سلام مجدد به دوست عزیزم
ray در لغت به معنی اشعه است.
mental ray همانطور که خودت می دونی یک موتور رندر بسیار قدرتمند در زمینه نور پردازی,جنسیت سازی و رندر کردن به صورت کاملا طبیعی و واقعگرایانه است که همراه maya و max موجود می باشد.
RayFire هم یک پلاگین در زمینه داینامیک,شکستن و خرد کردن آبجکهای سه بعدی است(در تمام فیلم 2012 از این پلاگین برای تخریب ساختمانها استفاده شده و من خودم این پلاگین رو بلد هستم و نمونه کارهامم در وبلاگم موجوده).
داینامیک هم یعنی شبیه سازی حرکات آبجکتها به صورت واقعی که هیچ انیماتوری قادر به انیمیت کردنش نیست و دارای شاخه های گوناگونی است مثل شبیه سازی برخوردهای سخت(Rigid Body),برخوردهای نرم (Soft Body ),پارچه و لباس,ذرات گرد و غبار,آتش و دود,سیالات و مایعات و . . .
متاسفانه تمام کتب فارسی که در بازار موجود است درسطح بسیار مقدماتی میباشند و به درد سطل آشغال میخورند.
سایتهای آموزشی هم مباحث خوبی دارند که بازهم رایگان نیستند و باید دلار خرجشان کنی!!!
بهترین کلاسهای آموزش مایا و مکس هم در تهران بیشتر از 700 هزار تومان خرج دارد که طبق گفته های بالای خودت پول نداری پس هچ!!!
کتب الکترونیکی بسیار خوب هستند اگر انگلیسی را خوب بلد باشی(من خودم یه آرشیو خیلی خوب از کتب و مجلات در هر زمینه ایی دارم).
اما بهترین راه دی وی دی های آموزشی است,آنهم نه فارسی بلکه محصولات شرکتهای معتبر خارجی که البته به زبان شیرین انگلیسی بوده و قیمت هر حلقه دی وی دی حدود 5 هزار تومان است(که بازهم مفته تو دنیا!!!) که اگه به تونی گیر بیاریشون(بازم من یه آرشیو خوب و روز افسون ازشون دارم).
Fusion هم قبلا آموزش نداشت اما الان یکسری خوب ازش اومده که خودمم دنبالشم بگیرمشون(من خودم Fusion رو تاحد خوبی بلد هستم همراه با یکسری پلاگین باحال)
اگر بازم سوال داری باهام تماس بگیر(3dapple.blogspot.com).
بازم موفق باشی در این دریای بیکران VFX