.:BehzAd:.
Active Member
فرشید و رضا جفت تون خسته نباشید.
رضا جون منم حتما یه رندر خوب میگیرم.
رضا جون منم حتما یه رندر خوب میگیرم.
فرشید جون کارت مثل همیشه عالیه. خیلی خوشحالم که باز با تو یک کار گروهی زدم.(این بهترین جایزه هست برام)
توضیح مختصر در مورد مدلسازی:
مدلسازی آشپزخونه رو با مکس زدم و سعی کردم بهترین حالت و کمترین سگمنتها رو داشته باشه و سعی کردم دقیقا مثل رفرنس خودش در بیارم. حجم فایل آشپزخونه با microwave و بدون وسایل حدود 1.97mb شد که با فشرده شدن با winrar حدود 98kb شد.
همگی موفق باشید
نمیدونم چرا احساس میکنم برگذار کننده هیچ منظور خاصی از گفتن این حرفها و برنده اعلام کردن این افراد نداشتهجناب آقای ایمان ورامینی
·· در صورتی که شما در دوره های ما شرکت نکرده بودید نفر اول می شدید اما انتظارات از شما بیشتر است.
سرکار خانم هدیه معتمدی
·· در صورتی که شما در دوره های ما شرکت نکرده بودید موقعیت بهتری داشتید اما انتظارات از شما بیشتر است.
جناب آقای مهدوی
·· در صورتی که شما در دوره های ما شرکت نکرده بودید موقعیت بهتری داشتید اما انتظارات از شما بیشتر است.
جناب آقای محمد زاده
جناب آقای مولویان
·کار بسیار زیبا و واقع گرایانه بود اما انتظار ما از شما با توجه به شناخت قبلی بسیار بالاتر بود.
و واقعا تعجب میکنم از کسی که اونقدر با Fry آشنایی نداشته که بتونه از نور خورشید اون استفاده کنه و در نتایج مسابقه کارش شش رتبه بالاتر از فرشید قرار میگیره.جناب آقای سیروان
·· استفاده از رندرینگ Fry Render بسیار جالب بود اما زمان آن را نتوانستید کاهش دهید.
·· عدم شناخت مواد نورانی (Emitter Lighting) باعث شده است که از چندین نور به جای نور خورشید استفاده کنید.
جایزه ای که برای شاگرد خودشون رواست برای بقیه حرام هستنمیدونم چرا احساس میکنم برگذار کننده هیچ منظور خاصی از گفتن این حرفها و برنده اعلام کردن این افراد نداشته
و واقعا تعجب میکنم از کسی که اونقدر با fry آشنایی نداشته که بتونه از نور خورشید اون استفاده کنه و در نتایج مسابقه کارش شش رتبه بالاتر از فرشید قرار میگیره.
من منکر اشکالات جزئی کار فرشید نمیشم، اما برام قابل هضم نیست کسی با این سطح آشنایی از موتور رندر مورد استفاده اش کاری رو اجرا کنه که از نظر کیفیت بصری اختلاف فاحشی با این کار داشته باشه.
در مجموع عدم نمایش کارهای برگزیده و اینگونه رفتار ها چیزی جز حس بی اعتمادی رو به آدم القا نمیکنه.