من می خوام هکر بشم

سلام دوستان اینجانب میخوام با مباحث Hackin gآشنا بشم (از مباحث پایه گرفته تا تروجان نویسی) می خواستم بگم که شما دوستان عزیز اگه منبع آموزشی می دونیید معرفی کنید .ضمنا اینم بگم که تا حدودی با زبان Cپلاس پلاس آشنایی دارم. ممنون از لطفتون.:rose::rose:

unknown_i3oy

Well-Known Member
به نظرم وقتت رو بذار رو یک کار مثبت ....
منم چند وقتی شیفته و درگیر این کارا بودم ولی الآن میفهمم که واقعاً اشتباه میکردم
انقدر کارهای لذت بخش هست که بتونی انجام بدی و راضیت کنن که هکر شدن در برابرشون هیچه
البته امیدوارم که اشتباه در مورد هدفتون فک نکرده باشم ....
موفق باشی

sheisebaboo

Active Member
سلام دوست عزیز...
یه هکر باید این خصوصیات رو داشته باشه:
1. فکر باز
2.زمان آزاد
3.صبر و تحمل فراوان
-------------------------------
من حدود 2سال کار هک میکردم و هنوز لذت میبرم از این کار... ولی متاسفانه 6-7ماه بخاطر کمبود وقت کار نمیکنم...
هک چیز شیرینی هست.... ولی بهتر ازاین علم استفاده کنید تا سوءاستفاده... سعی کنید از وقتایی که برای هک میزارید استفاده ببرید....

در کل بهتره هک رو شروع کنید،البته نه به عنوان کار اصلیتون،کنار کارهاتون هک رو هم تجربه کنید....
الان منبع خوب برای یادگیری هک انجمن آشیانه هست.
http://www.ashiyane.org

اگر کمکی بود در خدمتم...
با تشکر

دوست عزیز من می خواهم هکر کلاه سفید بشم نه کلاه مشکی .ضمنا به این سایت های آموزشی اطمینان ندارم .اگه میشه کتاب معرفی کنید .ممنون که جواب دادید

sheisebaboo

Active Member
دوست عزیز من می خواهم هکر کلاه سفید بشم نه کلاه مشکی .ضمنا به این سایت های آموزشی اطمینان ندارم .اگه میشه کتاب معرفی کنید .ممنون که جواب دادید

یه جورایی مجبورری به آشیانه اعتماد کنید... چون تنها سایتی هست که منبع کاملی در زمینه ی هک داره...
هرکتاب و فیلمی بخواهی داره....

شما توی چه زمینه ای از هک میخواهید کار کنید؟؟
هک سایت و سرور / هک کلاینت

sheisebaboo

Active Member
اگه خدا بخواد هک سایت و سرور

خب خداروشکر....هک سایت و سرور خیلی قشنگه...
دسته بندی خیلی از آموزش ها بصورت کلی و غیرکاربردی هست...

پیشنهاد من به شما در مورد یادگیری:

بیشترین تعداد سایتی که هک میشن از روشهای Injection مورد نفوذ قرار گرفتن...
پس شما تمامه ذهنیتتون رو برای شروع هک، روی بخش Sql Injection بزارید...بعد هک سرور

پیشنهاد من به شما در مورد یادگیری:

بیشترین تعداد سایتی که هک میشن از روشهای injection مورد نفوذ قرار گرفتن...
پس شما تمامه ذهنیتتون رو برای شروع هک، روی بخش sql injection بزارید...بعد هک سرور
متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید؟

sheisebaboo

Active Member
متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید؟

روش های هک کردن سایت زیاد هست، بعضی از اونها:
1. sql injection
2. LFI
3. RFI
4. Xss
5. ...

--------------
بهترین و معروفترین و پرکاربردترین روش هک سایت، روش sql injection هست. که در یک کلام میشه گفت: این روش یعنی بیرون کشیدن اطلاعات از پایگاه داده سایت که مهمترین بخش هست..

این روش انقدر پرکاربرد هست که حتی مهمترین سایت هایی که فکرش رو نمیکنید، از این روش هک میشن، مثل سایت های دولتی، سایت های شرکت های مهم(sony,HP,Face++book) و ...
---------------
شما در این روش باید با استفاده از کد(کوئری)های SQL، اطلاعات رو بیرون بکشید.
-------------
وقتی من این روش رو شروع کردم، باید به روش دستی کدها رو مینوشتیم، ولی الان نرم افزار معروفی به نام Havij هست که تمام کدها رو بصورت اتوماتیک اجرا میکنه...

لینک نرم افزار:

کد:
http://itsecteam.com/fa/projects/project1.htm

--------------------

با تشکر

وقتی من این روش رو شروع کردم، باید به روش دستی کدها رو مینوشتیم، ولی الان نرم افزار معروفی به نام havij هست که تمام کدها رو بصورت اتوماتیک اجرا میکنه...

لینک نرم افزار:
اسم این نرم افزاری که نوشتی خیلی شبیه به هــــــــــــــــــــــــــــویـــــــــــــــــــــــــــــــــج

sheisebaboo

Active Member
بله.....میتونید هر آموزشی دانلود کنید

.............................
بله دقیقا اسم برنامه هویــــــــــــــــــــ ـــــــج هست........ یه کم خنده داره ولی کارش عالیه.....

من الان دارم Visual studioیاد می گیرم .بعد از این که تو برنامه نویسی حرفه ای شدم چیکار کنم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا