دوست عزیز شما فک کردی من حرفام روی هواس و میشینم از خودم قصه میگم؟
من در مورد فیوژن در مورد شخص صحبت نکردم بلکه هر چی نوشتم در مورد پورتال بوده وای به حال اینکه روزی در مورد اشخاص هم بخوایم نظر بدیم اینجا ولی توی فروم زوپس خطاب به خود شخص بهش گفتم فقط کد نوشتن ارزشی نداره در ضمن همونطوری که گفتم مثلا در مورد فیوژن من هر چی نوشتم ترجمه از سرچ گوگل و اینور و اونور بوده توجه کنید:
کد:
another phpnuke like, one can wonder who needs thousands of versions of PHPNUKE, this obviously is not the answer
و مورد کپ زدن فروم رو هم من از خودم نگفتم و اصلا نمیشه این چیزا رو از خودم بگم وقتی من اصلا نرفتم ببینم fusion چی هست همه ترجمه و از این ور اونور هستش
در مورد علی تن آرا من به بقیه کاری ندارم هر کس نظری داره و علی تن آرا هم با من ست نکرده که چی بنویسه و قرار نیست من موافق باشم
در مورد نشستن و گفتن اینکه لنگش کن من راحت میتونم چیزی اینجا ننویسم ولی دوست دارم بیام و به افراد کمک کنم مثلا بگم کدوم سیستم برای کار مناسبه کدوم نیست و چرا.
مثلا وقتی من گرفتن بک آپ اوتوماتیک رو اینجا معرفی کردم شما کجا بودی؟ شما میتونی بری و پستای منو ببینی توی این فروم و ببینی که چند تاشون مفید و کار راه انداز بوده
من پست متشکرم خالی و ممنونم خالی نمیزنم
من از سیستمی که ارزشی نداره طرفداری نمیکنم
من رک هستم و همه چیزو میگم چون معتقدم الکی تشکر کردن باعث پیشرفت نمیشه همونطور که الکی انتقاد کردن باعث دلسرد شدن نخواهد شد
چرا من نگفتم مامبو خوب نیست یا نگفتم زارایا به درد نمیخوره و فقط به این فیوژن گیر دادم؟ احتمالا پولی چیزی گرفتم یا این فیوژن ضربه سختی به من زده که باهاش لج افتادم
شما بهتر از من میدونی که اگه توی تاپیک فیوژن در موردش نظر منفی داده نمیشد الان توی صفحه چهارم نبود و اینقدر توی فروم تاپیکش بازدید نداشت و این تبلیغی برای اونه و اگه من میخواستم کسی طرفش نره راحت اصلا پست نمیزدم توش
در مورد فامیل بودن من و وب مستر زوپس اتفاقا به نظر میرسه شما نسبتی با فرانسیسکو داری ( یدونه دولاپر بیشتر داره نیوک؟) چون علی رغم اینکه 20 تا سوال در موردش مطرح کردم و هنوز جواب تخصصی در موردش نگرفتم شما فقط الکی ازش طرفداری میکنی
برای نمونه یکی از سوالاتتم اینه که ماژول های دولاپ شده و به روز و جدید نیوک رو بگید.
در مورد فاز تجاری و کاستومایز کردن اگه فروم رو میخوندید توی یکی از پستام سایت
isme2005.iut.ac.ir رو معرفی کردم مطمانا این رو برای صدقه نساختمش
و از همین جا ادعا میکنم کاری نیست که من نتونم با زوپس بکنم و بقیه بتونن با کد نویسی با نیوک یا هر پرتال دیگه ای انجام بدن ولی برعکسش صادقه
در مورد زوپس برای هزارمین بار میگم برای من خیلی بهتره که احدی به طرفش نیاد چون من از کسی چیزی بهم نمیرسه و چیزیم از کسانی که جدید میان یاد نخواهم گرفت و فقط وقتم رو باید صرف ساپورتش کنم ولی معتقدم باید اطلاع رسانی رو انجام بدم و انجام میدم ولی تبلیغ ابدا اگه سری به سایت ساپورت فارسی زوپس بزنید چیزایی میبیند که تو این فروم اصلا مطرح نشده و کسی به گوششم نخورده
من دلیل برای رد کردن ماژول مقالت مجید آناین رو نوشتم توی پستم و حتی نوشتم که این نظر منه که ماژولی که یوزر منیجمنت نداشته باشه و نشه نظر داد و دولاپ نشه رو قبول ندارم ممکنه یکی از ماژول استاتیک خوششم بیاد و براش مناسب باشه
اون افرادی که میگید دنبال همینن شاید بهترش رو ندیدن و اگه ببینن نظرشون عوض بشه
در مورد اینکه اینجا نوشتم چون خودت گفتی اونجا ادامه ندیم من اینجا نوشتم
اگه میخوای ببریم یه جای دیگه