مقاله آموزش Yahoo messenger و بعضی ترفندها

NickName

بعضی و قتها توی چت روم ها می بینید بعضی ها اسم توی چت رومشون با آی دی شون فرق داره یا با علامت های غیر مجاز نوشته شده .

چون این آی دی نیست که شما می بینید بلکه NickName هست . هر آی دی یا هر Profile می تونه یه دونه NickName داشته باشه .

برای تغییر اون می تونید از منوی بالای چت روم به اسم Chat گزینه Change MyNickname رو انتخاب کنید. وقتی که روش کلیک کردین می بینین

که یه وب باز میشه که از شما NickName رو می خواد ، هر چی که دوست دارین بهش بدین وSave رو بزنید. وقتی سیو کردین پروفایلتون باز میشه

و تغییرات رو نشون می ده .

حالا از چت روم خارج بشید و دوباره برید توی چت روم و موفق باشید

چگونه ميشه محدوديت تايپ رو در ياهو مسنجراز بين برد؟

اين كار بصورت ۱۰۰٪ امكان پذير نيست ولي ميتونيد با زدن يك حقه کوچيک به ياهو درحدود ۲۰سطر متن

تايپ كنيد براي اين كار:

۱-وارد ياهو مسنجر شده و با آي دي خودتون Sign In كنيد.

۲-روي New Status Messege كليك كنيد.

۳-پس از نوشتن متني (تا حدي كه سطر اول پر شود) به جاي ok يا Enter دكمه:

Ctrl+Enter رو همزمان با هم فشار دهيد تا به سطر بعدي برويد . در اين سطر هم متني تايپ كنيد و به

همين ترتيب ميتوانيد تا ۲۰ سطر ادامه دهيد ولي به اين نكته توجه كنيد كه كل متن در ياهو مسنجر نشان

داده نميشود و براي ديدن آن بايد موس را روي اي دي خودتون چند لحظه نگه داريد تا كل متن نشان داده

شود.

ارسال Buzz به شکل پشت سر هم برای طرف مقابل

یکی از توانمندی های یاهو مسنجر هنگام چت استفاده از دکمه Buzz به نوعی برای آزار طرف مقابل است!

اما خود یاهو این گزینه را به نوعی تنظیم کرده است که پس از زدن دکمه تا 15 ثانیه امکان استفاده مجدد از آن وجود ندارد.

در این ترفند قصد داریم روشی جالب را به شما معرفی کنیم که با بهره گیری از آن میتوانید بدون استفاده از برنامه جانبی

خاصی به نوعی این محدودیت زمانی را از بین ببرید و به شکل پیاپی و پشت سر هم برای طرف مقابل Buzz بفرستید!

برای این کار:

کافی است پس از انتخاب Id شخص از روی لیست و باز شدن پنجره Pm ، یکبار دکمه Buzz را بزنید.

اکنون به شکل سریع پنجره چت را بسته و مجدد روی Id شخص را باز کنید و Buzz بزنید.

اگر این کار - یعنی باز و بسته کردن پنجره چت فرد مقابل و زدن دکمه Buzz - را به شکل پشت سر هم و سریع انجام

دهید به تعداد دفعات اینکار عمل Buzz برای فرد مقابل صورت میگیرد.

فرد مقابل نیز اصلأ متوجه نمیشود که شما هر بار پنجره چت را میبندید و باز میکنید.

چگونه پسورد ID و Email خود را از طریق مسنجر تغییر دهیم !

اگر بخواهید پسورد ID خود را عوض کنید چگونه این کار را انجام می دهید ؟

از آنجائیکه کاربران با مسنجر بیشتر کار دارند تا ایمیل ، برای آن دسته از دوستانی که احتمالا نمی دانند

چگونه پسورد ID خود را مستقیما از طریق یاهو مسنجر عوض

کنند روش این کار را بیان می کنیم . برای انجام این کار مراحل زیر را دنبال کنید :

1 ) با ID و پسورد خودتان وارد Yahoo! Messenger شده و Connect شوید.

2 ) پس از اتصال از طریق منوی Messenger به قسمت Yahoo! Account Info بروید و آن را انتخاب کنید.

Yahoo! Messenger در این حالت شما را به صفحه خاصی هدایت می کند .

3 ) پس از ظاهر شدن کامل صفحه که در آن ID شما قرار دارد و از شما خواسته می شود که

مجددا پسورد خود را وارد کنید .

4 ) بعد از وارد کردن پسورد خود به صفحه دیگری می روید .

۵ ) که در آن گزینه Change Password به رنگ آبی قرار دارد .

6 ) Change Password را انتخاب کنید تا به صفحه دیگری بروید .در آن جا از شما خواسته می شود .

ابتدا پسورد قبلی ودر دو قسمت بعدی پسورد جدید را وارد کنید . و برای ثبت تغیرات گزینه Save را فشار دهید .

حال پسورد ID شما عوض شده است

استفاده از یک فونت خاص در یاهو مسنجر

ثابت کردن رنگ ، نوع ، اندازه نوشته ها در یاهو مسنجر .البته یاهو مسنجر پنچ ، خودش

این کار رو می کرد . یعنی وقتی که شما فونتتون رو تنظیم می کردین تا بسته شدن PM ثابت می موند.

ولی در یاهو مسنجر 6 و 7 هر بار بعد از نوشتن و send کردن نوشته، شکل اون تغییر میکنه .

برای ثابت کردن نوع و اندازه و رنگ نوشته ها کافیه فقط وارد Performance در Yahoo Messenger

بشید بعدش وارد Appearance بشید بعد تب دوم که نوشته Font و Colors را انتخاب کنید

بعد هر رنگ و هر فونتی رو که می خواهید انتخاب کنید دیگه از این به بعد با این فونت و رنگ می تونید تایپ کنید

یعنی این فونت و رنگ می شه Default در Yahoo Messenger

با استفاده از

Doodle IMvironment

میتونید ضمن چت کردن با دوستاتون برای اونا نقاشی هم بکشید یا بنویسید که عینا

چیزی رو که شما میکشید اون هم میتونه ببینه

این عکس رو نگاه کنید گویا تره :

doodle.jpg

step30.gif

به هر حال میتونه جالب باشه .

http://www.iranseo.com/search_engine_ebook/SEO_Ebook_16Esfand.pdf

آخرین ویرایش:
استفاده از یاهو مسنجر به جای ام اس ان مسنجر

خوب برای اینکه از یاهو مسنجر به جای msn مسنجر استفاده کنید.:

در قسمت run عبارت regedit را تایپ کنید حالا مراحل زیر را دنبال کنید:

در بین عبارت های heykey آخرین را انتخاب کنید و دنبال عبارت yahoo

بگردید.حالا در قسمت پیجر روی گزینه پیجر دو بار کلیک کنید و حالا در

ستون سمت راست گزینه سرور را باز کنید و در در آن تایپ کنید: mail.hotmail.com

و اینم 11 پرسش رایج که بیشتر کاربران نرم افزار یاهو مسنجر با آنها برخورد میکنند

سوالات زیر، بیشترین پرسشهایی است که کاربران هنگام استفاده از پیغام رسان فوری یاهو مسنجر

با آن مواجه می شوند. در زیر به هر یک از این سوالات پاسخ داده شده است.

1- چگونه می توانم پسورد یاهو مسنجر خود را [در صورت فراموش کردن و یا دزدیده شدن] مجددآ دریافت نمایم؟

2- با برنامه های بوتر و مزاحم مشکل دارم . . . چه باید کرد؟

3- چگونه می توانم نوشته های قسمت Statu در یاهو مسنجر را پاک کنم؟

4 چرا اشتراک (Acount) من بدلیل مشکل امنیتی (Security Reason) بسته شده است؟

5 آیا کسی می تواند بدون آنکه متوجه شوم تصاویر وب کم (WebCam) من را نگاه کند؟

6 آیا می توانم تصاویر وب کم خود و یا دوستم را ذخیره نمایم؟

7 هنگامی که یاهو مسنجر خود را خاموش می کنم آی دی من کماکان روشن باقی می ماند، مشکل چیست؟

8 آیا امکان دارد اشتراک یاهو خود را برای همیشه پاک نمایم؟

9 چگونه می توانم آی دی خود از لیست یاهو مسنجر دیگران پاک نمایم؟

10اگر در Chat Room ها بوت شدم چه کاری باید انجام دهم؟

11از کجا می توان نسخه جاوا از یاهو مسنجر را دریافت کنم ؟

1- چگونه می توانم پسورد خود را [در صورت فراموش کردن و یا دزدیده شدن] مجددآ دریافت نمایم؟
به آسانی، تنها کافیست وارد سایت ?https://edit.yahoo.com/config/eval_forgot_pw شوید و پسورد جدید

خود را درخواست کنید. اگر اطلاعات مورد نیاز این صفحه را نمی دانید احتیاج به تماس مستقیم با مسئولین

سایت Yahoo خواهید داشت. برای دریافت کمک می توانید برای آنها ایمیل ارسال کنید

به آدرسهای [email protected] و یا [email protected] و

منتظر پاسخ آنها باشید.

همچنین امکان تماس تلفنی نیز وجود دارد، شماره تلفنهای این شرکت عبارتند از:

تلفن : 3300-731-408-1
تلفن : 3300-349-408-1
فاکس : 3301-349-408-1
فاکس : 7847-469-887-1
:wink:

2- با برنامه های بوتر و مزاحم مشکل دارم . . . چه باید کرد؟

چندین کار معمول برای خلاص شدن از دست افراد مزاحم وجود دارد که شما می توانید هر یک را انجام دهید.

الف: مطمئن باشید که در یک "اتاق جنگ" وارد نشده اید! این روم ها در واقع محلی هستند برای افرادی که می خواهند

بوترهای خود را آزمایش کنند. اگر نمی خواهید قربانی اینگونه افراد باشید از وارد شدن به این اتاقها خودداری کنید.

ب: بجای استفاده از نرم افزار معمول یاهو مسنجر از برنامه Java Chat استفاده کنید. با ورود از طریق سایت

Yahoo Chat شما می توانید مطمئن باشید که هرگز بوت نخواهید شد.

ج: از نرم افزارهای ضد بوت استفاده کنید. یکی از معروفترین این برنامه ها Y! Tunnel است. این برنامه که

کار با آن چندان سخت هم نیست محیطی امن را برای شما محیاء می سازد تا بدون نگرانی از بوت شدن

و دیگر برنامه های مخرب به گفتگو با دوستانتان بپردازید.

د: اگر شخصی مزاحم شما شده است با بیان دلایل منطقی نام وی را به یاهو ( [email protected] )

معرفی کنید.

ه: اگر بلافاصله پس از وارد شدن به یاهو مسنجر خود، بوت می شوید و فکر می کنید کدهای بوت در

آفلاین های شما وارد شده است با استفاده از راهنمای Carbonize در سایت

http://www.carbonize.co.uk/Yahoo/boot.php مشکل خود را حل کنید.

3 چگونه می توانم نوشته های قسمت Status را پاک کنم؟

روش اول: دانلود نرم افزار Messy Stuff

روش دوم: با استفاده از دستور regedit و تغییر کدهای موجود در مسیر زیر:

HKEY_CURRENT_USER/Software/Yahoo/Pager/profiles//Custom Msgs

4 چرا اشتراک (Acount) من بدلیل مشکل امنیتی (Security Reason) بسته شده است؟

در اکثر موارد پیام خطای مربوط به بسته شدن آی دی به آن دلیل است که شخصی سعی داشته است

به آی دی شما وارد شود بدون آنکه پسورد آنرا را بداند. در این روش شخص مزاحم با استفاده از برنامه های

موجود و یا بصورت دستی مرتباً سعی می کند به آی دی شما وارد شود و اینکار را به دفعات فراوان تکرار می کند.

پس از آن سیستم امنیت یاهو متوجه شده و هرگونه ورود به آی دی شما را برای مدت 12 تا 48 ساعت بصورت

موقت قفل می کند.

مناسب ترین راه برای باز کردن آی دی در چنین شرایطی استفاده از لینک http://login.yahoo.com/config/login

می باشد. کافیست بدون هرگونه اشتباهی به آدرس بالا وارد شوید تا آی دی شما باز شود. اگر از بسته شدن آی

دی شما بیش از 48 ساعت گذشته است و هنوز آی دی شما فقل می باشد سعی کنید با مسئولان بخش

[email protected] تماس برقرار کنید و محترمانه مشکل خود را مطرح کنید.

نکته دیگری که باید در رابطه با قفل شدن یک آی دی بدانید آن است که در برخی موارد هنگام استفاده از

برنامه های مشابه یاهو مسنجر ،اگر نام یکی از دوستانتان را از لیست خود پاک کنید، این احتمال وجود دارد

که یاهو آی دی مسنجر شما را برای مدتی قفل کند.

5-آیا کسی می تواند بدون آنکه متوجه شوم تصاویر وب کم (WebCam) من را نگاه کند؟

مطمئن باشید پاسخ این سوال خیر است. تنها راهی که امکان دارد شخصی از وب کم شما استفاده نماید

آن است که سیستم شما توسط یک تروجان آلوده شده باشد. فریب کاربرانی که تازه با محیط اینترنت آشنا شده اند

شاید راه آسانی باشد با توجه به آنکه امروزه انواع فراوانی از این تروجان ها وجود دارد.

اگر یک تروجان در سیستم شما نصب شود فرد مهاجم می تواند علاوه بر در اختیار گرفتن کنترل سیستم

شما متوجه اجرای برنامه های دیگری همچون یاهو مسنجر و وب کم نیز شود. اگر می خواهید مطمئن شوید

که سیستم شما به یک تروجان و یا ویروس آلوده نشده است آنرا با یک ویروس یاب مطمئن اسکن کنید.

6-آیا می توانم تصاویر وب کم خود و یا دوستم را ذخیر نمایم؟

بله، برای دریافت اینگونه برنامه ها به آدرس http://www.bigblueball.com/forums/topic.asp?TOPIC_ID=731

مراجعه کنید.

7- نگامی که یاهو مسنجر خود را خاموش می کنم آی دی من کماکان روشن باقی می ماند، مشکل چیست؟

این امر می تواند به دلیل آن باشد که هنگام خروج از یاهو مسنجر تنظیمات در قسمت Conection

بر روی Proxy قرار گرفته است.

8-آیا امکان دارد اشتراک یاهو خود را برای همیشه پاک نمایم؟

شما می توانید اشتراک یاهو خود را برای همیشه حذف نمایید اما باید توجه داشته باشید که پس از آن

علاوه بر آی دی، ایمیل ها و صندوق پست الکترونیک و همچنین آلبوم عکس های یاهو ی شما نیز پاک می شوند.

به محض آنکه اشتراک خود را حذف کردید، دیگر بازگشت آن امکان پذیر نیست. برای کسب اطلاعات بیشتر

در این زمینه لینک http://help.yahoo.com/help/us/edit/edit-23.html را مشاهده کنید.

9-چگونه می توانم آی دی خود از لیست یاهو مسنجر دیگران پاک نمایم؟

در حال حاضر بهترین نرم افزار برای حذف آی دی خود از یاهو مسنجر دیگران "DenyBuddy" است که در سایت

www.shiftthis.net/shifty.htm برای دانلود قرار دارد.

10اگر در Chat Roomها بوت شدم چه کاری باید انجام دهم؟

اگر فکر می کنید در معرض حمله افراد خرابکار و مزاحم قرار گرفته اید و به محض ورود به اتاقهای گفتگوی

یاهو مورد آزار آنها قرار می گیرید بهترین کار آن است که از طریق آدرس ایمیل [email protected] نام

آن افراد را گزارش کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت http://www.wiredpatrol.org/ مراجعه کنید.

11از کجا می توان نسخه جاوا از یاهو مسنجر را دریافت کنم؟

به آسانی، برای دسترسی به نسخه جاوا از یاهو مسنجر تنها کافی است وارد صفحه

http://messenger.yahoo.com/webmsgr/fmsgr.php شوید.

جدیدترین ارسال ها

بالا