مقالات عكاسي در سايت...

نيازتان را نسبت به كداميك بيشتر احساس مي كنيد؟

• فوكوس

رای: 0 0.0%
  • دوربينهاي ديجيتال چگونه كار ميكنند؟

• مشخصات يك دوربين ديجيتال خوب چيست؟

• تكنيك Open Flash

• تكنيك Super Exposure

• تكنيك Double Exposure

• تكنيك پرتره

• ايجاد برف و بوران ساختگي در عكس(مخصوص عكاسي مكانيكي)!!!!

• مجموع رای دهندگان
    2
سلام

آقايان و خانمها به دليل يك سري مساپل شخصي كه براي من به وجود آمد نتوانستم مقالاتم را در ايام عيد خدمتتون تحويل بدم.الان تا آخر ارديبهشت وقت آزاد دارم و تصميم گرفتم براتو مقاله در سابجكتهاي مختلف بنويسم.پس به سابجكتهايي كه فعلا نوشتنشان برايم امكان پذير است راي بدهيد تا بنويسم.

مهرداد سماواتي

H-assan

Well-Known Member
آقا مهران حالا كدموش رو زودتر برامون مي فرستي؟؟؟

Peyman-Pop

Active Member
مهران کیه مهرداد .

ولی‌ جای قدر دانی‌ داره آقا مهرداد برای این تصمیم شما .

با سلام

دوستان و آسان جان هركدام كه شما زودتر بگيد من هم مينويسم براي من فرق نميكند كدام را زودتر يا دير تر بنويسم مهم تصميم شماست.

خيلي متشكر پيمان عزيز وظيفه است.

موفق باشيد

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا اگر يكي مقاله همه اينا رو بخواد بايد چطوري انتخاب كنه آقا :wink:

مجيد

davoodvajdi

Member
مهرداد جان از اینکه تصمیم به نوشتن مقاله در مورد اصول عکاسی گرفتید خوشحالم ولی سوالی که در اینجا برای من پیش امده طریقه نوشتن این مقالهاست مثلا عکاسی پرتره که خودش به تنهای یه مبحث مفصل رو نیاز داره چگونه در 20 -30 خط میشه بیان کرد یا اصول وقواعد عکاسی طبیعت ودر مورد تکنیک های اولیه Open Flash و Super Exposure و Double Exposure با دوربینهای کامپکت که نمیشه انجام داد و افرادی که دوربین رفلکس دارند طریقه انجام این تکنیکها رو بلدن وبه راحتی این کار هارو انجام میدهند می مونه خلاقیت که بستگی به عکاس داره وتجربش به هر حال به نظر من با توجه به عکاسی دیجیتالی و نداشتن مشکلات انالوگ بهتر اصول صحیح کادر بندی را اموزش بدین که مشکل اکثر مردم ایران هستش که کلا بر میگرده به نداشتن سواد بصری بر عکس کشور های غربی ..... بگذریم
فکر کنم اگه این مبحث کاملا اصولی اموزش داده بشه قابل استفاده برای گرافیک کار ها هم باشه مخصوصا نقاط طلایی و نحوه گردش چشم در تصویر که پایه کادر بندی هستش

با سلام

مهرداد جان از اینکه تصمیم به نوشتن مقاله در مورد اصول عکاسی گرفتید خوشحالم ولی سوالی که در اینجا برای من پیش امده طریقه نوشتن این مقالهاست مثلا عکاسی پرتره که خودش به تنهای یه مبحث مفصل رو نیاز داره چگونه در 20 -30 خط میشه بیان کرد یا اصول وقواعد عکاسی طبیعت ودر مورد تکنیک های اولیه Open Flash و Super Exposure و Double Exposure با دوربینهای کامپکت که نمیشه انجام داد و افرادی که دوربین رفلکس دارند طریقه انجام این تکنیکها رو بلدن وبه راحتی این کار هارو انجام میدهند می مونه خلاقیت که بستگی به عکاس داره وتجربش به هر حال به نظر من با توجه به عکاسی دیجیتالی و نداشتن مشکلات انالوگ بهتر اصول صحیح کادر بندی را اموزش بدین که مشکل اکثر مردم ایران هستش که کلا بر میگرده به نداشتن سواد بصری بر عکس کشور های غربی ..... بگذریم
فکر کنم اگه این مبحث کاملا اصولی اموزش داده بشه قابل استفاده برای گرافیک کار ها هم باشه مخصوصا نقاط طلایی و نحوه گردش چشم در تصویر که پایه کادر بندی هستش

داود جان سلام.بنده به طور كامل پيامت را خواندم و نكات سازنده اي را در آن يافتم.مثل اينكه در كل بايد نكات كلي عكاسي مثل كادر بندي يا امثالهم را درس بدم بعد به گفتن تكنيكهاي ديگر بپردازم.البته شايان به ذكر است كه بنده آن مورد كادربندي را كه گفتيد را قصد داشتم انواع آن و تمام اصول آن را در مقاله اي به نام "اصول عكاسي از منظره"درس بدهم.چشم پس بنده سعي ميكنم اين مقالاتي كه خودم سابجكتهاي آن را(در راي گيري)بيان كردم نوشتنشان را در درجه ي دوم قرار دهم و در درجه ي اول به نوشتن يك مقاله به نام "گرفتن بهترين عكس از يك منظره"اختصاص بدهم.

تشكر از راهنمايتان
موفق باشيد

H-assan

Well-Known Member
قبول نيست از شنبه ساعت 7 شب آي سپي هاي شيراز خراب شودن ديروز هم كه همه جا تعظيل بود وهيچ سروري جواب نميداد. خلاصه اش ما نرسيديم به اين شرط شما ببخشيد مي شه دوباره بگين هر كي زود تر شروع كرد :roll: :wink: :oops:

H-assan

Well-Known Member
منظورم اينكه شرطي كه گذشتي كه هركي زودتر گفت چه موضوعي رو بفرستي اون روز كه شما اعلام كردي كل آي سپي هاي شيراز تا فرادش ساعت 11 شب مشكل داشتن من هم نرسيدم براي همين گفتم قبول نيست

بيشتر منظور شوخي بود

مگرنه شما جاي استاد ما هستي مهرداد جان هر چي شما بگين درسته

عكس بده تا برات پاره كنم

pitan

Member
يعني چي؟؟؟!!!! :?: :!:
من با وجوداينكه اولين بارمه به اين تاپيك اومدم ولي بجاي راي دادن, نتايج راي گيري رو
مي بينم!!! :roll: (اونم فقط 4نفر!!!كه مشخصه فقط اونايي كه بالاهم نظراشونو گفتن راي دادن!؟)

من كه راي ندادم , چچوري حالا راي بدم؟؟؟؟ :cry: من كه از همه مشتاق تر براي يادگيري بودم!!! :(

پيتان خوش آمد ميگم بهت.

مشكلت را با مديرا سايت ميتوني در ميان بذاري

موفق باشي

pitan

Member
مهرداد جان ممنون
ولي من نفهميدم بالاخره چيكار كنم؟؟؟ :roll: به كي بگم؟؟؟به آقامجيدقبلا يه بار زحمت دادم !

H-assan

Well-Known Member
پايين نظر سنجي روز هست يعني مي توني مشخص كني براي چه مدت احتمال مهردا يك عددي اونجا وارد كرده ديگه كه اين جوري شد من خودم نتونستم راي بدم

pitan

Member
اما خيلي جالبه از اون وقت تا حالا همون 4تا رايه !!!!يا ممكنه من دارم اشتباه ميبينم!!!هر كدومم به يه چيز راي دادن!اگه من مي تونستم راي بدم به يكيشون راي ميدادم تا اكثريت شه و آموزشش بالاخره شروع شه!

pitan

Member
اي بابا!!!
پس اين كه نشد نظر سنجي!!!آسان جان شما كه راي ندادي چطور اين همه توضيح دادي؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا