مقايسه پرتال هاي مختلف.. معايب و مزايا !!

Ghamnevis

Well-Known Member
آقا تو رو خدا بيخيال ادامه تاپيك..

من تو تاپيك قبلي گفتم فقط بيايم معايب و مزاياي هر كدوم از پرتال ها را بگيم تا يك كاربر كه اطلاعات كافي نداره در اين مورد بتونه راحت انتخاب كنه ! همين !

ولي ظاهرا بي نتيجه است..

ادامه نديم بهتره !

خوب من شروع می کنم :
مزایای زوپس,
1. از سیستم اسمارتی استفاده می کنه!
2. قالب ها و تمام طرّاحی سایت با HTML هست , که میشه اونا رو با فرانت پیج و برنامه های html ساز دیگه درست کرد!
3. مدیر دو تا شناسه کاربری نمی خواهد (یکی برای مدیریت و یکی هم برای کابری!)
4. قسمت مدیریت ماژول فایل مخصوص به خود را داره!
5. گروه بندی آسان کاربر!
6. همه ی تنظیمات سایت از داخل مدیریت!
7. فارسی سازی قالب در 30 ثانیه (همان طور که مدرن گفته بود)
8. سرعت بالا
9. بسیار امن , به عبارتی تو این یک سال حتی یک سایت زوپس هم هک نشده!
10. دارای اینستالر.
11. هر ماژول و البته هسته , آپدیتور دارند!
12. نصب و آن اینستال ماژول از طریق خود قسمت مدیریت!
12.دارای امکان بن کردن یوزر
13. قابلیت ساختن چندین گروه و امکان عوض کردن امکانات آن ها!
14. قابلیت محدود کردن ماژول ها به یک گروه خاص
15. قابلیت مسدود کردن سایت
15. دارای امکان ارسال اخبار و ایجاد یک تاپیک در انجمن برای آن خبر به صورت همزمان!
16. دارای امکان ارسال مقاله و ایجاد یک تاپیک در انجمن برای آن خبر به صورت همزمان!
16. دارای امکان ارسال فایل و ایجاد یک تاپیک در انجمن برای آن خبر به صورت همزمان!
17. ایجاد تمپلیت ست های مختلف در قسمت مدیریت سایت و ذخیره ی آنها در بانک اطلاعاتی و تغییر آن ها بدون اعمال کوچکترین تغییر در فایل های اصلی!
16. قایلیت تنظیمت آگاهی رسان کاربر ,در هر ضمینه (مثلأ هر موقع فایل جدیدی ارسال شد , خبر کنه کاربر رو)
17. آپلود فایل در انجمن های نیو بی بی(newbb) .
18. آپلود فایل در هنگام ارسال خبر
19. قابلیت نوشتن خبر به صورت 1-2-3-4-5 ستونی و حتی تنظیم ترتیب اخبار بر اساس زمان و حتی عنوان خبر.
20. جستجوی بسیار عالی و پیشرفته که تا کنون در پرتال های دیگر دیده نشده!
21. قابلیت فرستادن نامه به کاربران چه به صورت ایمیل و چه به صورت پیغام شخصی!
22. قابلیت نشان دادن لیست کاربران به صورت های مختلف < مثلأ پیدا کردن کاربر با شناسه کاربری, زمان ثبت نام , تعداد ارسال ها در انجمن
23. قابلیت قرار دادن اخبار سایر وب سایت ها از طریق آر اس اس(RSS).
24. قابلیت رأی دادن به مقالات , فایل های دریافتی مختلف, تاپیک های مختلف و ....
25. قایلیت مشاهده پست های مختلف یک تاپیک در انجمن ها به صورتی همگی در یک صفحه و مشاهده هر پست به صورت جدا !
26. قابلیت اضافه کردن نظر سنجی در انجمن ها , و زمان بندی آنها!
27. قابلیت نوشتن یک خبر در ماژول اخبار و زمان بندی آن.
28.پنج نوع امتیاز دهی اعضا ( اعم از کارما ,تعداد پست, امتیاز پست-ماه, ,تجربه , امتیاز پست-ساعت.
29. محدود کردن تاپیک ها و پست ها به فقط افرادی که در آن تاپیک پست زدند!
30. محدود کردن نمایش پست ها به فقط افرادی که دارای کارمای لازم هستند(کارما نوعی امتیاز است که بر اساس مدّت زمان حضور شما در سایت و پست و... بستگس دارد) .
31. قابلیت نمایش پست ها به صورت pdf و قابل مشاهده با Adobe Acrobat Reader.
32. قابلیت ایجاد زیر انجمن.

البته اینا رو که نوشتم تنها بخشی از امکانات ماژول های دیفالت زوپس بود که مسلّمأ ماژول های اضافی امکانات بیشتری دارند , در ضمن خیلی چیز ها هم یادم نبود دیگه نشد بنویسم!

sasan4u

Member
اطلاعات خوبي مي دين اينكه شما پورتالهاي مختلف رو با هم مقايسه مي كنيد خيلي عاليه ولي از ديد يك توسعه دهنده كه مي خواد ماژولي رو ايجاد كنه و زمينه يا ماژولهاي پايه و شبيه اون چيزي رو كه مي خواد در پورتالي مي بينه كه با تغيير و كار روي اونها ماژول مورد نظرش رو بوجود بياره ناك يكي از بهترين پورتالهاست بدليل تعدد زياد ماژولها ولي براي يك كاربر معمولي كه از پس نقاط ضعف امنيتي ناك بر نمي آد شايد بهتره از پورتال ديگه اي استفاده كنه و همين مقايسه شما (البته بهتره با ذكر اين چند خط فوق باشه) تحليل درستي به كاربران مي ده وگرنه اينكه بعضي دوستان پورتالها رو با ماشين مقايسه مي كنن خيلي دقيق نيست
براي اطلاعات بيشتر در مورد دليل جالب بودن ناك براي توسع دهندگان و كساني كه كاربري حرفه اي از پورتال مي خوان اينجا رو ببينيد
http://forum.majidonline.com/mof27031.html

اطلاعات خوبی بود! حالا ولش دیگه سر این حرف هم نزنیم , خوب من امکانات دیگهی زوپس رو نوشتم , در پست های آینده هم می نویسم! بقیه هم بیان بنویسند!

4shir

Member
عالي هستش تاپيك همين خوبه تازه ميخوام به مجيد بگم مهم بزاره اين رو ادامه بدين منم هستم

من نمیدونم مگه اینجا کسی دعوا کرده که همش این لغت رو به کار میبرید
پرسیدن که آیا نیوک رو مقایسه میکنن من جدیدا ندیدم مقاله ای که بیاد و نیوک رو با سایر پروتال ها مقایسه کنه این اسمش دعواس؟ اگه من ندیدم باید دروغ بگم؟
در مورد مقایسه بهترین راه اینه که هسته رو با هسته و ماژول رو با ماژول مقایسه کنیم
مثلا برای ماژول ها بیایم بگیم برای نیوک چی وجود داره برای زوپس چی برای بقیه چی همینطور بره جلو
برای هسته هم میشه تک تکشون رو مقایسه کرد نحوه عضو گیری و گروه بندی و غیره
کتگورایز شده مقایسه بشه خیلی بهتره

guilanict

Member
با سلام

بالاخره این تاپیک به راه اصلی هدایت شد و هر کسی درباره تواناییهای خود داد سخن می دهد.
از اول در اینجا دعوایی نبود و نیست و فکر می کنم دوستان اینجا با ظرفیت تر از آن هستند که یک مباحثه کلامی را با دعوا و بد و بیراه یکسان بپندارند.

تنها اشاره ای کوتاه به سخن دوستمان alitanara

شما به بخشی از سخنان بعنوان غیرمنطقی اشاره کردید ( متن انگلیسی) که اگر دقت می کردید و توضیح من را می دیدید متوجه می شدید که این جمله فکورانه را من نگفته ام و نقل قول است و ضمنا کجای این متن به معنی این است که شما باید تمام زیر و بم ناک را یاد بگیری و یا پرتال بنویسید؟

و یا گفته اید:
ببینید شما اگر زوپس را نصب و استفاده می کردی نمی گفتین بده!

از دوست عزیز عشق مدرن بپرس که در مورد نسخه فارسی ایشان چه گفته ام و چه تعریفها کرده ام و لطفا یک ارسال مبنی بر بد گفتن من از زوپس را نشان دهید.

کارکردن با فرانت پیج را من تکذیب می کنم اما دریم ویور جالبه و تسلطم بر آن کم نیست.

اما یک نگاهی به بخشی از امکانات مدیریت ناک + سنتیل:

• بخش پشتیبانی از بانک اطلاعاتی
در این بخش مدیر سایت می تواند براحتی از اطلاعات کلیه بخشهای سایت در بانک اطلاعاتی فایل پشتیبان تهیه نماید و براحتی ذخیره نماید. این پشتیبان ها امکان بار گذاری مجدد جهت بازگشت به نقطه مورد نظر را دارا هستند.

• بخش بنرهای تبلیغاتی
در این بخش مدیر سایت می تواند براحتی مشتریان مربوط به بنرهای تبلیغاتی در سایت را به سیستم معرفی نماید و نیز بر فعالیت بنر ها و وضعیت فعال یا غیرفعال بودن آنها اشراف داشته باشد و در صورت تمایل تغییرات لازم را اعمال نماید.

• بخش بلوک ها
در این بخش مدیر سایت می تواند براحتی بلوک های مختلف مرتبط با ماژول ها را مدیریت نماید و وضعیت فعال یا غیرفعال بودن آنها را بررسی و در صورت تمایل تغییرات لازم را اعمال نماید. همچنین امکان تغییر محل بلوک و نیز سطح دسترسی آن نیز وجود دارد.
• بخش ویرایش مدیران
در این بخش مدیر سایت می تواند مدیران مربوط به بخشهای مختلف سایت را تعریف و به آنها اجازه دسترسی بدهد و یا سلب اجازه نماید و در صورت تمایل هر گونه تغییرات را اعمال نماید.

• بخش گروههای کاربری
در این بخش مدیر سایت می تواند براحتی کاربران را در گروههای مختلف طبقه بندی نماید و حتی بصورت خودکار امکان ارتقای کاربر را از گروه پایینتر به بالاتر در صورت انجام فعالیتهای مختلف فراهم سازد. برخی از این فعالیتها عبارتند از:
1. نوشتن وبلاگ نگارش پيغامهاي خصوصي و عمومي در وبلاگ
2. ارائه نظر در مورد وبلاگها هر نظري كه در مورد يك مطلب عمومي ارسال شود
3. معرفي سايت به دوستان هر بار كه يك كاربر سايت را از طريق بخش پيشنهاد سايت به دوستانش معرفي مي كند
4. ارسال مطلب به سايت مطالب ارسالي كاربر كه پس از تائيد مدير سايت در سايت نمايش مي يابد
5. نظر در مورد مطالب سايت هر نظري كه در مورد مطالب و اخبار سايت مطرح مي شود
6. مطالب ارسالي به دوستان هر بار كه كاربر مطالب و اخبار سايت را به دوستانش ارسال مي كند
7. امتياز دهي به مطالب سايت هر بار كه كاربر به مطالب سايت راي مي دهد
8. دفعات مشاركت كاربر در نظرسنجي ها هر راي كه توسط كاربر در نظرسنجي ها ثبت شود
9. ارائه نظر در مورد نظرسنجي ها هر مورد نظر درباره موارد مطرح شده در نظرسنجي ها
10. ارسال مطلب به انجمنها هر بار كه كاربر در بخش انجمنها مطلب جديد طرح مي كند
11. ارسال جوابيه در انجمنها هر بار كه كاربر به موارد و مطالب مطرح شده در انجمنها جوابيه ارسال مي كند
12. ارائه نظر در مورد نقدنامه ها هر بار كه كاربر در مورد مطالب نقدنامه ها نظر ارائه مي كند
13. ويزيت صفحات هر صفحه اي از سايت كه توسط كاربر باز مي شود
14. ويزيت يك لينك هر بار كه كاربر با كليك روي لينكها به سايت مقصد وصل مي شود
15. راي به لينكها هر بار كه كاربر به لينكهاي موجود سايت راي مي دهد
16. نظر در مورد لينك ها هر بار كه كاربر در مورد لينكهاي موجود سايت نظر ارائه مي كند .
17. دریافت يك فایل هر بار كه كاربر اقدام به دريافت يك فايل مي كند
18. راي به فایلهای موجود سایت هر بار كه كاربر به فايلهاي موجود سايت راي مي دهد
19. نظر در مورد فايلهاي موجود سايت هر بار كه كاربر در مورد فايلهاي موجود سايت نظر ارائه مي كند
20. پيغام همگاني هر بار كه كاربر اقدام به ارسال پيغام همگاني مي كند
21. كليك روي بنرهاي تبليغاتي هر بار كه كاربر روي بنرهاي تبليغاتي موجود در سايت كليك مي كند

• بخش سایتهای ارجاع دهنده
در این بخش مدیر سایت می تواند فهرست سایتهایی که بازدیدکنندگان از آنجا به سایت وارد شده اند اعم از موتورهای جستجو و یا سایر موارد را مشاهده نماید. ضمنا امکان حذف و پاک کردن لیست هم وجود دارد.

• بخش IP BAN
در این بخش مدیر سایت می تواند آی پی هایی را که تمایل دارد با ذکر علت از ورود به سایت بازدارد که این بخش در راستای امنیت سایت در نظر گرفته شده است.

• بخش پیغامها
در این بخش مدیر سایت می تواند پیغامهای خود را بصورت فوق العاده در سایت اعلام نماید با امکانات مشخص کردن تاریخ حذف از سایت ، زبان نمایش پیغام و سطح دسترسی به پیغام.

• بخش ماژولها
در این بخش مدیر سایت می تواند وضعيت فعلي ماژولها را از طريق بخش مديريت ماژولها تغيير دهد (فعال يا غير فعال نمودن ماژولها) . ماژولهاي جديد كه در دايركتوري /modules/ كپي مي شوند بصورت اتوماتيك به ليست ماژولهاي غير فعال اضافه مي شوند. براي حذف يك ماژول كافي است آنرا از دايركتوري /modules/ حذف كنيد .

• بخش خبرنامه
در این بخش مدیر سایت می تواند خبرنامه های سایت را براحتی ایجاد و برای کلیه کاربران و یا کاربران ثبت نام کرده در خبرنامه ارسال نماید.

• بخش Optimize DB یا بهینه سازی بانک اطلاعاتی
در این بخش مدیر سایت می تواند اطلاعات موجود در جداول بانک اطلاعاتی را در راستای بهینه سازی از نظر سرعت و نیز کاهش حجم براحتی بهینه نماید..

• بخش مدیریت سیستم امنیتی
در این بخش مدیر سایت می تواند براحتی وب سایت را از نظر نفوذ هکران و هرگونه اقدامات مخرب با امکانات موجود در شاخه های ذیل مراقبت و پشتیبانی نماید:
1. مدیریت سیستم امنیتی
2. تنظیمات سیستم امنیتی
3. مدیریت سایت
4. آدرس های اینترنتی بلوک شده
5. افزودن آدرس اینترنتی
6. حذف کلیه آدرسهای اینترنتی
7. حذف بلوکهای منقضی شده
8. لیست مدیران حفاظت شده
9. لیست آدرس های مدیر
10. جستجو بدنبال مدیر جدید

• بخش مطالب ارسالی
در این بخش مدیر سایت می تواند مطالب ارسالی توسط کلیه کاربران را مشاهده ، بررسی و در صورت تمایل جهت قرار گرفتن در سایت تایید نماید.

• بخش خروج از سیستم
در این بخش مدیر سایت پس از اتمام فعالیتهای خود می تواند براحتی از سیستم مدیریت خود در هر رایانه ای خارج شود.

• بخش مدیریت ماژولها : مطالب و محتویات
در این بخش مدیر سایت می تواند مطالب را در شاخه های مختلف طبقه بندی و با کمک ویرایشگر سایت ایجاد و تغییر داده و در سایت قرار دهد.

• بخش مدیریت ماژولها : دریافت فایل
در این بخش مدیر سایت می تواند فایلهای مختلف را برای دانلود در سایت معرفی نماید و یا اطلاعات موجود فایلها را تغییر دهد. زیر شاخه ها عبارتند از :
1. پاك كردن راي هاي مربوط به فايلها
2. گزارش فايلهاي داراي پيوند شكسته
3. تقاضاهاي اصلاح فايل
4. تائيد فايلها

• بخش مدیریت ماژولها : فرهنگ نامه
در این بخش مدیر سایت می تواند اقدام به ایجاد فرهنگ نامه با کمک ویرایشگر سایت و اعمال تغییر نماید و در سایت قرار دهد.

• بخش مدیریت ماژولها : سوالات مکرر
در این بخش مدیر سایت می تواند اقدام به ایجاد بخش سوالات رایج با کمک ویرایشگر سایت و اعمال تغییر نماید و در سایت قرار دهد.

• بخش مدیریت ماژولها : انجمن های گفتگو
در این بخش مدیر سایت می تواند اقدام به ایجاد بخش ارائه نظرات و پیشنهادات و نیز انجمن های تخصصی گفتگو نماید و در سایت قرار دهد.

• بخش مدیریت ماژولها : خبرها
در این بخش مدیر سایت می تواند اخبار را در شاخه های مختلف طبقه بندی و با کمک ویرایشگر سایت ایجاد و تغییر داده و در سایت قرار دهد.

• بخش مدیریت ماژولها : نقدنامه
در این بخش مدیر سایت می تواند اقدام به ایجاد بخش نقدنامه با کمک ویرایشگر سایت و اعمال تغییر نماید و در سایت قرار دهد.

• بخش مدیریت ماژولها : نظرسنجی
در این بخش مدیر سایت می تواند اقدام به ایجاد بخش نظرسنجی با کمک ویرایشگر سایت و اعمال تغییر نماید و در سایت قرار دهد.

• بخش مدیریت ماژولها : موضوعات
در این بخش مدیر سایت می تواند اقدام به تعریف موضوعات مختلف برای طبقه بندی اخبار سایت بنماید.

• بخش مدیریت ماژولها : لینکها
در این بخش مدیر سایت می تواند فایلهای مختلف را برای دانلود در سایت معرفی نماید و یا اطلاعات موجود فایلها را تغییر دهد. زیر شاخه ها عبارتند از :
1. پاك كردن آراء مربوط به پیوندها
2. گزارش مربوط به لینکهای شكسته
3. تقاضاهاي اصلاح لینک
4. تائيد لینکها

• بخش کاربران
در این بخش مدیر سایت می تواند کاربران را تعریف و به آنها اجازه دسترسی بدهد و یا سلب اجازه نماید و در صورت تمایل هر گونه تغییرات را اعمال نماید.

• امکان جستجو و مرور در بخشهای مختلف وب سایت

• بخش آمار بازدید وب سایت
در این بخش امکان مشاهده آمار بازدید از سایت با قابلیتهای بسیار بالا در اختیار بازدیدکنندگان قرار می گیرد که با توجه به زمینه های مختلف طبقه بندی و در قالبهای زیر قرار می گیرد:

 گزارش کامل از مرورگرهای بازدیدکنندگان (Internet Explore, Netscape , Opera , . . .)

 گزارش کامل از سیستم عامل بازدیدکنندگان (Windows, Unix , Linux , . . .)

 گزارش کامل از بازدیدکنندگان بر اساس تعداد بازدید بر اساس سال، ماه، روز و ساعت

 گزارش کامل از اطلاعات موجود در وب سایت شامل مطالب، لینکها، دانلودها و . . .

بقیه بعدا :)

من در مورد زوپس چیزایی که اینجا مینویسم نظر شخصی خودم هستش و تقریبا یه نقد جامع خواهد بود و بیشتر سعیم اینه که نقاط ضعفش رو هم بیارم تو کار و لینک زیاد بدم توش:

1- نیازمندی ها برای نصب:
زوپس از زبان php و دیتابیس mysql پشیبانی میکند و از سایر دیتابیس ها مثل excell پشتیبانی نمیکند دلیل آن هم این است که پشتیبانی 100 درصد از یک دیتابیس بهتر از پشتیبانی 90 درصد از دو یا سه دیتابیس است. ( نقل از وب مستر سایت زوپس)

2- فایر وال و کوکی ها:
اگر شما فایر وال نرم افزاری روی سیستم خود داشته باشید باید برای لاگین موق و نصب موفق فایر وال خود را دیزیبل کنید یا سایت مورد نظر را به لیست سایت های مورد اعتماد اضافه کنید هر چند برداشتن این از روی زوپس کار بسیار ساده ای است. لینک:
http://www.farsixoops.org/modules/news/article.php?storyid=13

3- در مورد سیستم کلی زوپس:
زوپس از یک هسته که به نام ماژول سیستم هم خوانده میشود و سایر ماژول ها تشکیل شده است. ماژول های زوپس کاملا مستقل از هسته نصب میشوند ( البته استثناهایی برای ماژول های خاص و پورت شده از سایر cms ها وجود دارد ) و نقطه قوت بسیار بالای زوپس همین نصب ماژول است که شما تنها با ریختن ماژول درون شاخه modules و رفتن به ماژول سستم و نصب آن می توانید به راحتی و حتی بدون نیاز به نوشتن زبان فارسی ماژول را نصب کنید و آن را آزمایش کنید.

4- نصب زوپس:
برای نصب کافی است پس از ریختن فایل ها شاخه root را در بروزر خود فراخوانی کنید مثلا اگر زوپس رو روی یک هاست نصب کرده اید کافی است دومین خود را بزنید و به طور خود کار install آغاز خواهد شد.
نصب زوپس نیاز به ساختن یک دیتابیس و یک یوزر و تخصیص دادن آن یوزر به دیتابیس دارد و بعد از این مورد نصب زوپس شامل وارد کردن اطلاعات و زدن بر روی next است.

5- اولین ورود:
در اولین ورود به سایت شما با یک برهوت کامل روبرو هستید. هیچ ماژولی نصب نیست به جز ماژول سیستم یا همان هسته اصلی زوپس و فقط کاربران عضو به سایت دسترسی دارند و کاربران مهمان به طور پیشفرض دسترسی ندارند. به نظر من این مساله را شاید به عنوان یک نقطه ضعف برای زوپس به شمار آورد به این دلیل که کاربر نا آشنا به دیدن این مساله کلی توی ذوقش خواهد خورد. البته شخصا طرحی برای سایت زوپس فرستاده ام که در موقع نصب زوپس ماژول های خاصی را بتوان تیک زد تا به همراه زوپس نصب شوند و دسترسی مهمان را هم در همان نصب بتوان اضافه کرد. مساله اینجاست که این قضیه باعث خواهد شد یکی از نقاط قوت زوپس که همان نصب بسیار سریع است کم رنگ شود ولی به نظر من حد اقل نصب چند ماژول به همراه زوپس لازم به نظر میرسد.

5- کار هایی که بعد از اولین ورود باید انجام داد:
5-1- ابتدا به به قلب سایت یعنی system admin --> preferences --> general setting بروید. تقریبا همه تنظیمات اصلی سایت در این بخش قرار دارد
5-2- به قسمت system admin --> modules رفته و ماژول های مورد نیاز خود را نصب کنید.
نقطه ضعف بعدی زوپس این است که چون دو سال از بیرون دادن ورژن 2 آن میگذرد تقریبا همه ماژول های آفیشال زوپس قدیمی شده و ورژن های پیشرفته ای برای آنها وجود دارد در نتیجه توصیه من این است که از ماژول های آفیشال به جز موارد معدودی استفاده نکنید. رجوع به لینک زیر:

http://www.farsixoops.org/modules/news/article.php?storyid=17

3-5- نهایتا به syetm admin --> groups --> anon users بروید و دسترسی های مورد نیاز برای مهمان را قرار دهید.
نقطه ضعف بعدی زوپس به نظر من قدیمی بودن محیط ادمین آن است که آن هم به دلیل دو سال کار نکردن روی آن است. به طور کلی در زوپس تصمیم بر این است که هیچ گاه برای تغییرات کوچک یا متوسط ورژن بیرون ندهند به همین دلیل بعد از بیرون دادن یک ورژن جدید به طور کامل همه از تغییرات جا خواهند خورد. برای تیک زدن دسترسی ها باید مواظب باشید تا اشتباه نکنید چون همه دسترسی ها در این قسمت قرار دارند. البته به تازگی تمام ماژول های جدید در خودشان دسترسی به گروه ها را دارند و در نتیجه نیازی به رفتن به ماژول سیستم و دادن دسترسی های کلی نیست. برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید:
http://www.farsixoops.org/modules/news/article.php?storyid=15

6- مرجع برای راهنمایی در مورد نصب و غیره :

راهنمای زوپس 2.0.7 را می توانید از پروژه اصلی دانلود کنید:
http://dev.xoops.org/modules/xfmod/docman/?group_id=1164

در این مرجع نصب زوپس روی هاست و لوکال ،چگونگی دانلود کردن و نصب ماژول و خیلی موارد دیگر در 58 صفحه همراه با شکل توضیح داده شده است. به همین دلیل من از ذکر مجدد آنها خودداری میکنم. فقط باید بگویم همانطوری که قبلا هم گفتم بیشتر ماژول های آفیشال زوپس در حال حاضر ورژن های پیشرفته تری دارند برای فهمیدن نحوه پیدا کردن ماژول ها لینک زیر را بخوانید:
http://www.farsixoops.org/modules/news/article.php?storyid=17

واقعا با وجود آن مرجع تقریبا 90 درصد چیز هایی که نوشتم اضافی بود و به غیر از بیان نقاط ضعف موارد دیگر را میتوانید در همان مرجع دنبال کنید.

7- حرف های نهایی:
ضمنا ذکر یک نکته خالی از لطف نیست و برای دوستانی که اعتقاددارند سایت زمین نیست تا یه گوشه بیافته قیمتش بره بالا من یه سایت زوپس اینجا مثال میارم که دو ساله مثل زمین یه گوشه افتاده و بهش دست نخورده و مشکلی هم براش پیش نیومده و این نمونه بارزی از استیبل بودن زوپسه:
http://www.iranphp.net با ورژن 2.0.3
الان هم اگه توی سایت زوپس ورژن 1.3.10 رو سرچ کنید به تاپیک هایی برمیخورید که در همین تازگی نوشتن که چطور ارتقا بدیم یعنی طرف سه سال به سایتش دست نزده و تازه میخواد ارتقا بده

در نهایت برای دیدن آخرین ماژول ها و آخرین تغییرات حتما سری به سایت www.jadoogaran.org بزنید چون من اونجا آخرین تغییرات و ماژول های بتا و زوپس بتا و هک هایی که حتی هنوز منتشر نشدن رو استفاده میکنم توصیه میکنم برای دیدن سیستم پی ام پیشرفته و بوک مارک حتما رجیستر کنید چون نمیتونم اونجا آی دی demo یا test برای امتحان شما بسازم.
به نظر من از نظر ماژول هیچ سیستمی توان رقابت با زوپس رو نداره و ماژول های فوق حرفه ای برای زوپس نوشته میشن نمونه هایی از اونها newbb 2 final - news 1.21 - smartfaq - wfdownloads هستند
مثلا newbb2 در حال حاضر فروم های vb و ipb رو به مبارزه دعوت کرده یا wfdownloads به عنوان یک ماژول دانلود با قابلیت های فوق العاده شناخته شده
زوپس با داشتن 72 دولاپر رسمی که هرکدوم خدایی محسوب میشن و مدام به اونها اضافه میشه و بسیاری غیر رسمی به عنوان یک سیستم پویا و رو به جلو گوی سبقت رو از رقیبان ربوده و به عنوان مثال در 5 ماه اخیر در سایت معتبر sf.net که به عنوان معتبر ترین سایت پروژه های اوپن سورس فضای مورد نیاز و پشتیبانی برای اونها رو فراهم میکنه همواره دارای بالاترین رتبه از نظر فعالیت و دولاپ بوده . لینک:
http://sourceforge.net/projects/xoops

guilanict

Member
بحث داره جالب می شه اما ایکاش دوستان مامبویی یا پست ناکی و . . . هم بیان وسط.

ببخشيد كه من مداخله مي كنم.ولي بايد بگويم كه يكي از مهم ترين مزيتهاي phpnuke همانطور كه آقا ساسان فرمودند ترافيك بالاي ماژولهاي ساخته شده است و براي كسي كه مايل است خود براي ناك براي اولين بار ماژولي بنويسد يكي از مزيتهاي بزرگ به حساب مي آيد.
من به شخصه با اين حال كه سايت چند بار مورد حجوم خرابكاران قرار گرفت و اين نقطه از ضعف ماژولهاي به اصطلاح گرافيكي بود ولي با اين حال بيشتر طالب ناك هستم تا ...
البته ناك ضعفهاي بسياري دارد كه روز به روز درحال اصلاح شدن و مرمت است.
يكي از امكانات خوبي كه در دسترس كاربران و استفاده كنندگان ناك قرار دارد فراواني سايتهاي ناك براي پشتيباني آن است.شما اگر كمي از php و SQL بدانيد به راحتي مي توانيد با ساختار ناك آشنا بشويد.بحث فقط سر قالب يا ماژول نيست شايد در پرتال .... امكان ساخت و دسترسي به قالبها به راحتي امكانپذير باشد و يا از نظر امنيتي خيلي بهتر از ناك باشد ولي مي توان گفت آينده اي كه در دسترس كاربران ناك است به زودي روشن تر مي شود.
البته نمي توان اين مطلب را ناديده گرفت كه سايتهاي فارسي كننده ناك كه زحمات بسياري را هم مي كشند هماهنگي لازم را باهم ندارند.من به اين مسئله خورده نمي گيرم كه چرا سايتهاي فراواني، ناك را فارسي مي كنند بحث من اين است كه سايتهاي فارسي كننده ناك بايد از ( يك) اصول براي فارسي سازي استفاده كنند.شايد همين عدم رعايت يك اصول مشخص و معين در فارسي سازي موجب شده است تا زبان فارسي در سيستم ناك جايي براي خود نمايي نداشته باشد.
براي مثال شما در هنگام فارسي سازي برخي ماژولها با مشكل اوليه اي كه روبرو مي شويد رعايت نكردن يك اصول براي توابع تاريخ شمسي يا نامگذاري مشخص براي فايلهاي فارسي شده از طرف سايتهاي فارسي كننده ناك است، ويا حتي رعايت نكردن يك اصول مشخص براي استفاده از زبان فارسي به انگليسي يا بلعكس در فيلدها (Change Language) است.
به هر روي انتظار مي رود سايتهايي كه در زمينه ناك فارسي فعاليت مي كنند گرد هم آيند و يك اصول معين را براي استفاده از توابع تاريخ و ... گردآوري كنند تا اين اصول در آينده توسط تمام سايتهاي فارسي ساز ناك رعايت شود.
با تشكر، احترام فراوان و همچنين آرزوي موفقيت و سربلندي براي شما دوستان گرامي.

ببخشيد كه من مداخله مي كنم.ولي بايد بگويم كه يكي از مهم ترين مزيتهاي phpnuke همانطور كه آقا ساسان فرمودند ترافيك بالاي ماژولهاي ساخته شده است و براي كسي كه مايل است خود براي ناك براي اولين بار ماژولي بنويسد يكي از مزيتهاي بزرگ به حساب مي آيد.

من متوجه نمیشم تعداد زیاد ماژول چه ارتباطی به نوشتن ماژول برای نیوک داره ؟
از طرفی تعداد نشون دهنده چیزی نیست در همین فروم در همین هفته دو مورد درخواست ماژول یکی برای دانلود سنتر و یکی برای پرسش های همگانی بود که من ندیدم کسی ماژول نیوک رو برای اونها لینک بده در نتیجه همچین ماژول هایی در نیوک نیست و این ماژول ها جزو اصلی ترین ماژول هایی هستند که یک سی ام اس باید داشته باشه. در نتیجه هزاران ماژول بی فایده و غیر قابل استفاده در نیوک چه نفعی داره؟

البته ناك ضعفهاي بسياري دارد كه روز به روز درحال اصلاح شدن و مرمت است.
يكي از امكانات خوبي كه در دسترس كاربران و استفاده كنندگان ناك قرار دارد فراواني سايتهاي ناك براي پشتيباني آن است.شما اگر كمي از php و SQL بدانيد به راحتي مي توانيد با ساختار ناك آشنا بشويد.بحث فقط سر قالب يا ماژول نيست شايد در پرتال .... امكان ساخت و دسترسي به قالبها به راحتي امكانپذير باشد و يا از نظر امنيتي خيلي بهتر از ناك باشد

تعداد سایت پشتیبانی هم نشون دهنده چیزی نیست اتفاقا به نظر من برای هر زبان باید یک سایت افیشال برای یک سی ام اس فقط وجود داشته باشه و اون سایت باید ساپورت خوبی بکنه چون تعداد زیاد سایت فقط باعث گیج شدن میشه و رسمی نبودن هیچکدوم از اونها باعث عدم اطمینان خواهد بود.

ولي مي توان گفت آينده اي كه در دسترس كاربران ناك است به زودي روشن تر مي شود.
من با شما مخالفم و به نظر من حتی این امنیت نیوک نیست که اون رو اینقدر تهدید کرده بلکه اینده تاریک نیوک در امر دولاپ خطر بزرگتری رو نشون میده ماژول های نیوک مدتهاست که دولاپ نشدن و هر چی داره مال گذشتس البته من اطلاع چندانی در این زمینه ندارم و این رو دارم از روی سایت های نیوکی که دیدم میگم اگر اینطور نیست شما بگیددر حال حاضر چند ماژول جدید از نیوک منتشر شده؟

sasan4u

Member
ماژول دانلود و سوالات رايج كه از ماژولهاي پايه اي و اصلي ناك كه هميشه با نسخه هاي اصلي هست
در مورد ايجاد ماژول جديد و ربطش با تعدد ماژولها و انتخاب كوتاهترين راه بطور كامل توضيح دادم در
http://forum.majidonline.com/mof27031.html

من دیدم دیگه کسی اینجا رو ادامه نمیده
به نظر من بحث تازه در مرحله اوله بهتره بریم به سراغ ماژول ها چون هسته رو تقریبا بحث کردیم
چطوره از فروم شروع کنیم
زوپس فرومی به نام newbb داره که ورژن یکش ساده و ابتدایی ساخته شده و امکانات زیادی نداره
ولی ورژن دوش رو میتونم بگم از نظر امکانات چیزی بالاتر از VB و IPB هستش phpbb که تقریبا هیچی
خب امکانات معمول فروم ها مثل امتیاز به تاپیک و نظر سنجی در تاپیک و اینا رو که داره
تعدادی از مزایای این فروم که بیشتر ملموس هست رو اینجا مینویسم:
- شما میتونید برای دیلیت و ادیت کردن پست ها محدودیت زمانی بزارید یعنی طرف بعد از اینکه پست رو زده تا یه مدت خاصی میتونه دیلیت یا ادیتش کنه

- امکان زدن زیر انجمن

- امکان ساختن بلاک برای نشان دادن آخرین پیام ها - عنوان های دارای بیشتر بازدید - عنوان های دارای بیشترین پاسخ به تعداد نامحدود و با انتخاب فروم های خاص در سه مدل فول - فشرده و سبک
توضیح:
مثلا شما میتونید به هر تعداد که بخواید بلاک آخرین پیام ها داشته باشید و هر کدوم رو به گروه های خاصی دسترسی بدید و در جاهای مختلف سایت بزارید و با هر شکلی دوست داشتید نمایش بدید. نکته جالب اینه که اگه فرومی خصوصی باشه تاپیک هاش فقط برای کسانی که دسترسی دارن در آخرین پیام ها نشون داده میشه
کلا همونطوری که قبلا هم گفتم در زوپس اگه لینکی برای کسی که دسترسی نداره دیده بشه و طرف بزنه روش بنویسه دسترسی ندارید این مورد به عنوان باگ گزارش میشه

- امکان نشان دادن نام واقعی به جای شناسه
توضیح:
در زوپس کاربر نمیتونه شناسه خودش رو عوض کنه و در نتیجه اگه بخواید کاربران راحت باشن میتونید این گزینه رو فعال کنید و دیگه همه راحتن این کار خیلی مزایا داره چون همه با شناسه انگلیسی راحت هستن و در ضمن میتونن نام واقعی رو فارسی بزارن

- امکان ساختن خبر از یک پست - چاپ یک پست و ساختن pdf از پست

- دارای 5 ادیتور مختلف : htmlarea - fckeditor - koivi editor - DHTML و فشرده

- منو های دراپ دان برای آسان کردن کار ( یه چیزی شبیه Vb ولی جالبتره )
- استفاده از سیستم digest و کارما در فروم

تا اینجا باشه اگه بعدا باز چیزی یادم اومد مینویسم

Ghamnevis

Well-Known Member
بله..
بحث جالبي پيش اومده عشق مدرن عزيز..

در ضمن تبريك بابت سايت جديد...

دوستان لطفا ادامه بدن تا افراد آماتوري مثل من بهره بگيريم..

سايان

خب من لازم ميدونم سيستم كارما رو براتون توضيح بدم! شايد باهاش آشنا نباشيد!
ببينيد در Newbb v2 امکاناتی زمان پست زدن برای افراد ایجاد شده! در این سیستم جدید امکاناتی چون دیدن نیازمند به کارمای لازم, دیدن نیازمند به پست زدن و دیدن بدون نیازمندی به چشم می خوره! کارما یک سیستم امتیاز دهی در نیو بی بی 2 هست که براساس پست های شما در انجمن به شما امتیاز می دهد! مثلأ وقتی یک پست می زنید شما می توانید احتیاجات برای دیدن پست خود برای دیگران رو تعیین کنید! مثلأ اگر احتیاجاتش رو روی کارمای 1000 بگذارید ,کسی که به اندازه ی کافی در انجمن پست نداشته (و به عبارتی کارمای 100 را نداره ),به اندازه مورد نیاز حرفه ای به حساب نمیادو قابلیت دیدن پست شما رو نداره!
حالا شما می توانید در قسمت مدیریت نیو بی بی این اعداد کارما رو تغییر داده و به هر اندازه که می خواهید اعداد مختلف برایش در نظر بگیرید!
حالا می رسیم به 2 تا امکان دیگه در این رابطه هشتند!
خوب , دیدن بدون نیاز مندی که از اسمش معروفه و میشه گفت مثل پست های اینجا و سیستم های دیگه هست و هرکسی می تونه پستتون رو ببینه!
ولی یک انتخاب دیگه هم وجود داره به نام نیازمندی به یک پست در تاپیک, خوب همون طور که میشه از اسمش حدس زد, شما حتمأ باید یک پست در انجمن بزنید تا بتونید پست های افراد دیگه رو ببینید!

راستي سايان از تبريكت ممنون! اميدوارم اين سايت ساپورت خوبي براي زوپس بشه!

جدیدترین ارسال ها

بالا