من یه چیزیو نفهمیدم

Roach

Well-Known Member
سلام دوستان.چرا تاپیک های قدیمی رو نباید به روز کرد؟‍!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

the_king

مدیرکل انجمن
سلام دوستان.چرا تاپیک های قدیمی رو نباید به روز کرد؟‍!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

نباید اش مطلق نیست، به روز کردن تاپیک های قدیمی در بعضی موارد نباید انجام بشه اما در سایر موارد ایرادی نداره.
بالا آوردن تاپیک های قدیمی دلیل مناسب می خواد، اگه دلیل قانع کننده و معقول باشه اشکالی نداره.
مثل این می مونه که ابزار آلات ای که سالی یکبار هم استفاده نمی شه رو بجای عقب تر، جلوی دست قرار بدیم.
این به این معنی نیست که در مورد فلان موضوع حرفی زده نشه، بلکه اغلب موارد بهتره که اون تاپیک قدیمی
رو به حال خودش رها کنیم و تاپیک جدیدی ایجاد بشه.

اکثر کاربران توجهی به تاریخ ایجاد شدن تاپیک ندارند، مگر اینکه اونقدر تعداد صفحاتش طولانی بشه که شک کنند.
وقتی کاربری یک تاپیک زیر خاکی رو بالا میاره بقیه هم ادامه اش می دهند و یه بحث قدیمی زنده میشه. اگه
کارش اشتباه باشه هم خودش مزاحمت ایجاد کرده و هم در اشتباه بقیه سهم داره.

چند مورد بالا آوردن های نامناسب و بی مورد اینها است :
در تاپیک درخواست فلان کاربر که یه سال از تاریخ ایجاد شدنش می گذره مطلبی بنویسیم.
در تاپیک سه سال پیش بخاطر اینکه لینک های داونلود داخلش از کار افتاده اند گلایه کنیم.
یه محصولی در یک تاپیک قدیمی معرفی شده، حالا بعد از دو سال بخواهیم نظرمون رو در موردش بنویسیم.
کاربری سالها پیش نحوه استفاده از فلان نرم افزار رو توضیح داده، حالا ما یه ایراد در توضیحاتش رو یادآوری کنیم.
شخصی ده ماه پیش درخواستی کرده که کسی بهش پاسخی نداده، حالا تو تاپیکش بنویسیم "من هم می خواهم."
کاربری دو سال پیش برای نظرسنجی طرحی رو قرار داده، تو تاپیکش بنویسیم "قشنگه"

بصورت پیشفرض سیستم فروم جلوی نوشتن پاسخ در تاپیک های قدیمی رو می گیره، به همین دلیل برای
نوشتن پاسخ داخل یک تاپیک خیلی قدیمی از دکمه ارسال پاسخ که پایین و بالای صفحه است استفاده کنید و
وقتی متن مورد نظر را نوشتید، پیش از زدن دکمه ارسال پاسخ تیک گزینه "تمايل دارم به اين تاپيك پاسخ دهم." را بزنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا