مقلاله توپ

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آخ جون چه تنبيه باحالي :lol:

ميگم سر در انجمنها بزنيم اين اطلاعيه رو بعد فكر كنم هر شب بايد لباس پلو خوري بپوشيم :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

:twisted: مجيد

Ali_ix

Well-Known Member
سلام

آقا من از دست تك تك اعضاي اين سايت ناراحتم و شاكيم !!!! :lol: همتون منو ناراحت كرديد !!! :p

حالا نميدونم به نوبت وقت بزاريد و شام بديد ....

راستي ميشه يه كار ديگه هم كرد ...بگيم هر كسي هر كس ديگرو ناراحت كرد مدير انجمنها (عمو Xnux !!!) بايد به همه يه بار شام بده !!!!!!!!! :eek: :wink: :roll: :p :D :lol: :idea:

اينجوري خيلي بهتره !:wink:

shoaib

New Member
با سلام

قربوس هرچي بروبچ بامرام لوتي 8)

بابا ولش كنيد اين بي چاررو چيكارش دارين :x

حالا ندونست يه چيزي گفته ديگه :D

kami_mz

Well-Known Member
Ali_ix گفت:
راستي ميشه يه كار ديگه هم كرد ...بگيم هر كسي هر كس ديگرو ناراحت كرد مدير انجمنها (عمو Xnux !!!) بايد به همه يه بار شام بده !!!!!!!!! :eek: :wink: :roll: :p :D :lol: :idea:

سلام. منم همين بالايي. :wink: :wink: :wink:
:p :lol: :D

xnux

Member
بله ... بله
حالا درسته كه من عموي برو بچه هاي اين سايتم
ولي قرارش نيست هي براتون خرج كنم ها ...

بستون نيست تا حالا ...
هي رفتم كار كردم ، كردم تو شيكم شوما ها
حالا ديگه اينقدر روتوت زياد شده كه خودتون را
جلو جلو دعوت ميگيريد .

حالا خوبه من از همتون دورم و تو شهر شما ها
نيستم . و اگر نه بايد هر روز يه فكري برا قرارها و
پارتي ها و تجملاتتون ميزاشتم .

اينا همين جا بزاريد بوگم «:
من يه ريال پول خرج نميكنم.
اصلا پول ندارم كه خرج كنم .
ديگه بزرگ شديد ، مثلا ...

بايد بريد يه فكري به حال آيندتون بكنيد .
چهار روز ديگه بايد يه خونواده را نون بديد .
زشته ... قبيه ... اكراه داره ... شرم كنيد ...حيا ... انصاف

Ali_ix

Well-Known Member
اووووه

بابا كوبنده ....بابا باحال ...بابا تربيت صحيح ...بابا .... :wink: :wink: :wink:

خوب حالا نميخواي يه شام بدي ..ديگه چرا اينهمه تو سرمون ميزني؟ :lol: :roll: :?:

ما هر چقدر هم كه بزرگ بشيم شما هم بزرگ ميشي و هميشه از ما بزرگتري !!! :idea:

در نتيجه بايد ..... :roll: :wink:

موفق باشيد...

علي. 8)

Mamali

Member
آقا ببخشيد كه يكم پرتم ولي چند وقته تو اين فكرم كه واقعا بيايم همه هركس هر چي بلده رو كنه و اين قدر فخر به هم نفروشين.هركي كه هر چيزي بلده بايد در اختيار بقيه هم بذاره حالا كاري ندارم يه عده كارشون اينه.مي خواستم بگم.اينقدر اين سايت اون سايت و COPY RIGHT نكنيد.تو ايران چند تا شركت داريم كه محصولاتشون رو همه قبول دارن؟ها؟ولي همون آمريكا حداقل هزار تا COmpany داره كه محصولاتشون تو ايرانم هست.خب اينا از كجا شروع كردنن همين بيل گيتس مگه دانشگاشو ول نكرد كه به كارش برسه مگه اول DOS رو مكينتاش نساخت بعد شدMS DOS حالا به چرت و پرت اي من نخنديد ولي الان چند شبه دارم فكر مي كنم.PHP كار داريم(FARSINUKE)برنامه نويس ASP داريم(ASP.NET)گرابيست داريم.همه چي داريم اونوقت يه برنامه،يه سايتي كه خدمات جهاني بده نداريم.به اين جمله اي كه الان مي نويسم نخندين:آقا بيايم يه قانون كپي رايت استاندارد براي همه سايتاي دوست و كساني كه مارو مي شناسن و به ما اعتماد دارن راه بندازيم.بعد وسعتش بديم آلان همين دوست خوبمون Rayan Web خب از اون مقالات استفاده كرد...دارش مي زنن؟نه...خب وقتي كه خودمون به هم احترام نمي ذاريم و مايليم كه چمي دونم.بقيه بيان و از كپي رايت ما استفاده كنن.خب معلومه ديگه مستقيم مي ريم تو چاه...اونم با پست سريع السير
مرسي از اين كه به چرت و پرتاي من گوش دادين

ealy

Member
Ali_ix گفت:
سلام

آقا من از دست تك تك اعضاي اين سايت ناراحتم و شاكيم !!!! :lol: همتون منو ناراحت كرديد !!! :p

حالا نميدونم به نوبت وقت بزاريد و شام بديد ....

علي جان منم كاملا با اين پيشنهاد موافقم :wink:

totia1

Member
دم همه بچه هاي اصفهان گرم :wink:

عمو جون بزن زنگو :wink:

تو دعوت كن با جيب منننننننن 8O

چيكار كنم كه زمين خورده رفيقم :lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا