ملک سلیمان رو با چه نرم افزاری کار کردند؟

سلام به همه دوستان

میخواستم سوال کنم کسی میدونه برای ساختن ملک سلیمان از چه برنامه یا برنامه هایی استفاده کردند؟
همین سوال رو در مورد فیلم هالیوودی 2012 دارم؟

ضمن اینکه من دلم میخواد وارد عرصه جلوه های ویژه سینمایی بشم و کارهایی مثل فیلم 2012 بسازم(البته نگفتم تنهایی!!) ... خواستم ببینم بهترین نرم افزار یا نرم افزارهایی که باید بگیرم کدوم هاست؟

خیلی ممنون و آرزوی موفقیت

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
اگر به سایت Eyeonline Fusion مراجعه کنی متوجه میشی .
توضیح دادن که بخش عمده ای از افکتهای به کار رفته در فیلم 2012 توسط نرم افزار Fusion
ساخته شده اند.
من فقط یک پیش نمایش کوتاه از ملک سلیمان دیدم . نظر قطعی توی این زمینه نمیشه داد

ولی میشه اون کارها رو با ترکیبی از افترافکت و تری دی مکس درآورد

هر کسی با توجه به توانایی و سلیقه ای که داره می تونه ابزارهای متفاوتی رو استفاده کنه

.
.

ضمن تشکر

من اسم نرم افزار Fusion رو تو حالا نشنیده بودم

بذارید سوالم رو بهتر بپرسم:

ساخت جلوه های ویژه برای فیلم های سینمایی با چه نرم افزاری متداول تر و به صرفه تر هست؟

مثلا من با نرم افزار های مایا و 3دی در سطح مقدماتی آشنا هستم اما به نظرم اینها واسه کار کردن تو فیلم سینمایی مناسب نباشن ...یا اولین گزینه نباشن
:-?
نمیدونم ...شاید دارم اشتباه میگم! خلاصه اومدم بپرسم که بدونم

Fa

Well-Known Member
فيلم هاي 2012 و District 9 Aliens و Beowulf Worlds و De Scheepsjongens of Bontekoe و Surf's Up و خيلي فيلم هاي ديگرو با كمك cinema 4d ساختند . اينم لينكش : http://www.maxon.net/en/customer-stories/movies.html

البته به صورت تركيبي كار ميكنن و به يه نرم افزار اكتفا نمي كنن و به نظر من به طور 100% از AE استفاده مي كنن

آخرین ویرایش:
من الان بخوام تو ایران جایی کار کنم که تو زمینه جلوه های ویژه فیلم (یا مثلا تیزر های جدیدی که دارند میسازند و از جلوه های ویژه استفاده شده توش) کار کنند شما کجا رو پیشنهاد میکنید؟ ( تو تهران)

آخرشم نفهمیدم چه نرم افزاری رو باید تخصصی بلد باشم :cry:

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
فيلم هاي 2012 و District 9 Aliens و Beowulf Worlds و De Scheepsjongens of Bontekoe و Surf's Up و خيلي فيلم هاي ديگرو با كمك cinema 4d ساختند . اينم لينكش : http://www.maxon.net/en/customer-stories/movies.html

البته به صورت تركيبي كار ميكنن و به يه نرم افزار اكتفا نمي كنن و به نظر من به طور 100% از AE استفاده مي كنن

دوست گرامی !
cinema 4d فقط بخش سه بعدی کار هست ..در صورتیکه
Fusion مربوط به کامپوزیت و جلوه های ویژه هست .
در مورد 2012 بخش های کامپوزیت و یک سری از جلوه ها رو با
Fusion کار کردن

.
.

آخرین ویرایش:

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
من الان بخوام تو ایران جایی کار کنم که تو زمینه جلوه های ویژه فیلم (یا مثلا تیزر های جدیدی که دارند میسازند و از جلوه های ویژه استفاده شده توش) کار کنند شما کجا رو پیشنهاد میکنید؟ ( تو تهران)

آخرشم نفهمیدم چه نرم افزاری رو باید تخصصی بلد باشم :cry:

1-
پشنهاد من اینه که خانواده نرم افزاری Adobe رو بچسبی و این ها رو کار کنی
2-
برای جلوه های ویژه و تیزر تبلیغاتی هم پیشنهاد خودم افترافکت هست
البته افترافکت + یک نرم افزار سه بعدی مثل 3D Max یا Maya یا Cinema 4D
انواع دی وی دی آموزشی هم تو بازار موجوده
اگه تمایل داشتی می تونی به فروشگاه من که آدرسش توی امضا هست هم مراجعه کنی و
انواع محصولات متنوع برای کار با افترافکت و ... رو ببینی
3-
کلاس خصوصی که توی تهران فراوونه اما هزینه خیلی زیاد میگیرن مثلا ساعتی 20 تومن
4-
کلاس های مجتمع فنی هم جدیدا به افترافکت مزین شده یه سراغی از مجتمع فنی بگیر
.
.

آخرین ویرایش:
من سایت maxon رو نگاه میکردم دیدم به bodypaint 3d هم اشاره کرده ... راجع به اینم میشه توضیح بدین؟

بعدش میخواستم ببینم منظورتون از کامپوزیت چیه؟ :green:

من از مایا یه چیزایی بلدم همون رو ادامه بدم + افتر افکت یا فوژن مشکلم حل میشه و به چیزی که میخوام میرسم؟

مایا و افتر با هم مچ میشن؟مشکلی نداره؟

Fa

Well-Known Member
من سایت maxon رو نگاه میکردم دیدم به bodypaint 3d هم اشاره کرده ... راجع به اینم میشه توضیح بدین؟

بعدش میخواستم ببینم منظورتون از کامپوزیت چیه؟ :green:

bodypaint يه نرم افزار گرافيكيه كه با cinema4d ارائه ميشه و در بسياري از فيلمهاي هاليوودي استفاده ميشه .

• Like
Reactions: pcj

Fa

Well-Known Member

دوست گرامی !
cinema 4d فقط بخش سه بعدی کار هست ..در صورتیکه
Fusion مربوط به کامپوزیت و جلوه های ویژه هست .
در مورد 2012 بخش های کامپوزیت و یک سری از جلوه ها رو با
Fusion کار کردن
Fusion یک محصول مشابه افترافکت هست... و این روزها افترافکت کارهای حرفه ای به سمت فیوژن کشیده شدن
اینجور که بچه های صدا و سیما میگن و از گفته ها میاد اینه که فیوژن کیفیت رنگ بهتری ارائه میکنه
حالا توی این رقابت کی سرتر هست خدا عالم هست ...... مثل رقابت 3Dmax و Maya یا رقابت Asp و Php ...
.
.

منم نگفتم كه سينما كل كار هست . گفتم كه از افتر افكت هم استفاده ميكنند . البته به طور مطلق از Fusion استفاده نميشه . من خيلي هارو مي شناسم كه با افتر افكت كار ميكنن و كارهاي عالي هم ارائه ميدن چون سينما با افتر افكت رابطه خوبي داره . در مورد مكس و مايا هم چون چيزي نمي دونم نظري نميدم :green:

• Like

3Dapple

New Member
با سلام به دوست عزیزم

در مورد VFX ملک سلیمان باید بگم که بخش سه بعدی آن با Maya و بخش کامپوزیتش با After Effects و Combustion کار شده.
فیلم 2012 هم بخش سه بعدی آن با 3ds max و پلاگینهای RayFire , Pyrocluster ,THINKING PARTICLES کار شده است.

BodyPaint3D درست مثل اسمش نرم افزاری است جهت Texturing و 3d Painting برروی آبجکتهای سه بعدی.
کامپوزیت یا Compositing هم به کارهایی مثل ترکیب لایه های مختلف رندر شده در نرم افزارهای سه بعدی,تصیح رنگ,افزودن افکتهای دو بعدی و . . . گفته می شود که توسط نرم افزارهایی مثل
Shake,Fusion,nuke,After Effects,Combustion انجام می گیرد.

برای ساخت VFX های بزرگ همیشه از ترکیب چند نرم افزار استفاده می شود نه یکی,من خودم عاشق VFX هستم تو می تونی به وبلاگم به آدرس ...(تبلیغ خلاف مقررات فرومه)... سربزنی که هم نمونه کارهام رو ببینی و هم اگر خواستی برای آموزش خصوصی و با هزینه کم بامن تماس بگیری (اگر ساکن کرج یا تهران هستی).

موفق باشی:green:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام و تشکر از راهنمایی تون

جواب خیلی از سوالامو گرفتم اما منظور از لغط داینامیک که تو کار انیمیشن استفاده میشه و همچنین لغط ray که با پسوند و پیشوند مختلف مثل rayfire یا mental ray میاد (فکر کنم نوع نورپردازی صحنه باشه؟) رو نفهمیدم ...میشه راجع به اینا هم توضیح بدید

راجع به کلاس خصوصی هم خیلی دوست داشتم که بیام اما پول ندارم:sad:
اگه یک کتاب(ترجیها فارسی) یا سی دی آموزشی یا کتاب الکترونیکی یا سایتی وبلاگی جایی رو واسه آموزش سراغ دارید بگید ممنون میشم

واسه آموزش fusion

و همچنین آرزوی موفقیت برای شما :rose:

آخرین ویرایش:
  • Like

3Dapple

New Member
سلام مجدد به دوست عزیزم

ray در لغت به معنی اشعه است.
mental ray همانطور که خودت می دونی یک موتور رندر بسیار قدرتمند در زمینه نور پردازی,جنسیت سازی و رندر کردن به صورت کاملا طبیعی و واقعگرایانه است که همراه maya و max موجود می باشد.

RayFire هم یک پلاگین در زمینه داینامیک,شکستن و خرد کردن آبجکهای سه بعدی است(در تمام فیلم 2012 از این پلاگین برای تخریب ساختمانها استفاده شده و من خودم این پلاگین رو بلد هستم و نمونه کارهامم در وبلاگم موجوده).

داینامیک هم یعنی شبیه سازی حرکات آبجکتها به صورت واقعی که هیچ انیماتوری قادر به انیمیت کردنش نیست و دارای شاخه های گوناگونی است مثل شبیه سازی برخوردهای سخت(Rigid Body),برخوردهای نرم (Soft Body ),پارچه و لباس,ذرات گرد و غبار,آتش و دود,سیالات و مایعات و . . .

متاسفانه تمام کتب فارسی که در بازار موجود است درسطح بسیار مقدماتی میباشند و به درد سطل آشغال میخورند.
سایتهای آموزشی هم مباحث خوبی دارند که بازهم رایگان نیستند و باید دلار خرجشان کنی!!!
بهترین کلاسهای آموزش مایا و مکس هم در تهران بیشتر از 700 هزار تومان خرج دارد که طبق گفته های بالای خودت پول نداری پس هچ!!!
کتب الکترونیکی بسیار خوب هستند اگر انگلیسی را خوب بلد باشی(من خودم یه آرشیو خیلی خوب از کتب و مجلات در هر زمینه ایی دارم).

اما بهترین راه دی وی دی های آموزشی است,آنهم نه فارسی بلکه محصولات شرکتهای معتبر خارجی که البته به زبان شیرین انگلیسی بوده و قیمت هر حلقه دی وی دی حدود 5 هزار تومان است(که بازهم مفته تو دنیا!!!) که اگه به تونی گیر بیاریشون(بازم من یه آرشیو خوب و روز افسون ازشون دارم).

Fusion هم قبلا آموزش نداشت اما الان یکسری خوب ازش اومده که خودمم دنبالشم بگیرمشون(من خودم Fusion رو تاحد خوبی بلد هستم همراه با یکسری پلاگین باحال)

اگر بازم سوال داری باهام تماس بگیر(3dapple.blogspot.com).

بازم موفق باشی در این دریای بیکران VFX :green:

آخرین ویرایش:

sharin

Member
با سلام.
دوست عزيز يادگيري خيلي راحته ...
نيازي به كلاس خصوصي و آموزشگاه و ... هم نداره .
پول چنداني هم نمي خواد.
من نمي خوام تبليغ فروشگاه كنم ، اما اگه دنبال ارزونشي يه سر به sun-shop بزن.
digital tutors كه براي شروع مايا عاليه و 20 دي وي دي هست حدود 20 هزار تومان هست . همين هم كلي رات مي ندازه ...
آموزش افتر افكت هم به همين صورت هست ...
برنامه ي هوديني رو هم كه تو اين زمينه ها خيلي عاليه ، جديدا اضافه شده ... .

اما ممكنه بعضي دي وي دي هايي كه اين سايت مي ده مشكل داشته باشن .
فروشگاه همين سايت و p30world و ... هم هست ... .

ديگه خود داني .

موفق باشيد.
يا علي.

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام مجدد به دوست عزیزم

ray در لغت به معنی اشعه است.
mental ray همانطور که خودت می دونی یک موتور رندر بسیار قدرتمند در زمینه نور پردازی,جنسیت سازی و رندر کردن به صورت کاملا طبیعی و واقعگرایانه است که همراه maya و max موجود می باشد.

RayFire هم یک پلاگین در زمینه داینامیک,شکستن و خرد کردن آبجکهای سه بعدی است(در تمام فیلم 2012 از این پلاگین برای تخریب ساختمانها استفاده شده و من خودم این پلاگین رو بلد هستم و نمونه کارهامم در وبلاگم موجوده).

داینامیک هم یعنی شبیه سازی حرکات آبجکتها به صورت واقعی که هیچ انیماتوری قادر به انیمیت کردنش نیست و دارای شاخه های گوناگونی است مثل شبیه سازی برخوردهای سخت(Rigid Body),برخوردهای نرم (Soft Body ),پارچه و لباس,ذرات گرد و غبار,آتش و دود,سیالات و مایعات و . . .

متاسفانه تمام کتب فارسی که در بازار موجود است درسطح بسیار مقدماتی میباشند و به درد سطل آشغال میخورند.
سایتهای آموزشی هم مباحث خوبی دارند که بازهم رایگان نیستند و باید دلار خرجشان کنی!!!
بهترین کلاسهای آموزش مایا و مکس هم در تهران بیشتر از 700 هزار تومان خرج دارد که طبق گفته های بالای خودت پول نداری پس هچ!!!
کتب الکترونیکی بسیار خوب هستند اگر انگلیسی را خوب بلد باشی(من خودم یه آرشیو خیلی خوب از کتب و مجلات در هر زمینه ایی دارم).

اما بهترین راه دی وی دی های آموزشی است,آنهم نه فارسی بلکه محصولات شرکتهای معتبر خارجی که البته به زبان شیرین انگلیسی بوده و قیمت هر حلقه دی وی دی حدود 5 هزار تومان است(که بازهم مفته تو دنیا!!!) که اگه به تونی گیر بیاریشون(بازم من یه آرشیو خوب و روز افسون ازشون دارم).

Fusion هم قبلا آموزش نداشت اما الان یکسری خوب ازش اومده که خودمم دنبالشم بگیرمشون(من خودم Fusion رو تاحد خوبی بلد هستم همراه با یکسری پلاگین باحال)

اگر بازم سوال داری باهام تماس بگیر(3dapple.blogspot.com).

بازم موفق باشی در این دریای بیکران VFX :green:

از توضیحاتتون ممنون.
در مورد کتاب من هم موافقم. بیشتر کتاب هاب موجود اوصلا در زمینه ی سیستم ذرات، دینامیک و کلا جلوه های ویزه ضعف زیادی دارن و بهترین گزینه برای آموزش همون فیلم های آموزشی هست.
ولی من جایی ندیدم که برای هر حلقه دی وی دی 5000 تومن پول بگیره کسی. همینجا توی ایران خودمون فروشگاه های اینترنتی زیادی هستن که این آموزش ها رو با قیمت های مناسبی به فروش گذاشتن و می شه با هزینه مناسبی این فیلم ها رو تهیه کرد و با اونا توی هر زمینه ای که دوست دارید کم کم پیشرفت کنید.
منم یه کمی توضیح بدم در مورد سوال دوستمون.
توی پروژه های بزرگ مخصوصا پروژه های هالیوودی بدون تردید از نرم افزارهای متعددی استفاده می شه. و این طور نیست که تنها از نرم افزارهای خاصی استفاده بشه برای ساخت یه فیلم. مثلا اینکه گفتید:
فیلم 2012 هم بخش سه بعدی آن با 3ds max و پلاگینهای RayFire , Pyrocluster ,THINKING PARTICLES کار شده است.
خب توی این فیلم تنها از مکس در زمینه سه بعدی سازی استفاده نشده. توی ساخت این فیلم از نرمافزارهای Cinema4d BodyPaint, SideFX Houdini,Maya هم استفاده شده.
یا اینکه گفتید:
من فکر نکنم این حرفتون درست باشه. ممنون می شم اگه لینکی در این زمینه دارید که حرفتون رو اثبات کنه به من بدید. آخه من توی یه دموریل از Houdini دیدم که برای شبیه سازی فروپاشی و ترک بر داشتن زمین از هودینی استفاده کردن. علاوه بر اون یه جای دیگه هم دیدم که برای شبیه سازی بعضی صحنه های تخریب و خراب شدن ساختمان ها از پلاگین volumeBreaker استفاده شده نه RayFire. بازم ممنون می شم اگه لینکی در این رابطه دارید لطف کنید. البته من الان باز توی سایت cgsociety.org نگاه کردم دیدم تنها اسم دو نرم افزار Maya و Houdini رو آورده و اسمی از Max یا نرم افزار دیگه ای نیاورده شده. لینکشو هم پایین گذاشتم می تونید ببینید.
در مورد بحث کامپوزیت هم تا جایی که من اطلاع دارم الان سه تا نرم افزار حرف اول رو می زنن. یکی همون افتر افکت هستش. دیگیری هم همین Fusion. و سومین هم نرم افزار قدرتمند The Foundry Nuke. این نرم افزار هم یه چیزی مثل Fusion هست. و توی فیلم اواتار از این نرم افزار استفاده ی زیادی شده.

در ادامه هم بد نیست لینک های زیر رو یه نگاهی بندازید:
http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=5368&page=2
http://www.cebasstation.com/index.php?pid=product&prd_id=77&feature=912
http://www.thefoundry.co.uk/case-studies/
http://www.sidefx.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=7&Itemid=68
http://www.sidefx.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=44&Itemid=88

آخرین ویرایش:

3Dapple

New Member
سلام به دوست خوبم amin4d

در مورد RayFire و فیلم 2012 هم با ید بگم یه سری به سایت rayfirestudios.com بزن تا خودت با چشمات ببینی!!!
همچنین به سایتهای زیر هم سر بزن.

و به عکسهای زیر توجه کن و ببین که با مکس کار کردند!!!

Photo 1
Photo 2
Photo 3
photo 4

در ضمن در مورد volumeBreaker باید بگم این پلاگین فقط برای تقسیم کردن و تکه تکه کردن آبجکتها به کار می رود نه داینامیک و فاقد شبیه سازی است(من خودم با این پلاگین کار کردم).

دوست عزیزم Sharin
در مورد دی وی دی هم من خودم هم از سایت p30world خریدکردم اما عناوین جدید و به روز را ندارد,در تهران و ساختمان پایتخت جدید ترین آموزشها در هر زمینه و از هر شرکتی,حلقه ایی 5 هزار تومان عرضه می شود اگر باور نمی کنی بیا تهران و خودت ببین.

لطفا لینک کارها,وبلاگ و سایت خودتون را در زمینه VFX و 3D بزارید(اگر دارید).

موفق باشيد:green:

وبلاگ من ...(تبلیغ سایت و وبلاگ خلاف مقررات فرومه)...

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خوب من به عنوان زنگ تفریح میپرسم :green:

بین after esffect & fusion & combustion و بقیه گزینه های موجود در این زمینه کدوم از نظر امکانات بیشتر و از ترجیحا از نظر استفاده راحت تر و پرکاربردتر و مهمتر کار حرفه ای تری ارایه میده؟ (این سوال واسم خیلی مهمه چون میخوام یکیش رو دانلود کنم و کار کردن باهاش رو شروع کنم - ضمن اینکه من دلم میخواد یکی رو که شروع میکنم تا آخرش با اون برم و همه چیزش رو یاد بگیرم ، پس میخوام با بهترین شروع کنم)

سو تنکس فور اوری بادی دت پارتیسیپیت این دیس تاپیک :rose:

3Dapple

New Member
سلام دوست عزیزم princeofpersia

نرم افزارهای کامپوزیت بر دو دسته هستند:
1.نرم افزارهای دارای سیستم لایه ایی مثل After Effect,Combustion
2.نرم افزارهای دارای سیستم Node مثل Fusion,Shake,Nuke

کارکردن با نرم افزارهای دسته دوم به علت Node System بودنشان راحتر و حرفه ایی تر است.
دسته اول مثل فتوشاپ دارای لایه های روی هم هستند که کار کردن با آنها مقداری مشکل است.

از نظر آموزش After Effects دارای آموزشها و کتب و کلاسهای زیادی است ولی Fusion تنها دارای یکسری محدود آموزش ( آنهم بسیار عالی)است ولی Fusion سینمای تر و حرفه ایی تر است و قابلیت کامپوزیت 3d عالی دارد و اگر به سایتش بروی اسم فیلمهای زیادی را که با هش کار کردن رامیبینی مثل تایتانیک,پسر جهنمی,ماتریکس,افراد ایکس,هرپاتر و . . .

به نظر من Fusion فوق العاده است اگر دودستی بچسبی بهش.

نام یکسری دیگر از نرم افزارهای کامپوزیت به شرح ذیل است:

Autodesk Toxik
Autodesk Flame
Autodesk Flint
Autodesk Inferno

موفق باشی:green:

وبلاگ من ...(تبلیغ سایت و وبلاگ خلاف مقررات فرومه)...http://3dapple.blogspot.com/

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جدیدترین ارسال ها

بالا