بی بی کد *********من و رضا ...و آشپزخونه ... *********

.:BehzAd:.

Active Member
فرشید جون کارت مثل همیشه عالیه. :rose: خیلی خوشحالم که باز با تو یک کار گروهی زدم.:oops:(این بهترین جایزه هست برام)
توضیح مختصر در مورد مدلسازی:
مدلسازی آشپزخونه رو با مکس زدم و سعی کردم بهترین حالت و کمترین سگمنتها رو داشته باشه و سعی کردم دقیقا مثل رفرنس خودش در بیارم. حجم فایل آشپزخونه با microwave و بدون وسایل حدود 1.97mb شد که با فشرده شدن با winrar حدود 98kb شد. :wink:
همگی موفق باشید:rose:

رضا جان هم خودت فوق العادهای هم مدل هات از مدل های خوبه تو هست هست که میشه همچین رندری گرفت خسته نباشی دوسته خوبم:rose:

راجب این قضیه ایشاالله بعدا(فردا شب) درستو حسابی صحبت میکنم.

madmaster_3d

Well-Known Member
عکس سومی از بالا خیلی عالیــــــــــــــــــــــــــــــــه و رئال نسبتا. این مسابقه که گفتی کی کجاست ؟! توضیح بده زیاد لطفا

.:. soroosh .:.

Active Member
به هر دوتون تبریک میگم ولی مطمئنما میتونستید خروجی بهتری ارائه بدید که خب احتمالا به دلیل محدودیت تایم نتونستید.
رندر روز اونی که نورش کمتر هست رو من بیشتر از بقیه رندرها دوسش داشتم و احساس طبیعی بودن بیشتری بهم انتقال میداد.
هر دوی شما استادید برای من. موفق باشین :rose:

سلام رئال شدن کار تحسين برانگيزه
فقط مسئله نويز که تو شيشه کشو خيلي ديده ميشه که اونم تو فتوشاپ ميشه با surface blur ميشه از بين برد
ولي خيلي رندر تاپي شده من چند وقتيه رندراي داخلي رو سوييچ کردم روي مکسول فقط مشکل پردازش دارم
فرشيد جان اگه تو نورپردازي تو فتوشاپ هم يک دستي ببري بازم ميشه به جلوه نهايي رندر اضافه بشه
رندر ظلمات خيلي قشنگه ولي مثل اينکه ايراد گرفتن ولي خيلي قشنگه منم تصمیم گرفتم تو رندرام از اين سبکت استفاده کنم مکمل خوبيه واسه پروژه
واقعا بهتون تبريک ميگم و موفق باشين

ali_118

کاربر VIP
جناب آقای ایمان ورامینی
·· در صورتی که شما در دوره های ما شرکت نکرده بودید نفر اول می شدید اما انتظارات از شما بیشتر است.

سرکار خانم هدیه معتمدی
·· در صورتی که شما در دوره های ما شرکت نکرده بودید موقعیت بهتری داشتید اما انتظارات از شما بیشتر است.

جناب آقای مهدوی
·· در صورتی که شما در دوره های ما شرکت نکرده بودید موقعیت بهتری داشتید اما انتظارات از شما بیشتر است.

جناب آقای محمد زاده

جناب آقای مولویان
·کار بسیار زیبا و واقع گرایانه بود اما انتظار ما از شما با توجه به شناخت قبلی بسیار بالاتر بود.
نمیدونم چرا احساس میکنم برگذار کننده هیچ منظور خاصی از گفتن این حرفها و برنده اعلام کردن این افراد نداشته
39.gif

جناب آقای سیروان
·· استفاده از رندرینگ Fry Render بسیار جالب بود اما زمان آن را نتوانستید کاهش دهید.
·· عدم شناخت مواد نورانی (Emitter Lighting) باعث شده است که از چندین نور به جای نور خورشید استفاده کنید.
و واقعا تعجب میکنم از کسی که اونقدر با Fry آشنایی نداشته که بتونه از نور خورشید اون استفاده کنه و در نتایج مسابقه کارش شش رتبه بالاتر از فرشید قرار میگیره.
من منکر اشکالات جزئی کار فرشید نمیشم، اما برام قابل هضم نیست کسی با این سطح آشنایی از موتور رندر مورد استفاده اش کاری رو اجرا کنه که از نظر کیفیت بصری اختلاف فاحشی با این کار داشته باشه.

در مجموع عدم نمایش کارهای برگزیده و اینگونه رفتار ها چیزی جز حس بی اعتمادی رو به آدم القا نمیکنه.

آخرین ویرایش:

*farshid*

کاربر VIP
نمیدونم چرا احساس میکنم برگذار کننده هیچ منظور خاصی از گفتن این حرفها و برنده اعلام کردن این افراد نداشته
39.gif

و واقعا تعجب میکنم از کسی که اونقدر با fry آشنایی نداشته که بتونه از نور خورشید اون استفاده کنه و در نتایج مسابقه کارش شش رتبه بالاتر از فرشید قرار میگیره.
من منکر اشکالات جزئی کار فرشید نمیشم، اما برام قابل هضم نیست کسی با این سطح آشنایی از موتور رندر مورد استفاده اش کاری رو اجرا کنه که از نظر کیفیت بصری اختلاف فاحشی با این کار داشته باشه.

در مجموع عدم نمایش کارهای برگزیده و اینگونه رفتار ها چیزی جز حس بی اعتمادی رو به آدم القا نمیکنه.
جایزه ای که برای شاگرد خودشون رواست برای بقیه حرام هست

max vray

کاربر VIP
کلا مسابقه ها همینجوریه
تو یک مسابقه هم من و عارف با هم بودیم
عارف باید اول میشد اما به علتی داورا از رای گیری خذفشون کردن اما سه نفر اول اصلا صلاحیت اول شدن نداشتن در حالی که گفته بودن داشتن حداقل یک رندر داخلی اجباریست اون سه نفر اول شدن بدون رندر داخلی:green: و ما فهمیدیم اجباری معنی های دیگری هم دارد:lol:
نفر اولم چون تو کلاس های اونا شرکت نکرده بود بهش شک کردن نکنه ادم فضاییه:lol:
قابلیت های فرشید و رضا به خودشون و ما ثابت شدست.

یک چیز دیگه عرض کنم خدمت با سعادتتون که همین طور که می دونین گفته شده
عدم شناخت مواد نورانی (Emitter Lighting) باعث شده است که از چندین نور به جای نور خورشید استفاده کنید.

ولی خود یوز رفرنس فرای رندر گفته شده به هیچ وجه از نور سان در فضای بسته و اینتریور شات به تنهایی استفاده نکنین چون به سختی به نتیجه می رسین حتی خود یوز مانوئل رندرای داخلیش نویز داره چون نور سان به تنهایی و کل کاستیک رفلکت و رفرکت پردازش رو وحشتناک سنگین می کنه و گفته واسه رندر داخلی از چند تا Emitter Lighting که پلان باشه استفاده بشه به برای FASTER RENDER

فکر می کنم فرشید جان مطلع باشه از این قضیه

و نفر اولشون که نوشتن توسط SCAN LINE رندر گرفته من 1 2 سال با SCANLINE و ریدیوسیتی رندر گرفتم و واقعا شک دارم که با توضیحاتشون همیچین امکانی باشه :wink:

hosienmax100

3D Artist
رندر سومی بسیار زیبا و عالی شده مدلسازی کار هم خیلی مرتب و بجا بوده ...

من متن مربوط به مسابقه رو هم خوندم به نظرم علمی صحبت نشده و یا اگرم شده این نقد کردن و شیر مطالب در سایت بدون قرار دادن رندر ها در نوع خودش بی نظیره !!!

معلوم نیست توی این مسابقه چی گذشته به ملت ..

در مورد رندر دیفالت مکس هم شاید بنده خدا رندر شاخی زده باهاش دیگه تو گرافیک امروزی کار نشد نداره با رندرینگ لایه های مختلف و پست پرودکشن خوب حتما رسیده به .../

موفق باشید /

2D MAN

New Member
یه چیزی که من خیلی گشتم و توی سایت نیافتم این بود که نمونه کار های شرکت کنندگان رو نگذاشته بودن..که بقیه هم توی سایت ببینن...
که حد اقل شرکت کنندگانی که برنده نشدن یا برنده شدن مقام پایی داشتن کارشون رو با بقیه مقایسه کنند و خودشون به خودشون نمره بدن..
و یه چیزه دیگه اینکه توی سایتی که قیمت سیستم هاش رو نمیزنه..میدونم دلار هی بالا پایین میشه ولی خب میتونن قیمت ها رو به روز به زنن...پس نتیجه میگیریم باید پذیرفت که زد و بند وجود داره...و این شرکت یه سیستم 2 3 میلیونی رو مفت و مجانی نمیده دست یه آدم برداره ببره:دی

جدیدترین ارسال ها

بالا