من با نصب برنامه رو win xp مشكل دارم

سلام :oops:
من وقتي ميخوام برنامه نصب كنم يا download كنم تا يه جايي ميره بعد ميگه بايد با administrator و pass وارد بشم ولي من اونو ندارم چون win xp من رو كس ديگه اي نصب كرده الانم اينجا نيست من هم cd-r خرابه نميتونم نصب كنم چي كار كنم اعصابمو خورد كرده تازه yahoo massenger هم نصب نميشه ميره تا يه جايي بعد error ميده كمك كنيد دارم دق مي كنم :cry: :idea: :?: :(

administrator را جاي user وارد وبدون پسورد وارد شويد در صورت اينكه مشكل باقي موند بيشتر توضيح دهيد

يعني چي واضح تر بگو لطفا يعني جاي يوزرم بنويسم
administrator ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

paramond

Member
آره من مشکلتون رو ميدونم چی هست اون کسی که برای شما اين يوزر رو باز کردن اجازه استفاده از
همه چيز رو به شما نداده من چند مدتی پيش ديدم که يکی از دوستان اينجاد يک يوزر بطر مخفی رو
داده بودند که فکر ميکنم مشکل شما رو حل کنه بگرديد فکر کنم پيداش کنيد

paramond

Member
اگر هم پيدا نکرديد بگو تا من هم واستون بگردم شايد پيداش کردم

log in كنيد و در محل user name كلمه administrator رو تايپ كنيد و محل كلمه عبور را خالي بگذاريد
اين يكي از مشكلات امنيتي windows هست كه تا اين user رو پاك نكنيد هر چي password براش تايين كنيد همش كشكه!!!!!!!!!!!!!

mohsenshahbazi

Active Member
اگه اون كسي كه نصب كرده تو ستاپ تنظيمات ادمين پسورد گذاشته باشه ديگه اين كار امكان نداره من 1 بار امتحان كردم
بايد با همون دستورات داس يه يوزر ادمين بسازين و با اون لوگين كنين
دستورات رو تو يكي از انجمنها گفته بودن

اگه اون كسي كه نصب كرده تو ستاپ تنظيمات ادمين پسورد گذاشته باشه ديگه اين كار امكان نداره من 1 بار امتحان كردم
احتمال اين مورد كمه چون در صورت فعال كردن چك پسورد فعال ميشش و ....

mohsenshahbazi گفت:
ميشه بگين كدوم انجمن و اسم تاپيك چي بوده ممنون ميشم :oops: :oops: :wink:

paramond گفت:
آره من مشکلتون رو ميدونم چی هست اون کسی که برای شما اين يوزر رو باز کردن اجازه استفاده از
همه چيز رو به شما نداده من چند مدتی پيش ديدم که يکی از دوستان اينجاد يک يوزر بطر مخفی رو
داده بودند که فکر ميکنم مشکل شما رو حل کنه بگرديد فکر کنم پيداش کنيد
منظورم ان بود بابا نه اوني كه نقل قول زدم از اين هيچي بارم نشد :oops: :wink:

paramond

Member
فکر کنم که مشکلتون رفع شده باشه من قبلأ يک تاپيک رو ديدم که درست کردن يک يوزر بطور مخفی رو
آموزش داده بود ميگردم شايد پيدا کردم

بچه ها مشكل من حل شد من به جاي user اين كلمه admistrator رو تايپ كردم مشكل حل شد حالا هم كلي خوش خوشونمه
آقا mehrdadneedhelp مرسي واقعا ممنونم كاوه جان از شما هم همينطور كمال تشكر رو دارم و ا زشما آقا مهديييييييييييييييييييييييييييييي و خلاصه از همه ديگه
مرسي:oops:

R_chizari

Active Member
سلام به همه
مشكل اين دوستمون كه حل شد (من يه چند روز تاپيكها رو نديده بودم) اما من نكاتي عرض ميكنم :
1- administrator مدير سيستم است. در واقع اين يوزر دسترسي تمام و كمال به سيستم دارد. امكان پاك كردن اون وجود نداره (اما امكان تغيير نام اون وجود داره) و اينكه ويندوز چنين يوزري رو داره باگ امنيتي هم نيست.
2- موقع نصب ويندوز قسمتي براي تعريف پسورد براي اين يوزر وجود داره كه اگر خالي رها بشه اين يوزر بدون پسورد خواهد بود.پس اينكه شما در هر سيستمي انتظار داشته باشيد اين يوزر بدون پسورد باشه هم انتظار صحيحي نيست.
3- در ويندوزهاي اصطلاحا NT base (ايكس پي - 2000 - ان تي و ويندوزهاي سرور مانند 2003 و ...) چنين يوزري حتما وجود داره اما در بقيه ويندوز ها خير. چون در اين ويندوزها سطوح مختلفي براي كاربران ميشه تعيين كرد. مثلا شما ميتونيد 4 تا كاربر بسازيد به يكيش دسترسي نصب و حذف برنامه ها رو بدين. به يكي فقط اجازه استفاده از برنامه ها رو بدين و اون نتونه چيزي اضافه يا كم كنه. به يكي هم فقط اجازه اجراي بعضي فايلها رو بدين. كه البته تنظيم هر كدوم از اينها خودش بحث مفصل داره.
4- علاوه بر يوزر administrator گروهي هم در ويندوز به اين نام وجود داره كه هر كدوم از يوزرهايي كه تعريف شده ميتونن عضو اون بشن و درواقع خودشون يك administrator با همون قابليتها بشن.

و آخر اينكه aida_khanoom براي اين نميتونسته برنامه نصب كنه چون يوزري كه ازش استفاده ميكرده سطح دسترسيش limited user بوده. ميتونه با همون يوزر ادمين بياد بالا و بره از كنترل پنل قسمت يوزرها ٬ يوزر خودش رو انتخاب كنه و سطح دسترسي اون رو به administrator ارتقا بده اونوقت با همون يوزر هم ميتونه همه كار بكنه.

شاد باشيد

R_chizari گفت:
و آخر اينكه aida_khanoom براي اين نميتونسته برنامه نصب كنه چون يوزري كه ازش استفاده ميكرده سطح دسترسيش limited user بوده. ميتونه با همون يوزر ادمين بياد بالا و بره از كنترل پنل قسمت يوزرها ٬ يوزر خودش رو انتخاب كنه و سطح دسترسي اون رو به administrator ارتقا بده اونوقت با همون يوزر هم ميتونه همه كار بكنه.
شاد باشيد
ممنون ميشم اگه بيشتر توضيح بدي من چيز زيادي حاليم نشد اگه ميشه لطفا :oops: :wink: :oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا