سلام به همه گي
من دو نكته را در باره اين سه نرم افزار(فري هند -كورل - وايلوستراتور) مينويسم كه فكر ميكنم
خيلي تعيين كننده است كه كدام يك از اين سه برتر هستند ...
نكته اول را با يك مثال شروع ميكنم فرض كنيد يك نفر ميخواهد در يك كشور آسيايي يك مقاله
علمي را ارايه بدهد صرف نظر از اينكه ميزان سطح علمي آن مقاله چقدر بالا باشد بايد آن را
به يكي از زبانهاي بين المللي ترجمه كند تا پس از بررسي در يكي از مجلات علمي براي چاپ
پذيرفته شود ..
اگر پسوندي كه سه تا برنامه يادشده بدون هيچ مشكلي با آن كار ميكنند و اصطلاحن ساپورت
ميكنند را به زبان بين المللي تشبيه كنيم...پسوند فايلي كه اين سه برنامه خروجي ميدهند يا
زبان بين مللي اين سه نر م افزار كه هرسه بدون هيچ مشكلي پشتيباني ميكنند پسوند AI
است كه همانطور كه همه ميدانيم اين اختصاص به برنامه ايلوستراتور دارد..
اين يعني اين كه دو برنامه فري هند ويا كورل درا بدون هيچ واسطه اي و بدون چون و چرا
فايلهاي ايلوستراتور را پشتيباني ميكنند....و جالب اين جاست كه ايلوستراتور به اين راحتي
فايلهايي با پسوند اختصاصي اين دوبرنامه را نمي پذيرد (پشتيباني نمي كند)
به زبان ديگر يعني اين كه دو برنامه كرل و فري هند هردو برنامه ايلوستراتور را قبول دارند
ولي برنامه ايلوستراتور اين دوبرنامه را يه رسميت نمي شناسد ...
(نميدونم منظورم را كامل رسانده ام يا نه)
اما نكته دوم در آناليز كردن اشكال توسط برنامه ايلوستراتور است كه بااختصاص دادن يك لايه
جداگانه به هر شكل و در ذيل آن لايه مربوط به هرشكل اناليز كردن ان لايه به چند لايه ديگر
براي كار كردن بر روي جزييات با دقت خيلي زياد بر روي اشكال پيچيده ...به تصوير زير توجه كنيد
اين تصوير اصلا توسط فري هندودر يك لايه كشيده شده كه من آن را با پسوند AI خروجي
گرفتم و حالا آن را در محيط ايلوستراتور ميبينيد ...
(البته براي اينكه فكر نكنيد من طرفدار برنامه ايلوستراتور هستم بايد بگويم كه من از اين سه با
فري هند راحت تر هستم )