من یک مشکلی با اسپیکرها پیدا کرده ام

ghodrat

Member
سلام دوستان
من یک مشکلی با اسپیکرها پیدا کرده ام اینم این که یک نویز گوشخراشی ازش در میاد که اعصاب خرد کن است .
وقتی اسپیکر ها روشن هستند چه یک برنامه پلیر باز باشد چه نباشد این صدا شنیده میشود
خودش هم به صورت ریتمیک و مداوم شنیده میشود .
راستش اسپیکر را تو هدفون تلویزیون امتحان کردهام سیم هاش مشکلی ندارند تو ی سیستم هم نمیدونم چه جوری باید رفعش کنم

mazoolagh

Active Member
متوجه نشدم كه وقتي اسپيكر رو به منبع ديگه (خروجي ارفون تلويزيون) وصل كردين باز هم اين صدا بوده يا نه؟

اگر نبوده مشكل از كارت صدا (يا مينبرد) هست و اگر باشه از مجموعه اسپيكر كه ميتونه از ولوم كثيف تا خازنهاي خراب و ... باشه.

animeditor

Active Member
سلام جمیعاً

همین جور که mazoolagh عزیز فرمودن، مشکل از کارت صداست!
من یه اسپیکر جدید خریدم و کلی باهاش صفا می کردم. بعد از چند وقت متوجه شدم که کیفیت صدا اومده پایین و "نویز" و "هام" صدا زیاد شده.
بعد از کلی کلنجار رفتن متوجه شدم که بــــــــله ... اسپیکر جدید، زورش از کارت صدای Onboard بنده بیشتر بوده و یه جورایی زده نیم سوزش کرده.
یه کارت صدا خریدم و نصب کردم؛ دیگه از اون مشکل واسم پیش نیومد.

التماس دعا
یا علی

ghodrat

Member
متوجه نشدم كه وقتي اسپيكر رو به منبع ديگه (خروجي ارفون تلويزيون) وصل كردين باز هم اين صدا بوده يا نه؟

اگر نبوده مشكل از كارت صدا (يا مينبرد) هست و اگر باشه از مجموعه اسپيكر كه ميتونه از ولوم كثيف تا خازنهاي خراب و ... باشه.

سلام
دوستان بله خارج ازسیستم این صدا نیست خوب کارت منم آنبرد هست وقتی یک کارت جدیدی خریدیم اثر مادربردروی کارت صدا باز هم خواهدبود .نگین که لازمه مادربردو عوض کنم . ولی ایا با خرید یک کارت صوتی مشکلم حل خواهد شد.
ولازم است از فیشهای مادربرد به کارت صدا چیزی وصل کنم .
آیا مهمه مدل کارت صدایی که میخرم چی باشه مادربرد من ایسوز هست
یه نگاهی هم به خازنهاش میاندازم شاید بشه تعمیر کرد .
ممنونم .

آخرین ویرایش:

mazoolagh

Active Member
باحتمال خيلي زياد مشكل از همون خازنهايي هست كه خودتون اشاره كردين - هزينه اش هم 4-3 تومن بيشتر نميشه فقط يادتون باشه همه خازنهاي الكتروليت رو بايد از يك كنار عوض كنين.

جدیدترین ارسال ها

بالا