دوست من فكر كردي تمام دوستان اينجاو يا كلا هر حرفه اي در انيميشن از اول حرفه اي بوده . نه . همه مثل تو بودند شايد بعضي ها مثل من اون كاغذ هم نميتونست خط خطي كنه
(عجب نابغه اي بودم خبر نداشتم)
شروع كني ياد مي گيري . اما اگر قصدت اينه كه فقط انيماتور خوبي بشي . ديگه به مدلسازي نبايد كار بگيري و همچنين تكسچرينگ و رندرينگ . گفتم اگه مي خواي حرفه اي اين كار بشي. يعني بايد يادشون داشته باشي اما تخصصت متحرك كردن باشه. كه متاسفانه تو ايران اينجور كسيو استخدام نمي كنن . چون يك انيماتور هم بايد مدلشو بسازه هم تكسچر بهش بده و متحركش كنه . در آخر هم خودش هم بشنه رندرش بگيره .
حالا جواب سوالت :
براي تقويت زبانت يه چند ترم برو كلاس زبان .
براي ياد گرفتن تري دي مكس من كتابهاي مركز فرهنگي نشر گستر و بهت پيشنهاد مي كنم . من 3 تاشو دارم و واقعا هم خوب ترجمه كرده و هم انصافا مطالب خوبي داره.
يه آموزش از سیر تا پياز تري دی مكس (مرجع كاملش) رو گیر بیار شايد يكم گيرون باشه اما می ازره
اينو كه تموم كردي دوتا كتاب ديگه مي مونه.
آموزش گام به گام .سطح مبتدي و متوسط
آموزش گام به گام سطح حرفه اي
من از كتابهاي ورژنهاي قبليش دارم . ولي عالين . دو كتاب عناصر اربعه و توانايي هاي مكس كتابهاي واقعا حرفه اي هستن .
حالا تو اين سه تا كتابو كه تموم كني . منظور از تموم كردن 3 ، 4 باز دور كردنشونه كه ديگه فول بشي .سطحت اين قدر بالا هست بتوني كه انيميشنهاي فرهنگ ترافيك و حتي بالاتر از اونو بسازي . سطحت بالا هست اما تجربه كاركردنشو نداري.مثل اکثر بچه های مجید آن لاین
حالا مي توني بري دنبال آموزش هاي انگليسي و سطح بالا . البته به اين معنا نيست كه تمام آموزش هاي انگليسي سطح بالان
خيلي نوشتم ديگه . چيز ديگه اي خواستي بگو