مقايسه ي پايتون با پي اچ پي

Mohammadreza

Well-Known Member
سلام به همه

من مي خوام برنامه نويسي پي اچ پي ياد بگيرم ولي افتادم تو شك كه آيا پايتون بهتره يا نه

لطفا اگه كسي اطلاعاتي در مورد هر دو داره در اختيارم قرار بده يا مقايسشون كنه

يه دنيا ممنون :oops:

mamal101

New Member
سلام دوست عزیز . با کسب اجازه از بزرگان به نظر من کمی سوالتون بی مورد هست . درست هر دو زبان اسکریپتی هستند و قدرت پایتون در طراحی سایت ها به پای پی اچ پی نمیرسه و از طرفی هم قدرت پی اچ پی در نوشتن برنامه های سیستمی و دسکتاپ به پای پایتون نمیرسه . ولی هر دوشو می تونی یاد بگیری . خیلی از چیزاشون مثل هم هست . هر دو از مای اسکیو ال یا اپاچی استفاده می کنند و از نظر ساختار هم تقریبا شبه هم هستند.:)

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
اگه بخوای نرم افزارهای خیلی خفن تحت وب بنویسی بدون شک پایتون خیلی بهتر از php هست ولی اگه بخوای برنامه های معمولی بنویسی php به دلیل سادگیش بهتره

soheilweb

Active Member
خوب هر کی یه نظری داره ولی به نظر من PHP خیلی بهتره.
همین فروم هم با PHP نوشته شده ...
البته شما PHP رو یاد بگیر بهد Phyton رو هم یاد بگیر.
البته این به نظر من بود.

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
گوگل رو با همه چی نوشتن!
راستی یه چیز دیگه.
الان اگه شما بخوای روی سرور کارتو پیاده کنی سرورهای ایرانی که پایتون رو ساپورت نمیکنن باید بری خارجی بگیری که هزینشم زیاده.
php رو میتونی رو لوکال نصب کنی و تمرین کنی ولی فکر نمیکنم برای پاتون همچین چیزی باشه.
ضمن اینکه syntax پایتون سخت تر از php ه!

Bayazee

New Member
گوگل رو با همه چی نوشتن!
راستی یه چیز دیگه.
الان اگه شما بخوای روی سرور کارتو پیاده کنی سرورهای ایرانی که پایتون رو ساپورت نمیکنن باید بری خارجی بگیری که هزینشم زیاده.
php رو میتونی رو لوکال نصب کنی و تمرین کنی ولی فکر نمیکنم برای پاتون همچین چیزی باشه.

سلام
الان مگه سرور ايراني هم داريم ؟!!؟ همه سرور ها خارج كشور هست . اكثرشون هم پايتون رو دارند و اگر نداشته باشند معمولا با هزينه كمي نصب مي كنند . نصب php در سيستم خودت كلي دنگ و فنگ داره ! در حالي كه پايتون در لينوكس نصب هست و در ويندوز با يك كليك نصب مي شه !
جالب هست بدونيد پايتون مي شه گفت روشنترين و تميزترين syntax هاي موجود هست ! php syntax بسيار شبيه به C هست .
پايتون يكي از قدرمتندترين زبان هاي برنامه نويسي هيست كه در عين قدرتش بسيار راحت هست . كتابخانه هاي فوق العاده قوي داره و يك زبان همه كاره هست . از برنامه نويسي وب ، شبكه ، گرافيك ، پايگاه داده ، سيستمي ، موبايل و ... رو بخوبي حمايت مي كنه . بدون هيچ تغييري در ويندوز و لينوكس اجرا مي شه . اگر الان كسي فقط بخواد php ياد بگيره كارش سخت هست ! بايد واسه هر كاري يك زبان جديد ياد بگيره ! ولي كسي كه پايتون بلد هست همه كار مي تونه با دونستن يك زبان انجام بده !
شركت هاي چون گوگل (موتور جستجو و جيميل) & ناسا ، ياهو و ... دارند از پايتون استفاده بسياري مي كنند . اخيرا هم اين توجه به پايتون بيشتر شده ! نمونش روي آوردن شركت هايي چون نوكيا ، مايكروسافت(در تكنولوژي دات نت) و ... به اين زبان فوق العاده هست .
اطلاعات بيشتر : www.pylearn.com

miladmovie

Active Member
در مورد python که تا اونجایی که من تست کردم بیشتر هاست های لینوکسی python دارند !
چون این قدر ابزار توی لینوکس با python هست که تقریبا لینوکس رو بدون python کانفیگ نمی کند !

من خودم واسه وب از php استفاده می کنم و واسه کارها دیگه از python
شاید هم دلیلش این باشه که ابزارهای توسعه وب واسه php رو بیشتر از توی python می شناسم

hba

Active Member
سرور ایرانی هم داریم چرا نداریم؟
به نظر من برنامه نویس تحت وب وقط php برای برنامه نویسی داخل لینوکس پایتون عالیه
پایتون به درد سرور ویندوزی نمی خوره اصلا کار با دیتابیسش خیلی خوب نیسه به نظر من

oxygenws

Active Member
لازم است اندکی از حقوق PHP دفاع کنم :)

نصب php در سيستم خودت كلي دنگ و فنگ داره ! در حالي كه پايتون در لينوكس نصب هست و در ويندوز با يك كليك نصب مي شه !
دنگ و فنگ نداره. بسیار راحته. الان هم خود PHP محصول installer داده و هم برنامه های جانبی زیادی هست. بهتره در این موارد کسی نظر بده که در اون زمینه تخصص داره. (هر چی در مورد پایتون گفتی درسته و من نظری ندارم)

جالب هست بدونيد پايتون مي شه گفت روشنترين و تميزترين syntax هاي موجود هست !
من اصلا منظور اینو نفهمیدم، میشه بیشتر توضیح بدی؟؟ ممنون.

شركت هاي چون گوگل (موتور جستجو و جيميل) & ناسا ، ياهو و ... دارند از پايتون استفاده بسياري مي كنند .
برای این حرفت ازت سند می خوام... سندی مستند.

در نهایت به نظر من برای وب PHP و برای برنامه نویسی سیستمی، محیطی مثل QT یا GTK+ (که هیچ کدوم ربطی به پایتون ندارند)

miladmovie

Active Member
با اینکه ربطی به این تاپیک نداره ولی python رو کار نکردی که می گی به پای perl نمی رسه
البته هرکسی علایق شخصی خودش رو داره

oxygenws

Active Member
از همه می خوام وقتی با زبانی درست کار نکردند در موردش نظر ندهند.
اگر پرل کار کاردی، می تونی ازدمحاسن پرل بگی و اگر فقط با پایتون، می تونی فقط محاسن اونو بگی و الخ.

تعصب زیادی به حماقت تبدیل میشه.

Bayazee

New Member
دنگ و فنگ نداره. بسیار راحته. الان هم خود PHP محصول installer داده و هم برنامه های جانبی زیادی هست. بهتره در این موارد کسی نظر بده که در اون زمینه تخصص داره. (هر چی در مورد پایتون گفتی درسته و من نظری
ندارم)

خوب بالاخره بايد سرور تنظيم شه و كلي برنامه جانبي نصب شه ! تازه من اينو در جواب اين نوشته گفته بودم :

اگر كمي با دقت مي خونديد متوجه مي شديد !

من اصلا منظور اینو نفهمیدم، میشه بیشتر توضیح بدی؟؟ ممنون.

کد:
Python was designed to be a highly readable language. It aims toward an uncluttered visual layout,
uses English keywords frequently where other languages use punctuation. 
Python requires less boilerplate than traditional statically-typed structured languages such as C or Pascal, 
and has a smaller number of syntactic exceptions and special cases than either of these. Python uses indentation, 
rather than curly braces, to delimit statement blocks. An increase in indentation comes after certain statements;
a decrease in indentation signifies the end of the current block.

ديگه تقريبا خوانا بودن و ساده بودن ساينتكس پايتون بسيار معروف هست ! اين رو هم در جواب اين حرف دوستمون گفته بودم :

اطلاعات بيشتري در مورد منطق و syntax پايتون خواستي اينجارو ببين :

http://en.wikipedia.org/wiki/Python_syntax_and_semantics

برای این حرفت ازت سند می خوام... سندی مستند.

آخرشو ببين نوشته : Peter Norvig, director of search quality at Google, Inc

کد:
Python has been an important part of Google since the beginning, and remains so as the system grows and evolves.
 Today dozens of Google engineers use Python, and we're looking for more people with skills in this language." 
said Peter Norvig, director of search quality at Google, Inc.

اطلاعات بيشتر و نيز آشنايي با ساير جاهايي كه از پايتون بصورت گسترده استفاده مي كنند يه چرخي تو نت بزن يا اينجارو ببين :

http://www.python.org/Quotes.html

يك نمونه از ابزار هاي مفيد گوگل كه كلا با پايتون نوشته شده Webmaster Tools گوگل هست ....

در نهایت به نظر من برای وب PHP و برای برنامه نویسی سیستمی، محیطی مثل QT یا GTK+ (که هیچ کدوم ربطی به پایتون ندارند)

در نهايت نظر شما بسيار محترم هست . و نظرات هيچ كدوم از ما باعث برتري يك زبان به ديگري نمي شه ! اما چرا پايتون رو از ليست خودتون خارج كرديد نمي دونم ؟!؟ اگر از لينوكس استفاده مي كنيد مي تونيد به اين راحتي اونو از سيستموتون هم خارج كنيد ؟!؟ نه ! چون تقريبا سيستم فلج مي شه و همه چيز از كار مي افته !!
الان پايتون داره خيلي پرطرفدار مي شه . تازه بجاي نوشتن برنامه اي مثلا در Qt كه كلي كد ناخوانا با منطقي نسبتا پيچيده با زبان ++C مي شه از ابزاري چون PyQt برنامه اي به خوبي و حتي بهتر از ++C نوشت كه بسيار خلاصه تر ، خواناتر ، و قوي تر هست .

باز هم مشكل يا سوالي بود بفرماييد .

آخرین ویرایش:

oxygenws

Active Member
از توضیحاتت ممنونم.

خوب بالاخره بايد سرور تنظيم شه و كلي برنامه جانبي نصب شه !
البته اینطوری نیست :)
حالا درسته پایتون رو خوب نمی شناسم، ولی پی اچ پی رو میشناسم :)

Bayazee

New Member
سلام
راستش من الان رو سيستمم پي اچ پي نصب هست و بعضي وقتا بدردم مي خوره اما نصبش كمي سخت تر از پايتون هست . شايد من بلد نيستم .اينا تو لينوكس هستش (آپاچي ، php و ..) و هر كدوم رو جدا نصب و كانفيگ (ساده) كردم . چون تو لينوكس هميشه پايتون نصب هست خيلي راحتترم . در ويندوز هم فقط يك فايل اجرايي هست . در مورد php نمي دونم . احتمالا روش هايي براي تسهيل نصب و استفادش هست .

با سپاس و درود

oxygenws

Active Member
در ويندوز هم فقط يك فايل اجرايي هست . در مورد php نمي دونم .
http://www.php.net/get/php-5.2.1-win32-installer.msi/from/a/mirror

چون تو لينوكس هميشه پايتون نصب هست خيلي راحتترم .
این هم جای بحث داره... البته زیاد مهم نیست... «نصب کردن» یکی از جزیی ترین مواردی است که برای مقایسه دو زبان کاربرد داره!

جدیدترین ارسال ها

بالا