مقايسه پرتال هاي مختلف.. معايب و مزايا !!

bibal

Member
سلام به همتون - اقا اينجا اومدين كه چند تا سيستم پرتابل رو با هم مقايسه كنيد - براي جبهه گيري كه نيامديد - براي جنگ وجدل كه نيامديم - اومديم به بحث و بررسي معايب و مزايا - نمي خوام كه از كسي يا چيزي طرفداري كنم . من خودم 6 - 7 ماهي با نوك كار كردم و حالا هم به زوپس رو آوردم - از نظر من ( يه نظر شخصي ) زوپس يه جورايي بهتر از ناك هست . از نظر امنيت - از نظر كار كردن و . . . = از همه دوستان كه در اين زمينه مطلب نوشت هم تشكر مي كنم ( 4shir - guilanict - alitanara - عشق مدرن - spsgorgan و بقيه دوستان عزيز . . .

اون مسئله bibal جان حل شد! فعلأ داریم مزیت ها و مشکلات زوپس و دیگر پرتال ها رو می گوییم!
بازم ازت ممنونم!

با سلام
فکر می کنم بالاخره جریان بحث از کوبیدن صرف و هیچ و پوچ خواندن به سمت ارائه بحثهای جدی و حرفه ای تغییر مسیر داده است که جای خوشحالی دارد.
دوست عزیز عشق مدرن
دوست دارم بحث کلی درباره چرا یک سیستم مدیریت محتوا را انتخاب می کنیم یا اصول استفاده از اوپن سورس را بعدا در تاپیکی دیگر دنبال کنیم و یا اگر تمایل داشتید یک کنفرانس آنلاین برای تبادل نظر در اینباره برگزار نماییم.
اما اجمالا اشاره کنم همانطور که اشاره کردید اگر عدم دانش تخصصی در زمینه برنامه نویسی و . . . وجود داشته باشد خوب شاید راه حل مناسب چسبیدن به سیستمی با امکان ارائه ماژولهای زیاد که برخی به زعم شما بیخودی اند باشد لیکن در مورد دوستانی نظیر ثارلله، فرهاد و بسیاری دیگر و شاید خودم این امکان وجود دارد که بسیاری از ماژولهای مورد نظر خود را به سیستم اضافه کنیم و بتوانیم در راه تعالی فرهنگ اوپن سورس گام برداریم و یک مصرف کننده صرف نباشیم.
نکته جالب این است که باز هم بنابر صحبت خودتان علیرغم تسلط فنی بر برنامه نویسی اقدام به ساپورت و راه اندازی سایت پشتیبان برای ... کرده اید که این امر دو سوال بنظد می آورد: ا- یا باید این سیستمها بسیار ابتدایی باشند که هر کسی بتواند آن را پشتیبانی نماید؟ 2- ...
امیدوارم از صحبتهای من ناراحت نشده باشید اما نکته ای را هم اشاره کنم درباره زوپس که من تحقیقات کاملی روی آن انجام دادم و بسیاری از ماژولهای آن را نیز بررسی و گردآوری کردم و فکر می کنم سیستم مناسبی است و می تواند در صورت حمایت فنی و علمی فارسی جایگاهی مناسب را پیدا نماید.

موفق باشید

اینجا خوبه؟
اولا در مورد کسانی که میگن فروم جای دعوا و اینا نیست باید بگم یا شما اینجا برای فرند شیپ اومدید یا در فروم آماتور هستید ما توی فروم زوپس که مینویسیم از این لحنی که شما میبینید جدی تر بحث میکنیم. نمونه از بحث من با یکی از دولاپر های زوپس و وب مستر سایت ژاپنی زوپس رو ببینید:
کد:
Quote:

1- why you dont write good documentation for your works?
    personally i use your modules and hacks ( protector , autologin , xhld ) but there is no documentation in your site or i cant find it.for regular modules the documentation is not very need and important but for a module like 'protector' we MUST have a very compelete detailes documentation to use. if we cant understand it how we can recommended it?

You are right.
Thus I made MEMO inside the archive.
I believe that it is a good documentation to understand the action of Protector.
But it is written in Japanese.

Quote:

2- why you dont write any news about your works in xoops.org site?
    report to community is very important. e.g. you release protector 2.2 in http://www.peak.ne.jp but a person like me how know about it? i dont know what you think about it but i can tell you "many people dont know about you and your works"

That's because this site is too heavy to use.
It makes me a stress even writing this article.

Quote:

instead of just coding and coding and coding .... just spend some times with us .the community waiting for you

It's just a misunderstanding.

I can't communicate well just in English.
You can see my uname in the top of http://jp.xoops.org/
در جمله آخر بهش گفتم به جای هی کد نوشتن و اینا بیا توی فروم باش. لحنم هم انصافا بد بوده.
از این که بگذریم میرسیم به اینکه وقتی من دانش تخصصی ندارم رفتم دنبال سیستم اوپن سورس. این دقیقا درسته اگه شما خدای php و مای اس کیو ال و کد نویسی هستید لزومی نداره سراغ اوپن سورس بیاید میتونید خودتون کد بنویسید. هم ایمنتره و هم دیگه چشمتون به دست بقیه نیست. من میشینم حساب میکنم که اگه خودم بخوام ماژولی رو بنویسم و اینا باید چقدر وقت هدر بدم و تازه انگشت کوچیکه ماژول های زوپسم نمیشه در نتیجه بهتر میبینم که در راه ارتقای ماژول های زوپس به هر طریقی از فرستادن باگ گرفته تا فرستادن فیچر و ساپورت در فروم و تست ماژول کمک کنم تا اینکه بیام و از صفر شروع کنم.در ضمن ممکنه اون ماژول هایی که توسط ایرانی ها برای نیوک یا چیزای دیگه نوشته شده به من آدرس بدید تا یه نگاهی بهشون بیاندازم؟
مورد بعدی اینه که در هر سی ام اسی ماژول های ضعیف و قوی وجود داره و تازه اینم نظریه مثلا منظورمن از ضعیف اینه که ماژول سادس یا خیلی ایراد داره و از این حرفا ممکنه ماژول ساده ای به نظر یکی کافی و مناسب به نظر برسه مثلا این ماژول مقالات توی مجید آنلاین که 200 نفر دنبالشن به نظر من یک ماژول کاملا بی خوده چون نه امکان فرستادن مقاله توسط یوزر رو داره نه میشه نظر داد و نه دولاپ میشه و ماژول sections زوپس که به نظر من به درد لای جرز میخوره از این خیلی بهتره حداقل

در مورد پشتیبانی بدون اطلاعات که گفتید این فروم خودش گویای مطلبه شما میتونید ببینید آیا کسی بیشتر از یک روز منتظر جواب از طرف ما شده در مورد زوپس یا نه و یا اینکه ما همه رو به جواب قطعی رسوندیم یا نه
میتونید نیوک رو هم ببینید که چند تا تاپیک بدون جواب رها شده یا بعد از 3 صفحه به نتیجه ای نرسیده

مورد دیگه اینه که لطفا از سه نقطه در جواب خودتون استفاده نکنید شاید شما چیزی برای گفتن نداشتید اونا رو نوشتید ولی ممکنه بقیه بد فکر کنن
یک مورد دیگه اینکه اگه امکان داره تحقیقات کاملی رو که در مورد زوپس انجام دادید برای من بفرستید یا پی ام زنید یا همین جا بنویسید به شدت به داکیومنت نیاز داریم

guilanict

Member
دوست عزیز عشق مدرن
1- فکر می کنم بین بحث جدی و بیان حرف های توهین آمیز و مسخره کننده باید تفاوت گذاشت. ضمنا شما مثالی از بحث جدی (؟) خودتان آوردید، بهتر نبود گفتگوی دیگری را مثال می زدید نه از خودتان که در مظان اتهام قرار دارید و بعبارت ساده تر کجای آن جمله آخر شما به تلخی برخی حرفهای گفته شده نسبت به برخی دوستان است و یا اظهار نظرهای یکسویانه نسبت به ناک یا غیره.

نظر من:
یه پورتال php-nuke دیگه. فرومش رو از زوپس کپ زده
تابلوه
فروم newbb RC3 زوپس هست که exoops - RUNCMS و اخیرا این از روش کپ زدن ولی نیو بی بی ورژن نهایی رو نتونستن و نمیتونن کپ بزنن به سادگی

از این تاپیک http://forum.majidonline.com/mof28492.html

جالبه سخنان دوست شفیقتان آقای alitanara در ادامه همان بحث:
آقا اين چقدر شبيه پرتال e107 هست! حتی عکس هاش! نمی دونم اخبارش که خیلی شبیه هست! من هم یک زمانی همین e107 رو فارسی می کردم! خلاصه شباهتشون زیاده!(البته نمی گم کپی کرده ها! ولی خیلی شبیه اند!) قشنگ هم هست!

دوست گرامی
شما بهتره یخوره بیشتر در زمینه اوپن سورس بررسی کنید و ببینید هدفش این بوده یه عده بشینن لب گود و هی بگن لنگش کن یا نه بحث ایجاد تعامل خلاق و کمک به رشد و ارتقا بوده.
نمی دونم شما کارتون چیه و اصولا آیا وارد فاز تجاری شدید یا نه که اگر شده باشید حتما با مقوله انتظارات کارفرما آشنا باید باشید و بدانید که بسیاری تغییرات را شما باید در سیستمها بدهید تا قابل ارائه و عرضه شوند. پس کد ندانی و فقط چهار تا اصطلاح مثل دولاپ (؟) بیان کردن در عرصه تجاری زیاد بدرد خور نخواهد بود.
ضمنا بهتره بجای واژه غریب و نامانوس دولاپ از کلمه توسعه دهنده یا ارتقا دهنده استفاده شود. (پیشنهاد)

شما معتقدی بعضی ماژولهای مزخرف زوپس ارجحیت داره بر ماژولهای سیستم های دیگه که تنها توجیه این اعتقاد خام و مغرضانه شاید نسبت فامیلی شما با وب مستر زوپس باشد و لا غیر و گرنه بیخود خواندن ماژول مقالات مجید آنلاین که خیلی ها دنبالشن یعنی احمق و بیخود دانستن جماعتی که شاید به اندازه روزها و شبهای شما در پی برنامه نویسی و علم آموزی بوده اند و این جسارت ( ببخشید برای توضیحش مجبورم از ... استفاده کنم) در حد و قد و قواره های هر کسی نیست.
هر بار می خواهیم این داستان را ببندیم شما با یک جبهه گیری . . . دوباره زنگ شروع را به صدا در می آوری؟!!
بهرحال موفق باشی.
جواب بعدی را هم بگو کجا می دی نه اینکه اینجا بحث می کنیم ببریش تو یه تاپیک 3 سال پیش درجش کنی.

دوست عزیز شما فک کردی من حرفام روی هواس و میشینم از خودم قصه میگم؟
من در مورد فیوژن در مورد شخص صحبت نکردم بلکه هر چی نوشتم در مورد پورتال بوده وای به حال اینکه روزی در مورد اشخاص هم بخوایم نظر بدیم اینجا ولی توی فروم زوپس خطاب به خود شخص بهش گفتم فقط کد نوشتن ارزشی نداره در ضمن همونطوری که گفتم مثلا در مورد فیوژن من هر چی نوشتم ترجمه از سرچ گوگل و اینور و اونور بوده توجه کنید:
کد:
another phpnuke like, one can wonder who needs thousands of versions of PHPNUKE, this obviously is not the answer
و مورد کپ زدن فروم رو هم من از خودم نگفتم و اصلا نمیشه این چیزا رو از خودم بگم وقتی من اصلا نرفتم ببینم fusion چی هست همه ترجمه و از این ور اونور هستش
در مورد علی تن آرا من به بقیه کاری ندارم هر کس نظری داره و علی تن آرا هم با من ست نکرده که چی بنویسه و قرار نیست من موافق باشم

در مورد نشستن و گفتن اینکه لنگش کن من راحت میتونم چیزی اینجا ننویسم ولی دوست دارم بیام و به افراد کمک کنم مثلا بگم کدوم سیستم برای کار مناسبه کدوم نیست و چرا.
مثلا وقتی من گرفتن بک آپ اوتوماتیک رو اینجا معرفی کردم شما کجا بودی؟ شما میتونی بری و پستای منو ببینی توی این فروم و ببینی که چند تاشون مفید و کار راه انداز بوده
من پست متشکرم خالی و ممنونم خالی نمیزنم
من از سیستمی که ارزشی نداره طرفداری نمیکنم
من رک هستم و همه چیزو میگم چون معتقدم الکی تشکر کردن باعث پیشرفت نمیشه همونطور که الکی انتقاد کردن باعث دلسرد شدن نخواهد شد
چرا من نگفتم مامبو خوب نیست یا نگفتم زارایا به درد نمیخوره و فقط به این فیوژن گیر دادم؟ احتمالا پولی چیزی گرفتم یا این فیوژن ضربه سختی به من زده که باهاش لج افتادم
شما بهتر از من میدونی که اگه توی تاپیک فیوژن در موردش نظر منفی داده نمیشد الان توی صفحه چهارم نبود و اینقدر توی فروم تاپیکش بازدید نداشت و این تبلیغی برای اونه و اگه من میخواستم کسی طرفش نره راحت اصلا پست نمیزدم توش

در مورد فامیل بودن من و وب مستر زوپس اتفاقا به نظر میرسه شما نسبتی با فرانسیسکو داری ( یدونه دولاپر بیشتر داره نیوک؟) چون علی رغم اینکه 20 تا سوال در موردش مطرح کردم و هنوز جواب تخصصی در موردش نگرفتم شما فقط الکی ازش طرفداری میکنی
برای نمونه یکی از سوالاتتم اینه که ماژول های دولاپ شده و به روز و جدید نیوک رو بگید.
در مورد فاز تجاری و کاستومایز کردن اگه فروم رو میخوندید توی یکی از پستام سایت
isme2005.iut.ac.ir رو معرفی کردم مطمانا این رو برای صدقه نساختمش
و از همین جا ادعا میکنم کاری نیست که من نتونم با زوپس بکنم و بقیه بتونن با کد نویسی با نیوک یا هر پرتال دیگه ای انجام بدن ولی برعکسش صادقه

در مورد زوپس برای هزارمین بار میگم برای من خیلی بهتره که احدی به طرفش نیاد چون من از کسی چیزی بهم نمیرسه و چیزیم از کسانی که جدید میان یاد نخواهم گرفت و فقط وقتم رو باید صرف ساپورتش کنم ولی معتقدم باید اطلاع رسانی رو انجام بدم و انجام میدم ولی تبلیغ ابدا اگه سری به سایت ساپورت فارسی زوپس بزنید چیزایی میبیند که تو این فروم اصلا مطرح نشده و کسی به گوششم نخورده
من دلیل برای رد کردن ماژول مقالت مجید آناین رو نوشتم توی پستم و حتی نوشتم که این نظر منه که ماژولی که یوزر منیجمنت نداشته باشه و نشه نظر داد و دولاپ نشه رو قبول ندارم ممکنه یکی از ماژول استاتیک خوششم بیاد و براش مناسب باشه
اون افرادی که میگید دنبال همینن شاید بهترش رو ندیدن و اگه ببینن نظرشون عوض بشه
در مورد اینکه اینجا نوشتم چون خودت گفتی اونجا ادامه ندیم من اینجا نوشتم
اگه میخوای ببریم یه جای دیگه

مثل اينكه من هم بايد وارد بشم!
جالبه سخنان دوست شفیقتان آقای alitanara در ادامه همان بحث:
آقا اين چقدر شبيه پرتال e107 هست! حتی عکس هاش! نمی دونم اخبارش که خیلی شبیه هست! من هم یک زمانی همین e107 رو فارسی می کردم! خلاصه شباهتشون زیاده!(البته نمی گم کپی کرده ها! ولی خیلی شبیه اند!) قشنگ هم هست!
ببخشيد شما مياي يك چيزي مي نويسي با عمّه ,خاله, کل فامیل ,دوستان آشنایان, صحبت و مشورت می کنی بعد میای نظرتون می نویسی؟ واقعأ که من هیچ حرف بدی در مورد فوژیون نزدم! گفتم شبیه e107 هست بعدش هم گفتم خیلی قشنگه! من فکر می کنم شما اگر یک لیوان نصفه پر شده از آب رو ببینی به جای اینکه بگی به چقدر این لیوان آب داره میگی بوروبابا این که آب نداره! یکم از بد بینی در بیاید! نمی دونم شما هی سعی می کنی افراد رو کوچیک کنید! اين هم نمونش!

اما اجمالا اشاره کنم همانطور که اشاره کردید اگر عدم دانش تخصصی در زمینه برنامه نویسی و . . . وجود داشته باشد خوب شاید راه حل مناسب چسبیدن به سیستمی با امکان ارائه ماژولهای زیاد که برخی به زعم شما بیخودی اند باشد ...
آقا يواش يكم صبر كن باهم بريم چه وضعشه اين حرف شما يعني من بي سوادم و دارم زوپس رو انتخاب مي كنم كه بي سواديم رو بپوشونم! متأسفم براتون! شما به صورت پی در پی در هر کدام از تاپیک ها شروع به پایین آوردن بنده و عشق مدرن کردید! این رسمش نیست! هرکسی تو انجمن حق داره نظرشو داره به شرط آنکه توهین به کس دیگری نشه ولی شما پی در پی داری به من و عشق مدرن توهین می کنی!
لیکن در مورد دوستانی نظیر ثارلله، فرهاد و بسیاری دیگر و شاید خودم این امکان وجود دارد که بسیاری از ماژولهای مورد نظر خود را به سیستم اضافه کنیم و بتوانیم در راه تعالی فرهنگ اوپن سورس گام برداریم و یک مصرف کننده صرف نباشیم
آقا بنده هم چیزی از ماژول هایی که شما می گی ندیدم اگر میشه معرفیش کنید افراد استفاده کنند!
در مورد نسبت من با ادمین زوپس,هم بله باید بگم ایشون که در ژاپن زندگی می کنه پسر خالم هست می خوام براش تبلیغ کنم, حالا مشکلی داری بفرما من در خدمتن!(با ادمین زوپس فامیل شدیمو نمی دونستیم! :lol: )
من به شما توصیه می کنم زیادی زندگی رو سخت نگیر , یکم بشین نفس عمیق بکش و یکم ریلکس , این قدر هم سعی نکن به من و یا افراد دیگه گیر بدی! من واقعأ انتظار نداشتم شما اینجوری برخورد کنی! یکم سعی کن سمت پر لیوانی رو که گفتم رو ببینی!اگر هم ناراحت شدی نمی تونم کاری کنم ولی می تونم بگم عذر می خواهم!

ببخشید از همه!ولی من نبودم که شروع کرد این حرف ها رو بزنه! دوست هم نداشتم دخالت کنم همان طور که می بینید در تاپیک قبلی هم بنده من پس از پست زدن در ابتدا و گفتن نظرم خودمو قاطی نکردم! ولی ایشون هی سعی میکنه پای افراد دیگه رو وسط بکشه و هی با همه بجنگه!
از مدیران! افراد خوانندگان این تاپیک , استفاده کنندگان زوپس و فوژیون و نیوک هم عذر می خواهم ولی باید حرف حق گفته بشه!
موفق باشید!
علی تن آرا :lol: :D :lol:

guilanict

Member
با سلام دوباره به دوستان

دوست عزیز alitanara

نقل قول اول در مورد شما بود اما نمی دانم هر چقدر من سعی می کنم شما و دوستمان عشق مدرن را دو نفر از نظر فکری بدانم اما شما خود به این فکر دامن می زنید که تفاونی نیست.
نقل قول دوم در مورد دوست عزیز عشق مدرن بود و آن هم برگرفته از سخنان خودتان وگرنه من که از سطح دانش و اطلاعات ایشان اطلاعی نداشتم اما شما با توجه به پستهای قبلی تان با ایشان در یک صف قرار نمی گیرید.

در مورد نسبت با فک و فامیل وب مستر زوپس که شوخی بیش نبود اما ظاهرا ایشان آشنایان زیادی در این فروم دارند.
:D

اما شما عشق مدرن عزیز

صفت شما را که تا جوهر نامه خشک نشده پاسخ آن را مرقوم می فرمایید بسیار پسندیدم و امیدوارم این برخاسته از روحیه پاسخگویی و نقدطلبی باشد نه برخاسته از احساسات تند و زودگذر جوانی.

مثلا در مورد فیوژن من هر چی نوشتم ترجمه از سرچ گوگل و اینور و اونور بوده توجه کنید:
كد:
another phpnuke like, one can wonder who needs thousands of versions of PHPNUKE, this obviously is not the answer

و مورد کپ زدن فروم رو هم من از خودم نگفتم و اصلا نمیشه این چیزا رو از خودم بگم وقتی من اصلا نرفتم ببینم fusion چی هست همه ترجمه و از این ور اونور هستش

شما دیگر چرا؟ آیا هر چه که خود گوگل سایت رفرنس علمی است که هر چه در ان بیابید را باید وحی منزل تلقی نمایید؟شاید من در جستجوی درباره شما سایتی بیابم که شما را تخطئه نموده باشد و یا حتی دشنام داده باشد آیا باید آن را چون در گوگل یافته ام ترجمه و در اینجا بگذارم؟
عذر بدتر از گناه گفته اید که حتی این برنامه را نصب نکرده اید و ندیده اید! من حتی پس از نصب زوپس و استفاده از اکثر ماژولهای آن هنوز شما را برای رفع اشکال ارجاع می دهم ولی جای تعجب دارد که ندیده درباره یک سیستم نظر داده اید و حتی گفته اید اینکار را برای رشد و موفقیت آن کرده اید که این دیگر عجب دارد!!!

زوپس رو هم متاسفانه من طرفش اومدم و فکر کی کنم برای بعضی پروژه ها مناسب باشه فقط دارم رو ادیتورش و فارسی سازی بعضی ماژولها کار می کنم بویژه استریمینگ صوتی و تصویری و یه چیزای دیگه.
در دید علمی نباید تعصب داشت وگرنه رشد نخواهید کرد.
سعی کنید به این سیستمها بعنوان ابزار نگاه کنید. از طناب چاه هنگامیکه در ته آن هستید باید برای بالا رفتن استفاده کرد که اینکه بنشینید و نسبت به آن تعصب بورزید و علم طناب شناسی ایجاد کنید.

موفق باشید

بله نقدی که در گوگل شده رو کسی کرده که این رو نصب کرده و دیدسش همونطوری که گفتم من به عنوان جمع کننده نظر هستم اصلا درست نیست بدون خوندن نقد سایرین حتی بری و نصب کنی برنامه رو قدم اول خوندن نقد هاست و با نصب برنامه شما به هیچ جا نمیرسی ولی با خوندن نقد ها یک شبه ره صد ساله رو خواهی رفت چون کسی الکی نمیاد طرفداری کنه یا الکی تخطئه کندش

بویژه استریمینگ صوتی و تصویری و یه چیزای دیگه.
برای این زحمت نکشید
یه ماژول خفن براش هست به نام debaser

guilanict

Member
اونو نصب کردم اما یه چیز بهتر براش پیدا کردم.
درباره خواندن نقد این فقط قدم اول است و نباید صرف به گفته های یکنفر یا دو نفر اکتفا کرد چه بسا فرد نامبرده مغرضانه نظر داده باشد و . . .

موفق باشی

سلام دوستان

من فقط يك لينك براي شما قرار مي دهم ... قضاوت با شماست ... جالب است دوست عزيز عشق مدرن فقط دو نظر منفي را منعكس كرده در حالي كه فقط همين يك نظر منفي موجود بوده است و ديدگاه هاي مثبت را ايشان بنا به صلاح ديد خود سانسور نموده اند ... بنده بحث و يا جدلي در اين مورد ندارم فقط از اونجايي كه قبل از هر كسي در مورد اين پرتال مطالعه كردم وقتي كه ايشون فرمودند از گوگل يك نظر منفي استخراج كردند بنده خواستم منبع اصلي آنرا براي بازديد عموم قرار دهم ... قضاوت به عهده بازديدكنندگان و استفاده كنندگان مي باشد.

http://www.opensourcecms.com/index.php?option=content&task=view&id=464

کد:
   commenting Bimmer: 1 hour thats like maximum time ... if your a freash user, with just some or litte webexperience you could probabaly take ½ an hour to get it up, i myself only used 7 minutes including uploading and chmodding... my update took 16 minutes... had to read a bit ;) to make sure i did everything right :) This is the greatest PHP-CMS ever! 
Posted by Claus Pedersen, Whose homepage is http://www.flyingduck.dk on January 5, 2005 at 5:21
  php-fusion is one of the fastest cms i know, it\'s easy to customize , the code is revolutionary written and there\'s is a special care on security , i find this the best and userfriendly too out of lots of test with other cms systems i recommend this because support is very good too, for users that are new to php , very easy to understand and interpretative , the infusions system is absolutely good to use on external additions. Berry. 
Posted by Berry, Whose homepage is http://www.silverdance.nl on January 4, 2005 at 6:32

As a beta developer for this CMS I think you all are full of crap! Those who are knocking it.. 1. error reporting is never meant to be on FULL/ALL anyhow! Learn how to configure a web server why dont you! There are a few small problems but what CMS doesnt have that! Compareds to PHP Nuke this CMS is 10x better.
Posted by Sheldon, Whose homepage is http://phpfusion-mods.com on January 4, 2005 at 6:27

Well it seems like u all got so good CMS systems running why dont u provide us with one then ? Before posting a negativ comment on a system why dont u take a GOOD look at your own sites first... ex. sparga u sure u not tried it on u own site ??? Well that not a sandbox its a junkyard ! PHP-Fusion a GOOD light weight system, easy to install, easy admin, easy MODing. Dont take 2 days to install... 1 hour up running... all done... adn its FAST too not slow like NUKE and the new Mambo... Ok what do u want... a slow fancy site... or a fast OK site ? I know what im gonna choose ... PHP-FUSION !!! 
Posted by Bimmer, on January 4, 2005 at 6:16

The error reporting issues will be fixed in v5.01.
Posted by Digitanium, Whose homepage is http://www.php-fusion.co.uk on January 4, 2005 at 4:13

The code for this thing is packed full of basic php errors. It is a nightmare to work with in a development envrionment. It\'s OK if you want to use it as it is, but don\'t bother thinking about running it with full php error reporting on (it\'s not nice). I did point out some of the basic errors in the code and was accused to being too picky ... I don\'t know about everyone else, but I expect a product like this (free or not) not to have the most basic php errors in it. There\'s very few proper bugs in it, it\'s simply badly written code.
Posted by John, on December 21, 2004 at 2:40

I really like it. I have never had any bugs and it installs very easily. I suggest if you are getting errors it is a problem with your permissions. Rather than calling it buggy why don\'t list the errors and send then to the authors?
Posted by sprocket, on December 15, 2004 at 9:34

this is the buggiest cms ever...i tried it in a sandbox setting and its so full of errors.
Posted by brad sparga, Whose homepage is http://www.unrealoc.com/html/index.php on December 14, 2004 at 3:53

re alan: You would use Fusion over Nuke because Nuke is heavy and slow, Whereas Fusion is light responsive and more customizable. All these CMS\'s are somewhat like Nuke, Are you saying that Nuke should be the only one?
Posted by BenDish, on December 13, 2004 at 9:58

The install on here is in german, can it be in english too?
Posted by Matt, on November 30, 2004 at 11:31

in fusion i found a very easy to install cms and a powerfull to... no module handling problems... its all in the base package... u had only to activate or disable the staff. there is a big community working on add ons and features and also g a great support in english and german.
Posted by cobweb, on November 29, 2004 at 5:18

[hr:724bd32790]

کد:
Posted by alan parsells, Whose homepage is http://webxadmin.free.fr/ on November 29, 2004 at 3:56

جالب است دوست عزيز عشق مدرن فقط دو نظر منفي را منعكس كرده در حالي كه فقط همين يك نظر منفي موجود بوده است و ديدگاه هاي مثبت را ايشان بنا به صلاح ديد خود سانسور نموده اند
دقیقا همین بوده
همونطروی که نظر منفی ممکنه اشتباه باشه نظر مثبت هم ممکنه ایراد داشته باشه تا بررسی نشه اصلا معلوم نیست
قرار نیست من نظر مثبت راجع به سی ام اس رو بیارم اینجا و با هم به به و چه چه کنیم در نتیجه بگم من نظر منفی رو میارم و شما که این رو توصیه میکنید و اطلاعات دارید باید برای اون جواب بدید
شما نظرات منفی در مورد زوپس رو بیارید من جواب میدم تایید یا تکذیب میکنم با ذکر دلیل و مثال بنا به دیدی که دارم هیچ تعصبی هم در کار نیست هیچ سی ام اسی هم ادعای کمال مطلق رو نکرده و نمیتونه بکنه و اونوقت اینه که میشه مقایسه سی ام اس ها معایب و مزایا که موضوع این تاپیکه
اگه این تاپیک و بقیه رو بخونی میبینی که تقریبا هر چی نقطه ضعف از زوپس نوشته شده رو خود من نوشتم این نشون میده که اولا من تعصبی روی این سیستم ندارم و ثانیا متاسفانه کسی نرفته روی این سیستم بررسی دقیق انجام بده و اینجا نقاط ضعفش رو بگه
باید این تفکر از ماها بیاد بیرون که وقتی یکی به یه سی ام اس اعتراض میکنه طرف فکر میکنه خصومت شخصی با کسی که اون رو معرفی کرده داره
همونطوری که قبلا گفتم ما توی فروم زوپس به خود شخص و کارهاش اعتراض میکنیم اتفاقی نمیافته اینجا به سی ام اسی که شما فارسی سازیش رو انجام دادی ( که واقعا کار فارسی سازی خوب انجام شده ) اعتراض میکنیم به همه برمیخوره وای به اون روزی که بخوایم به کار خود اشخاص هم اعتراض کنیم
در مورد فیوژن که شما یکی از مزیت هاش رو سادگی میدونی خب همه سی ام اس ها ماژول ساده دارن و منم قبول دارم ممکنه یکی از ماژول ساده بیشتر خوشش بیاد ولی این توی همه سی ام اس ها پیدا میشه
یقینا شما فکر نمیکنی هر ماژولی توی زوپس یا مامبو یا بقیه وجود داره از اول فوق حرفه ای بوده همشون ورژن های اولیشون ساده بودن به مرور که میره بالا سختتر میشه
مثلا ماژول اخبار 1.1 زوپس چیز ساده و کار کردن باهاش هم راحته امکاناتش هم به نسبت کمتره ورژن 1.2.1 کمی سختتر شده و امکانات بیشتر و وقتی ورژن 1.3 بیاد مطمانا سختتره حالا اگه یکی کارش با همون ورژن اول راه افتاد که استفاده میکنه ولی مهم اینه که ورژن پیشرفته ای هم وجود داره که اولا من که به چیز پیشرفته ای نیاز دارم الان بتونم نیازم رو براورده کنم و ثانیا اگه الان با ورژن 1.1 کارم راه افتاد و پس فردا دیدم نیاز هام بیشتر شده و به چیز پیشرفته تری نیاز دارم چیز پیشرفته تری وجود داشته باشه که بتونم بهش آپگرید کنم و دیگه اینکه میدونم که میتونم نیاز های جدیدم رو براشون بفرستم و توی ورژن های بعدی اعمال میشه

iranpcg

Active Member
دوستان حرفهاي جالب ميزنند اما هر كدام بسته به علاقه يا دابستگي خود از پورتال مورد نظر حرف به ميان مي آورند.
بهتر است با ذكر قوانين انتخاب يك پورتال خوب دوستان تازه كار را در انتخاب ياري كنيم :
به نظر من هر پورتالي بايد داراي اين شرايط باشه تا براي مقايسه آماده باشه :
1- سادگي و سهولت كاركرد ( كاربري و مديريتي )
2- رايگان و در دسترس بودن
3- فراواني امكانات و قالبها
4- سادگي طراحي قالب
5- پرهيز از شلوغ كاري
6- امنيت و پشتيباني
7- چند زبانه بودن
8- ...

جدیدترین ارسال ها

بالا