من شماره سريال Panda Titanium Antivirus 2005 رو ميخوام.!!

[MASOUD]

Active Member
سلام
من شما ره سريال Panda Titanium Antivirus 2005 رو ميخوام خيلي لازمش دارم.
يكي از دوستان به من رو زده اين درخواست رو داده خواهشا كمك كنين پيشش سربلند باشم.
خودش يه سري شماره سريال داره ولي كار نميكنه.!!

با تشكر از كمك شما

[MASOUD]

Active Member
ممنونم از كمكي كه به من كردي ولي خواهشا قبل از اينكه فايلي رو براي دانلود بزارين حتما خودتون امتحانش كنين..
اين فايل اولي يه Spyware بود كه بدجوري كامپيوترمو درگير خودش كرد حالا هر كاري ميكردم كه پاك نميشدش كه خود پاندا هم نتونست پاكش كنه چندين بار ريستارت كردم تا تونستم پاكش كنم.!! حالا خواهشا كسي شماره سريالي چيزي اگه داره بزاره اينجا كه بدجوري طرف بهش نياز داره..

خواهشا مارو پيش رفيقمون سر بلند كنين.

با تشكر

worldman_safa

Active Member
اولا من اصلا آنتی ویروس پاندا نداشتم که بتونم امتحانش کنم ! (اونم ورژن 2005 )

دوما من خودم امتحانش کردم ! مشکل شما اینجاست که ابتدا باید تو حالت Safe mode وارد ویندوز می شدیند . سپس فایل کرک رو تو دایرکتوریه پاندا اجرا می کردین :wink:

این فایل Spy ware هم نبوده ! از اونجایی که شما تو حالت معمولی اون رو اجرا کردین ، پاندا دیونه شده :cool:

منم از شما یک خواهش می کنم : اگه نتونستین یک کاری رو درست انجام بدین ، زود از کوره در نرید !

من شخصا امروز پاندا 2005 رو خریداری کردم و هر سه ی این کرک ها درست عمل کردند :wink:

موفق باشید

[MASOUD]

Active Member
سلام دوست عزيز
من از كوره در نرفتم.. اگه اونطوري حرف زدم دليل بر عصبانيت نيست چون من اصلا عصباني نشدم فقط خواستم بگم كه اون فايل كرك اولي يه Spyware هستش.
مواظب باشين كه دستگاهتون ويروسي نشه.. و براي همين بود كه به نظرم ميومد كه شايد خودتون قبلا اينو امتحان نكرده باشين.. براي همين بود كه گفتم اگه كسي چيزي براي دانلود ميزاره خودش قبلا امتحانش كنه.

اميدوارم از دست ما دلخور نباشي.

با تشكر

جدیدترین ارسال ها

بالا