من هم متاسفم...

pesare_khakestari

Active Member
خوب نظر شخصی شماست...!
ولی اگر اینجا خونه باشه پس این همه کاربر توش چی کار میکنن؟؟
حتما مجید آنلاین خیلی مهمون نوازه!!
Lol
ببین دوست عزیز اینجا هیچ شباهتی به یک خونه نداره...
با این حال اگر همسایه من با تعرفه ای که من دارم تعیین می کنم بخواد زندگیش رو قرار بده قطعا می پذیرم و همچنین اگر قبلا بارها این عمل رو انجام داده باشم...
اگر این سایت قانونی نداشت بنده با حرف شما موافق بودم اما 4 ماه پیش که من میخواستم تبلیغات انجام بدم آقا مجید فرمودند طبق:قانون از پذیرفتن آگهی شما معذوریم...
برای من مهمه که بدونم یک مدیر ارشد چقدر به قانون گذاری که می کنه پایبند هستش...
برای من اصلا مهم نیست که چرا فلان سایت را تبلیغ میکنه اما ما را نه...
مهم فقط ادله ای است که دوست دارم از طرف آقا مجید در این مورد بشنوم.
به شما پیشنهاد میکنم به تاپیکی که تو امضام هست مراجعه کنید"مربوط به تبلیغات 4 ماه پیش"
با تشکر

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

دوست من همانطوري كه در بخش تبليغات هم گفته شده مجيد آنلاين در رد يا قبول تبليغ مختار هستش ، ممكنه اين اتفاق سليقه اي باشه و يا اينكه با دليل و مدرك باشه .. اما در هر صورت اول اينكه مجيد آنلاين با اين سايت يك سري همكاري ها داره دوم اينكه شما داخل سايت خودتون بريد، هدر سايت شما چي نوشته ؟! محصولات فروشگاه شما چيه؟! الان از شما يكي بپرسه توي فروشگاهتون چه محصولاتي رو ميفروشيد چه جوابي ميديد؟ سي دي ويندوز و آفيس هم ميفروشيد؟! شما گفتيد كه حاضريد محصولات گرافيكيك رو حذف كنيد ! اگر اين محصولات رو حذف كنيد ديگه چي توي فروشگاهتون باقي ميمونه كه ميخواهيد تبليغ كنيد براي اونها ؟!
سايت p30worl بخش فروشگاهش يك فروشگاه عمومي نرم افزار هستش پس ممكنه توي اون هر محصولي پيدا بشه و از همه مهمتر بدليل همكاري هايي هست كه بين دو سايت وجود داره !

موفق باشيد
مجيد

mehdiBC

Member
براي چي بري؟
مگه اينطوري كارت راه ميفته رفيق؟ كمي منطقي فكر كن شايد راه بهتري وجود داشته باشه /به خاطر خودت ميگم
به نظر من شما يك تبليغ توي امضات بذار و شروع كن به تبليغ محصولاتت
و هي توي مجيد تاپيك هاي مفيد بزن وجواب افراد را بده تا با ديدن امضاي تو مشتري هم جمع كني
اين كار هم موثر هست هم قانوني
مثلا تبليغ الان شما در امضاتون خيلي مشتري جذب كن نيست
شما يك بنر فلش بذار و شروع كن
اميدوارم موفق باشي
راستي اين همه سايت هست براي تبليغ سوارن و....و....و......//
ولي خودمونيم مجيد اگه كمي اهل ...بود تا الان بنت كرده بود تو امضاي خودت نوشتي اعتراض به مجيد و هيچ كارت نداره اين يعني عدالت ديگه

جدیدترین ارسال ها

بالا