من میخوام linux رو شروع کنم ! راهنمایی لطفا

ahd_dc

Member
سلام دوستان
اول از همه چیز بهتون بگم من تو لینوکس دقیقا روی نقطه صفر کلوین هستم یعنی 273.15 - درجه سانتیگراد که رو این 15. تاکید خاص دارم . تو این مدت 5 سالی که از کار من با کامپیوتر میگذره دربارش شنیدم اما هیچ وقت سراغش نرفتم اما الان میخوام برم .
میخوام یک :
سایت مثل http://www.w3schools.com که خیلی ساده ، گام به گام و حقیقتا از پایه مباحث رو توضیح میده و از انگلیسی عجیب غریبی هم استفاده نمیکنه اما مطمئنا کسی که باهاش پیش بره به سطح حرفه ای هم میتونه برسه و جدیدا هم دیگه خیال هر کی میره به سایتش رو راحت کرده و دو سطح گذاشته که یکی برای تازه کارهاست و بعدی هم برای کسانی که به مرحله شروع طراحی رسیدند ، و همه چیز رو تحت این دو عنوان دسته بندی کرده .

یا

یک مجموعه آموزشی مولتی مدیا یا همون CBT با شرایط همون بالایی

یا

یک آموزش فارسی حالا کتاب ، سایت و .... هر چیز دیگه ای ( البته مقاله های پراکنده که مثلا میاد در مورد ویژگی فلان توزیع یا زبان D یا مثلا برتری OpenOffice به Office حرف میزنه به دردم نمیخوره ) که پیوسته باشه و وسط کار دست آدم رو تو پوست گردو نگذاره .

معرفی کنید که من رو یک کلاس اولی حساب کنه که تازه میخواد بهم الفبای لینوکس رو یاد بده و تا دانشگاه همراهیم کنه ( حالا به اینکه من باهوشم جهشی میخونم کاری نداریم :cool: :wink: )

خودم سومی بعد اولی و در آخر دومی رو ترجیح میدم چون انگلیسی شنیداریم یا همون listening ام زیاد خوب نیست و وقتی طرف تند صحبت کنه من متوجه نمیشم . البته اگر فارسیش باشه که خیلی عالی هست .

و در آخر هم یک توزیع مناسب برای همین کارها .

پیشاپیش از یاری سیز شما متشکریم .

توروالدز آینده ( هر وقت ورژن هسته به حدود 100 رسید بعدیش رو من می طراحم :shock: اینم قیافه قل مراد)

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا