من می خوام یه نرم افزار بذازم تو صفحه . کمک کمک کمکم کنید کمک

سلام به همیه حرفه ای ها ی مجید . من یه نرم افزار دارم به نام:chat anywhere این نرم افزار باید اول نصب بشه بعد اجرا بشه. من می خوام توی یک صفحه یfront pageبذارم یکی بگه از همون اول بگه باور کنید اینقدر دعاش می کنم که حال کنه . فقط لطف کنین کامل بگین و زیر دیپلم باشه یا علی........

asirap

Member
بیشتر توضیح بدید! برای چی میخواید اینکارو کنید؟! کجا میخواید اجراش کنید؟! وب؟! ویندوز؟!

سلام دوست خوبم من می خوام تو وب بزارم و داخل یک صفحه که کا ربر با وارد کردن نام خودش وارد به چت روم بشه نمی دونم منظورم رو متوجه شدید ؟؟؟؟

asirap

Member
دسوت عزيز مگه ميشه!
شما بايد يه نرم افزار تحت وب رو توي اون صفحتون بزاريد
بهش ميگن اسكريپت
اگه دنبال اسكريپت ميگردي يه سر به اين سايت بزن:

P30Vel.ir

توي همين فروم خودمون هم ميتوني چيزاي خوبي پيدا كني

سلام.
اه نمی دونستم. فکر می کردم می شه چون وقتی نرم افزار رو از سایتی دانلود کردم نوشته بود برای چت کردن فکر نمی کردم . به هر حال دمت گرم خیلی حال دادی ولی یه سوال دیگه مونده هنوز . باید این نرم افزتر رو تز کجا بگیرم . خودتون یه همچین نرم افزار یسراغ ندارین تا بخرم یا دانلودش کنم. بازم ازتون تشکر می کنم خدا خیرت بده .یا حق:green::oops:

asirap

Member
خواهش میکنم
کافیه توی گوگل تایپ کنید:

اسکریپت چت کردن

پیدا میکنید

خیلی زیاده!

راستی دادا از بحث اصلی جدا شدیم من نرم افزار رو پیدا کردم چطور بذارم تو نرم افزار ه؟؟؟؟
اصلا مهم همین بود . داشت یادم میرفت دستت درد نکنه

asirap

Member
منظورتون چیه؟
یعنی اسکریپت پیدا کردید؟
هر اسکریپتی یه جور نصب داره که اگه چندتا آموزش نصب هر اسکریپت رو بخونی دیگه یاد میگیرید
دقیقا لینک بدید تا بگم چی کنی

خواهش میکنم

جدیدترین ارسال ها

بالا