مقالات عكاسي در سايت...

نيازتان را نسبت به كداميك بيشتر احساس مي كنيد؟

• فوكوس

رای: 0 0.0%
  • دوربينهاي ديجيتال چگونه كار ميكنند؟

• مشخصات يك دوربين ديجيتال خوب چيست؟

• تكنيك Open Flash

• تكنيك Super Exposure

• تكنيك Double Exposure

• تكنيك پرتره

• ايجاد برف و بوران ساختگي در عكس(مخصوص عكاسي مكانيكي)!!!!

• مجموع رای دهندگان
    2
:1:pitan جان سلام ورودتونو به انجمن خير مقدم عرض ميكنم.

:2:من نميدونم شما از چه بابت از من ميپرسيد كه چه كار كنيد من به آقا مجيد.....

:3:در ضمن ما طي صحبتها اگر صفحه ي قبل را خوانده باشيد به يك سري نتايجي رسيديم كه نظر سنجي چيزي را در آن تعيين نميكرد.

:4:موفق باشيد

pitan

Member
سلام
ممنونم از خوشامد گوييتون
من بابت اينكه چرا نميتونم در نظرسنجي شركت كنم از شما سوال كردم
من مي خوام يه عضو فعال تو اين انجمن باشم قبلا هم كه در مورد عكاسي نجومي ازتون سوال كرده بودم اگه يادتون باشه و بعدش نمي دونم چرا كلا اون تاپيك پاك شد !و شما هم گفتيد كه قراره مقالات آموزشي بذاريد
به هر حال حالا اگه نشد كه تونظرسنجي شركت كنم اشكالي نداره ولي شما لطفا آموزشهاتونو شروع كنيد چون هيشكي از اون موقع تو نظرسنجي شركت نكرده
متشكرم

H-assan

Well-Known Member
pitan گفت:
سلام
ممنونم از خوشامد گوييتون
من بابت اينكه چرا نميتونم در نظرسنجي شركت كنم از شما سوال كردم
من مي خوام يه عضو فعال تو اين انجمن باشم قبلا هم كه در مورد عكاسي نجومي ازتون سوال كرده بودم اگه يادتون باشه و بعدش نمي دونم چرا كلا اون تاپيك پاك شد !و شما هم گفتيد كه قراره مقالات آموزشي بذاريد
به هر حال حالا اگه نشد كه تونظرسنجي شركت كنم اشكالي نداره ولي شما لطفا آموزشهاتونو شروع كنيد چون هيشكي از اون موقع تو نظرسنجي شركت نكرده
متشكرم

من خو شحال مي شم كه يك حر فه ي بياد و به حر فه هاي اين انجمن اضافه شود اين جوري ما يك چيزي ياد مي گيرم راستي ما يك گروه عكاسي داريم شما هم مي توني شركت كني

s_mehrdad68 گفت:
:1:pitan جان سلام ورودتونو به انجمن خير مقدم عرض ميكنم.

:2:من نميدونم شما از چه بابت از من ميپرسيد كه چه كار كنيد من به آقا مجيد.....

:3:در ضمن ما طي صحبتها اگر صفحه ي قبل را خوانده باشيد به يك سري نتايجي رسيديم كه نظر سنجي چيزي را در آن تعيين نميكرد.

:4:موفق باشيد

pitan

Member
آقا مهرداد واقعا ببخشيد ,من صفحه ي قبلي رو خونده بودم ولي متوجه نشدم كه تاريخ نظرسنجي تموم شده :roll: وبعد از ارسالم كه متوجه شدم دوباره جواب دادم كه متاسفانه وسطاش كامپيوترم قاطي كرد و اون يكي نرسيد , بازم شرمندم :oops:
و در جواب آسان جان بايد بگم كه من اومدم اينجا حرفه اي شم و درحال حاضر هيچي بلد نيستم :oops: :roll: ولي خوشحال ميشم تو گروهتون باشم , وبتونم استفاده كنم:idea:
بهرحال من عضوجديدم, هوامو داشته باشيد لطفا!!!! :D

H-assan

Well-Known Member
pitan گفت:
آقا مهرداد واقعا ببخشيد ,من صفحه ي قبلي رو خونده بودم ولي متوجه نشدم كه تاريخ نظرسنجي تموم شده :roll: وبعد از ارسالم كه متوجه شدم دوباره جواب دادم كه متاسفانه وسطاش كامپيوترم قاطي كرد و اون يكي نرسيد , بازم شرمندم :oops:
و در جواب آسان جان بايد بگم كه من اومدم اينجا حرفه اي شم و درحال حاضر هيچي بلد نيستم :oops: :roll: ولي خوشحال ميشم تو گروهتون باشم , وبتونم استفاده كنم:idea:
بهرحال من عضوجديدم, هوامو داشته باشيد لطفا!!!! :D

خواهش مي كنم هواي همه ما رو مهرداد داره چون اصلا من چيزي بلد نيستم من هم مثل خودتم

جدیدترین ارسال ها

بالا