من خیلی اشکال دارم کمکم کنید

sami2006

New Member
اول سلام من بدون هیچ پیش زمینه ای از بیلدر باید یه پروژه کوچیک انجام بدم لطفا به سوالهام نخندید چون فکر میکنم مبتدی هستند
یه نوشته زرد پایین صفحه میاد چه طوری از بین ببرمش
2- 1- من مسیرها را در اصل باید چه جوری تعیین کنم ببین مثلا من تمام آهنگها و تصاویر و فکر کن تمام چیزیهایی که باید مسیر آنها را تعیین کنم در یک پوشه ریختم . حالا مسیر را چه جوری بدم من از >scrdir< هم استفاده میکنم اگه اشتباه نوشتم گیر ندید وقتی از این دستور استفاده می کنم دکمه اجرا را که میزنم آهنگها خوانده نمی شند.
3- برای exe کردن فایلم باید چیکار کنم.
4- اگه بخواهم گزینه های setup برایش بذارم چه جوری باید این را انجام بدم.یعنی مثلا من می خواهم توی این برنامه گزینه ای بذارم که پروژه vb ام را نصب کنه یا مثلا نرمافزاهای دیگه
خواهش میکنم سوالات من را جواب بدید

Unknow-Man

Member
سلام
براي از بين بردن نوشته زرد بايد برنامه رجيستر باشه.تو اينترنت ميتوني كركش را پيدا كني . اينم يك سايت براي كرك:
http://www.cracks.am
براي تصاوير داخل پروژه نيازي به تعيين مسير نيست.
ابتدا سوال سومت : از منوي فايل گزينه Compile را انتخاب و مسير ذخيره شدن فايل را بده.
براي تعيين مسير : وقتي پروژت را از روش بالا Compile كردي داخل يك پوشه بزار و پوشه هاي ديگر را هم داخل همين پوشه بزار. حالا عبارت <SrcDir> را بزار و بعد به ترتيب نام پوشه و نام فايل را ميزاريم.
مثلا براي اجراي يك فايل exe از قسمت اكشن ها تو قسمت اسكريپ نويسي از فرمان زير استفاده كن.
Run("<SrcDir>\foldername\filname.exe","")
براي اجراي يك آهنگ
AudioOpen("<SrcDir>\foldername\filename.mp3")
توي هلپ MMB هم ميتوني گزينه Path Macro را جستجو كني تا كاملا با تعيين مسير آشنا بشي.

ghodrat

Member
منم مثل تو بودم

اگه کرک تون درست نباشه نوشته پایینی ضاهر میشه یه نسخه دیگه نصب نکن یا ورژن برنامه تو بگو دوستان کمکت کنن
بعد از تغییر مسیر درسته تا زمانی که کمپایل نکنی وروی سی دی رایت نکنی نتیجه همینه
پس نگران نباش
همه اینا سر منم اومده
حل میشه
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا