/////////مقدمات انیماتور حرفه ای شدن چیه؟؟

pythoN

Active Member
آره ديگه اون زمانا سال 42 كامپيوتر نبود كه . يادته علي . با ايناك كار مي كرديم ؟
اون زمانا ما با ورژن 8- قلش كار مي كرديم . هي يادش بخير

تیکه بود یا درسته ....

در ضمن اون -MX نه - 8 توهم یادت نیستا .اون وقتا adobe هم بچه بود یادته .

اما خارج از شوخی بیاید یه تاپیک بزنیم کار های قدیما رو بزاریم . :wink:

moab

Member
میگم نظرتون چیه آهنگ یاد ایام افتخاری هم بذاریم اول تاپیک ...

moab

Member
ممنون از همه تون

دوست من فكر كردي تمام دوستان اينجاو يا كلا هر حرفه اي در انيميشن از اول حرفه اي بوده . نه . همه مثل تو بودند شايد بعضي ها مثل من اون كاغذ هم نميتونست خط خطي كنه:eek:(عجب نابغه اي بودم خبر نداشتم)
شروع كني ياد مي گيري . اما اگر قصدت اينه كه فقط انيماتور خوبي بشي . ديگه به مدلسازي نبايد كار بگيري و همچنين تكسچرينگ و رندرينگ . گفتم اگه مي خواي حرفه اي اين كار بشي. يعني بايد يادشون داشته باشي اما تخصصت متحرك كردن باشه. كه متاسفانه تو ايران اينجور كسيو استخدام نمي كنن . چون يك انيماتور هم بايد مدلشو بسازه هم تكسچر بهش بده و متحركش كنه . در آخر هم خودش هم بشنه رندرش بگيره .
حالا جواب سوالت :
براي تقويت زبانت يه چند ترم برو كلاس زبان .
براي ياد گرفتن تري دي مكس من كتابهاي مركز فرهنگي نشر گستر و بهت پيشنهاد مي كنم . من 3 تاشو دارم و واقعا هم خوب ترجمه كرده و هم انصافا مطالب خوبي داره.
يه آموزش از سیر تا پياز تري دی مكس (مرجع كاملش) رو گیر بیار شايد يكم گيرون باشه اما می ازره
اينو كه تموم كردي دوتا كتاب ديگه مي مونه.
آموزش گام به گام .سطح مبتدي و متوسط
آموزش گام به گام سطح حرفه اي
من از كتابهاي ورژنهاي قبليش دارم . ولي عالين . دو كتاب عناصر اربعه و توانايي هاي مكس كتابهاي واقعا حرفه اي هستن .
حالا تو اين سه تا كتابو كه تموم كني . منظور از تموم كردن 3 ، 4 باز دور كردنشونه كه ديگه فول بشي .سطحت اين قدر بالا هست بتوني كه انيميشنهاي فرهنگ ترافيك و حتي بالاتر از اونو بسازي . سطحت بالا هست اما تجربه كاركردنشو نداري.مثل اکثر بچه های مجید آن لاین
حالا مي توني بري دنبال آموزش هاي انگليسي و سطح بالا . البته به اين معنا نيست كه تمام آموزش هاي انگليسي سطح بالان
خيلي نوشتم ديگه . چيز ديگه اي خواستي بگو

///می گم همه چی رو گفتین
در مورد طراحی چی
تو این زمینه باید چی کار کرد
چی /چه طوری/ چقد/ یاد بگیرم
البته خواهشا راهنماییتون کتابی باشه چون نه وقت کلاس رفتن دارم نه حالشو
مرثی////

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
تیکه بود یا درسته ....

در ضمن اون -MX نه - 8 توهم یادت نیستا .اون وقتا adobe هم بچه بود یادته .

اما خارج از شوخی بیاید یه تاپیک بزنیم کار های قدیما رو بزاریم . :wink:

نه بابا ما كي باشيم به علي آقا تيكه بگيم.حرف شما كاملا متينه :lol:

میگم نظرتون چیه آهنگ یاد ایام افتخاری هم بذاریم اول تاپیک ...

فكر خوبيه از بنان خواستي بگو برات آپ مي كنم

و شما آقا moab
منظورتو از طراحي متوجه نشدم . اگه يكم بازتر بگي شايد بتونم كمكت كنم .
اگه منظورت طرح اوليه كاره كه فكر نكنم باشه . اگه استوري بورداي منو ببينين منو از انجمن ميندازين بيرون

moab

Member
و شما آقا moab
منظورتو از طراحي متوجه نشدم . اگه يكم بازتر بگي شايد بتونم كمكت كنم .
اگه منظورت طرح اوليه كاره كه فكر نكنم باشه . اگه استوري بورداي منو ببينين منو از انجمن ميندازين بيرون[/QUOTE]

استوری بورد :-?
منظورم طراحی شخصیتا و صحنه هستش

moab جان حالا شما اونایی که گفتم رو انجام بده تا بیفتی تو خط. بقیه ش خودش درست می شه!

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
آها اونو ميگي . اون فقط سليقه است . هرجور كه خودت دوست داري صجنتو درست مي كني . مي توني خيلي قاعده مند اين كارو بكني يا خيلي بي قاعده مثل خودم :cool:
البته همونطور كه نانو گفت تو بياي تو كار همش درست ميشه
موفق باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا