Amin 4D
مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام به دوست خوبم amin4d
در مورد RayFire و فیلم 2012 هم با ید بگم یه سری به سایت rayfirestudios.com بزن تا خودت با چشمات ببینی!!!
همچنین به سایتهای زیر هم سر بزن.
و به عکسهای زیر توجه کن و ببین که با مکس کار کردند!!!
Photo 1
Photo 2
Photo 3
photo 4
در ضمن در مورد volumeBreaker باید بگم این پلاگین فقط برای تقسیم کردن و تکه تکه کردن آبجکتها به کار می رود نه داینامیک و فاقد شبیه سازی است(من خودم با این پلاگین کار کردم).
دوست عزیزم Sharin
در مورد دی وی دی هم من خودم هم از سایت p30world خریدکردم اما عناوین جدید و به روز را ندارد,در تهران و ساختمان پایتخت جدید ترین آموزشها در هر زمینه و از هر شرکتی,حلقه ایی 5 هزار تومان عرضه می شود اگر باور نمی کنی بیا تهران و خودت ببین.
لطفا لینک کارها,وبلاگ و سایت خودتون را در زمینه VFX و 3D بزارید(اگر دارید).
موفق باشيد
بابت لینکا ممنونم. جالب بودن.
راستی من که نگفتم از مکس توی 2012 استفاده نشده، خب نمونه اش همین پلاگین volumeBreaker که با مکس کار می کنه و از اون و در نتیجه از مکس توی این ساخت این فیلم ازش استفاده شده. من گفتم ندیدم جایی گفته بشه از پلاگین RayFire توی این پروژه استفاده شده. دیدی که توی لینکی که من داده بودم توی سایت cgsociety که بزرگترین سایت گرافیک سه بعدیه جهانه در مورد فیلم 2012 که توضیح داده بود حتی یه اسم از MAx نیاورده بود.
در مورد توضیحی هم که در مورد پلاگین volumeBreaker دادی ممنون، من اطلاعی نداشتم در این مورد.
راستی اگه نمونه کارای منو خواستی ببینی توی گالری همین جا هست می تونی با یه سرچ ساده پیداشون کنی و ببینی. علاوه بر اون چند تا از نمونه کارام رو می تونید لینکشو توی امضام ببینی. اونجا که نوشتم My Works. می تونی نمونه کارای منو ببینی.
موفق باشی.