سلام به همه
مشكل اين دوستمون كه حل شد (من يه چند روز تاپيكها رو نديده بودم) اما من نكاتي عرض ميكنم :
1- administrator مدير سيستم است. در واقع اين يوزر دسترسي تمام و كمال به سيستم دارد. امكان پاك كردن اون وجود نداره (اما امكان تغيير نام اون وجود داره) و اينكه ويندوز چنين يوزري رو داره باگ امنيتي هم نيست.
2- موقع نصب ويندوز قسمتي براي تعريف پسورد براي اين يوزر وجود داره كه اگر خالي رها بشه اين يوزر بدون پسورد خواهد بود.پس اينكه شما در هر سيستمي انتظار داشته باشيد اين يوزر بدون پسورد باشه هم انتظار صحيحي نيست.
3- در ويندوزهاي اصطلاحا NT base (ايكس پي - 2000 - ان تي و ويندوزهاي سرور مانند 2003 و ...) چنين يوزري حتما وجود داره اما در بقيه ويندوز ها خير. چون در اين ويندوزها سطوح مختلفي براي كاربران ميشه تعيين كرد. مثلا شما ميتونيد 4 تا كاربر بسازيد به يكيش دسترسي نصب و حذف برنامه ها رو بدين. به يكي فقط اجازه استفاده از برنامه ها رو بدين و اون نتونه چيزي اضافه يا كم كنه. به يكي هم فقط اجازه اجراي بعضي فايلها رو بدين. كه البته تنظيم هر كدوم از اينها خودش بحث مفصل داره.
4- علاوه بر يوزر administrator گروهي هم در ويندوز به اين نام وجود داره كه هر كدوم از يوزرهايي كه تعريف شده ميتونن عضو اون بشن و درواقع خودشون يك administrator با همون قابليتها بشن.
و آخر اينكه aida_khanoom براي اين نميتونسته برنامه نصب كنه چون يوزري كه ازش استفاده ميكرده سطح دسترسيش limited user بوده. ميتونه با همون يوزر ادمين بياد بالا و بره از كنترل پنل قسمت يوزرها ٬ يوزر خودش رو انتخاب كنه و سطح دسترسي اون رو به administrator ارتقا بده اونوقت با همون يوزر هم ميتونه همه كار بكنه.
شاد باشيد