سلام بر شما
دوستان عزیز وگرامی نزدیک به چند ماهه که من مشغول نوشتن یک فیلمنامه توپ هستم.
به این کار فوق العاده علاقه شدید دارم(به خصوص در ژانر کمدی) اما در یک سایت آموزشی خواندم که برای تبدیل یک فیلمنامه به فیلم احتیاج به یک تهیه کننده است تا okکار را بدهد.
ولی من هرچقدر جست وجو کردم نتوانستم تهیه کننده ای پیدا کنم.
با خودم گفتم شاید برو بچه های این سایت بتوانند به من در این جست و جو کمک کنند.
سبک این فیلمنامه: کمدی علمی تخیلی
با این که همچین سبک هایی را در سینمای ایران و جهان دیده ایم اما این کار کاملا نو آوری دارد و سفر در زمان در آن به صورت کاملا علمی انجام می شود.(حیف که نمی توانم موضوع را لو بدهم)
از دوستان خواهشمندم که اگر آشنایی دارند یا سایتی را میشناسند ویا در کل می توانند به پیدا کردن یک تهیه کننده به من کمک کنند مرا یاری دهند.
اگر فردی این کار را بتواند بکند به او 1000 الی 2000 ep اهدا میکنم.(این کمترین کاری است که میتوانم برایش بکنم)
از دوستان تقاضا میکنم مرا یاری دهند
با تشکر ویژه
دوستان عزیز وگرامی نزدیک به چند ماهه که من مشغول نوشتن یک فیلمنامه توپ هستم.
به این کار فوق العاده علاقه شدید دارم(به خصوص در ژانر کمدی) اما در یک سایت آموزشی خواندم که برای تبدیل یک فیلمنامه به فیلم احتیاج به یک تهیه کننده است تا okکار را بدهد.
ولی من هرچقدر جست وجو کردم نتوانستم تهیه کننده ای پیدا کنم.
با خودم گفتم شاید برو بچه های این سایت بتوانند به من در این جست و جو کمک کنند.
سبک این فیلمنامه: کمدی علمی تخیلی
با این که همچین سبک هایی را در سینمای ایران و جهان دیده ایم اما این کار کاملا نو آوری دارد و سفر در زمان در آن به صورت کاملا علمی انجام می شود.(حیف که نمی توانم موضوع را لو بدهم)
از دوستان خواهشمندم که اگر آشنایی دارند یا سایتی را میشناسند ویا در کل می توانند به پیدا کردن یک تهیه کننده به من کمک کنند مرا یاری دهند.
اگر فردی این کار را بتواند بکند به او 1000 الی 2000 ep اهدا میکنم.(این کمترین کاری است که میتوانم برایش بکنم)
از دوستان تقاضا میکنم مرا یاری دهند
با تشکر ویژه