من تازه واردم خواهش ميكنم كمكم كنيد

Cyletech

Member
w3schools.com یک سایت فوق العاده هست اما انگلیسی اگر ستایش جان زبان انگلیسیش خوب نباشه فکر نکنم بتونن مقالاتش رو بخونن!
از توضیحی هم که سروش جان (اگه اسمتون همین باشه البته :)) بسیار سپاس دارم :rose:

Cman.Design

Member
خیلی ممنون نظر لطفتونه . آره اسمم سروش ــه :D .
سایت W3Schools درسته که به زبان انگلیسی کار میکنه ولی آموزش هاش واقعا راحت و رونه . معذرت می خوام اگر خیلی نفهم هم باشی دوسه بار که قسمتاشو بخونی کامل دستگیرت میشه چون هم خلاصه گفته و هم ساده . میشه گفت کامل هم هست در عین حال . پیشنهاد میکنم اگر می خواین با سواد بار بیایین یک دیکشنری حییم بزارین کنار دستتون . مقالات HTML ــش حدودا 100 صفحه است فکر کنم . پرینت بگیرید . بشینید خط به خط با حوصله و دقیق ترجمه کنید و مطالب رو یاد بگیرید ، اینو هم بدونید که گزاشتن محدودیت زمانی برای دوره ی آموزشی راندمان کار رو میاره پایین . برای همین این شعار توی ذهنتون باشه " Less information but deeply " . " اطلاعات کم اما عمیق " ، اگر شما اطلاعاتی که در مورد PHP ذاشته باشین کامل باشه یا به قول این جمله در پی اچ پی عمیق باشید . خیلی بهتره که 100 تا زبان برنامه نویسی رو نصفه و نیمه بلد باشید . پیشنهاد هم میکنم از این شاخه به اون شاخه نپرید . خودتون رو روی یک شاخه متمرکز کنید .

موفق باشید .. !:cool:

setayesh65

New Member
مرسي. نه سوالي نيست. اين سايتي كه داديدو رفتم ديدم خيلي جالبه حتما ازش استفاده ميكنم....

Cyletech

Member
ستایش جان یک سری انجمن / وب سایت های فارسی و انگلیسی زبان برات در زیر آماده کردم که می تونی ازشون بهره بگیری.

www.learn-ajax-tutorial.com --> آجاکس
www.forum.iranphp.org --> انجمن حرفه ای در زمینه php
www.barnamenevis.org --> انجمن حرفه در زمینه php
www.php.net --> وب سایت اصلی php که بخش آموزش کامل این زبان هم داره

بقیشم برای بعد که اگه یادم اومد چیزی اضافه می کنم به همین ارسالم.

موفق و پیروز باشی :rose:

Mohammadreza

Well-Known Member
html>css>java/flash>php
اينا رو به ترتيب ياد بگير ، كار كن ، جاوا و فلش زياد ضروري نيست ...
هيچي مثل تجربه نمي شه ، بايد زياد كار كني تا بتوني حرفه اي بشي ...
البته سعي كن هميشه اصولي كار كني ،
در مورد درآمدشم اگه مشتري داشته باشي خوبه !

جدیدترین ارسال ها

بالا