من ديگه دارم نا اميد ميشم

iRWEBDES

Active Member
من ديگه دارم نا اميد ميشم
سلام
بابا اين چه وضعشه يعني ملت ايران انقدر بي سواده
بابا اين آفلاينها چيه؟
كجاي دنيا تونستن بفهمن زلزله كي مياد كه موسسه ژپوفيزيك ايران از 1 ماه پيش اعلام كنه كه در تهران 6-7 ريشتر زلزله مياد؟
بابا زلزله 2 ساعت قبلش هم قابل پيش بيني نيست چه برسه 1 ماه
ملتي كه هوش و سواد تو خونشه بايد با چنين خبرهاي تكذيب شده اي تو دل همه رو خالي كنه
روزي 100 تا از اين آفلاينها مياد
يه روز ديگه آفلاين ميدن كه 18 روز ديگه ياهو پولي ميشه
آخه كي گفته؟
كدوم شركت ايراني اومده با ياهو قرار داد بسته كه مينويسيد طبق اخبار مندرجه از يك شركت ايراني كه به تازگي با ياهو قرارداد همكاري بسته است و ....
بابا توروخدا من ديگه دارم كاملا نا اميد ميشم

مهرداد كوهي

pasargad-ir

Active Member
باهات موافقم.

اون روز واسم پي ام اومده بود

متنش :
اگه تو ماه رمضان روزه نگيري ياهوت پولي مي شه و بسته مي شه ....

اينم يه مدلشه

iRWEBDES

Active Member
بابا امروز يكي كه اصلا تا حالا آيديش رو نديده بودم نوشته بود موسسه ژپو فيزيك ايران گفته 1 ماه بعد روز 17-18 بهمن يا .... كامل حفظ نيستم - زلازله مياد
بابا همه هم باور ميكنن ديگه
آخه اينا رو كي ميگه؟

مهرداد كوهي

Pooriya_Online

Active Member
منم باهات موافقم. درضمن فقط ژاپني ها ميتونن پيش بيني كنن اونم 1ثانيه قبل از وقوع اون البته الان دانشمندان دارن روي حيوانات تحقيق ميكنن كه وقتي زلزله مياد چند ساعت قبلش چه عكس العملهاي ميكنن تا بتونن 2 يا 3ساعت قبل از وقوع زلزله به مردم هشدار بدن.

موفق و پيروز باشيد...

iRWEBDES

Active Member
اين آفلاينهارو واسه مرغ پخته بخوني بال بال ميزنه و ميخنده

مهرداد كوهي

ziba ahmady

New Member
راست ميگي ولي نا اميدي از يه عاشق يا جووني كه لااقل عاشق عاشقيه بعيده! دنيا پر آفلاينه ولي هميشه ميشه online هاي توپ پيدا كرد.!!

oxygenws

Active Member
به نظر شما بد نیست هر کدوم از ما که این قضیه رو می دونیم..... به تمام لیستمون یه همچین آفلاینی بزنیم که مثلا "فلان آفلاین در مورد زلزله الکی هستش"
به نظرم با همون سرعتی که اون رشد کرده، این آفلاین شما هم رشد خواهد کرد...
و البته می تونید آخرش اضافه کنید که "اگر این آفلاین رو به 80 نفر نفرستید، فردای روز دریافتش، راس ساعت 10، مامانتون می میره!!!!!" تا سرعت پخش شدن زیاد بشه.

موفق باشید، امید

gootik

Member
oxygenws گفت:
به نظر شما بد نیست هر کدوم از ما که این قضیه رو می دونیم..... به تمام لیستمون یه همچین آفلاینی بزنیم که مثلا "فلان آفلاین در مورد زلزله الکی هستش"
به نظرم با همون سرعتی که اون رشد کرده، این آفلاین شما هم رشد خواهد کرد...
و البته می تونید آخرش اضافه کنید که "اگر این آفلاین رو به 80 نفر نفرستید، فردای روز دریافتش، راس ساعت 10، مامانتون می میره!!!!!" تا سرعت پخش شدن زیاد بشه.

موفق باشید، امید
HAHAHAHA D

iRWEBDES

Active Member
rouhollah گفت:
بي خيال بابا با مامان شوخي نكن
آقا من كه تا حالا هر دفعه از اين چرت و پرتها دريافت كردم به همه آفالاين زدم كه فلان چيز دروغه
ولي يادم رفت آخرش بنويسم مامانتون در شرف مرگه!!!
آقا روح الله شوخي بود

مهرداد كوهي

جدیدترین ارسال ها

بالا