند نه اینکه از قصد نمی گذارند. چون بعضی از فایلها مثل هم در حدود 200 مگابایت حجم دارد و تازه با ADSL زمان می برد چه برسد به بچه هایی که دیال آپ دارند. دقت فراموش نشود.
با سپاس از همه شما
پیروز باشید:rose::rose::rose:

shadmand

Member
سلام،

معمولا براي اينكه كار ترجمه اي از هر لحاظ درست در بياد،‌بايد يك مترجم و يك متخصص در كنار هم كار ترجمه رو انجام بدن.يك متخصص كه اشرافي به كار ترجمه نداره و يا يك مترجم كه اون هم اشرافي آنچنان به كار تخصصي نداره نمي تونند ترجمه هاي مناسب و قابل قبولي رو ارائه بدند.

برای ترجمه کتابهایی توی این زمینه و امثال این چقدر حاضری بگیری تا ترجمه اش رو انجام بدی؟ البته توی کمترین زمان قابل تصور!! ، شاید من اسپانسرت بتونم بشم این هم شماره ی تماس من 09384077899 حتماً یه تماس با من بگیر

با سلام
من چند وقت پیش در مورد منتال ری کتابی داشتم اونو رجمه کردم هم ساده و هم روان من که خیلی چیزا از اون یاد گرفتم اسم کتاب Realistic Architectural Visualization with 3ds Max and mental ray
است قسمت دوم هم داره واقعا عالی هست اما وقتی با ناشر -ناقوس- صحبت کردم گفتش قدیمی هست به هر حال خواستین ترجمه می کنم براتون 09147819906 اس بدین لطفا فرامرز مرسیاز لطفتون

shadmand

Member
سلام،

منظورتون همین کتابه؟ لطف میکنید لینک رو مجدداً بزارید تا بتونم چک کنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا