مقالات آموزشی و ترجمه اونا

hamid ir

Well-Known Member
سلام
یه ایده قبلاً شده بود که یه سری بچه ها آموزش جمع کنن یه سری ترجمه.متاسفانه عملی نشد.
حالا میخوایم این ایده رو عملی کنیم.البته با کمک شما دوستان.
خلاصه میگم:
تعدادی رو برای انتخاب مقالات انتخاب کنیم.تعدادی هم برای ترجمه اونا.به افرادی که مقالاتو ترجمه کنن بیشتر محتاجیم.
حالا هر کی مقاله ترجمه میکنه اعلام حضور کنه.در مورد جمع آوری مقالات بعداً صحبت میکنیم
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

جمع آوری مقالات:
ترجمه:
maral55----rahrah----mostafa_az---danial_psv1----sara_is_nice_girl----shrmk----ققنوس----خودم
باز نویسی و pdf

من خودم سعی میکنم توی ترجمه باشم.
اگه مصی هم بتونه توی ترجمه باشه عالی میشه.
اگه دیدم هر قسمتی کم آمورد من هستم

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
فکر خوبیه حمید منم موافقم البته قبلا هم به قول تو این ایده را بچه ها داده بودن ولی عملی نشد ولی ایندفعه ایشالا عملی بشه!

album

Member
نمیوخوام بزنم تو ذوقت ها ! به نظم این کار شدنینیست !
sigh.gif
یعنی کسی فکر نکنم بیاد همچین کاری رو در راه خدا کنه
ill.gif
اونم ایرانی جماعت
frizz3.gif

GFX Master

پس شما احتمالا زیاد بچه های مجید انلاین رو نمیشناسید!!!
torch[1].gif

اگر این چیزی که شما میگی درست بود این همه مقاله و اموزش تو بخش مقالات انجمن وجود نداشت. حالا احتمال داره خیلیا بخاطر مشغله کاری و درسی نتونن تو این کار شرکت کنن ولی مطمئن باش هستن بچه هایی که اینکار رو بقول شما برای رضای خدا انجام بدن!
meeting.gif

album

Member
درست تک و توک آره ولی سازمان یافته فکر نکنم ! کارای خیلی ها رو دیدم و ازشون ممنونم
rose.gif

GFX Master

خوب بله حق با شماست تا حالا اینکار سازمان یافته نبوده ولی تو این تاپیک ایشالا سازماندهی میشه!
take_example.gif

rahrah

Member
من براي ترجمه آماده ام . دو سه تا از كارامو كه ديدين گذاشتم :cool:

hamid ir

Well-Known Member
سفید جان لطفاً آیه ی یاس نخون/بزار بریم.شد که شد.نشدم ...
خوب ببینید بچه ها ما حداقل به 7 نفر جهت ترجمه نیاز داریم که بتونیم حداقل یه آموزش تو روز داشته باشیم
یه گروه 2 نفره هم برای پیدا کردن مقالات میخوایم.
فعلاً به مترجم آموزشا احتیاج دارم. هر کسی میتونه کمک کنه همینجا بگه

maral55

Well-Known Member
سلام
من تا اخر تابستون وقتم كلا آزاد هست و خيلي خوشحال ميشم بتونم اين كارو بكنم ولي از بعد اون كه دانشگاه لعنتي شروع ميشه ممكنه كمي گرفتار بشم. ولي تا جايي كه بتونم سعي مي كنم كمك كنم

mostafa_az

Well-Known Member
بیمس یه مدت بسته است خوبیش اینه که بعضی دوستان قدیمی رو اینجا میتونیم ملاقات کنیم .
311.gif

بنده توی ترجمه شاید بتونم کمک کنم . 70 درصد امیدواری میدم . توی مقالات هم یه سری مقاله دارم که اونارو هم میتونم در اختیار قرار بدم .
294.gif

مخلصیم
مصطفی

واي خيلي خوب ميشه ولي در چه موردي؟
از اونجايي كه فوتوشاپيا اين نظرو دادن فكر نكنم چيزي به ما برسه :sad:
منظورم اينه كه جز فوتوشاپ چيزه ديگه اي ترجمه بشه

آخرین ویرایش:

hamid ir

Well-Known Member
سلام
rahrah عزیز ما حواسمون هستش عسل.شما سروری
خوب ببینید شاید خود منم تا آخر تابستون بتون در خدمتون باشم.اصلآً این طرح اگه عملی بشه برای 1 ماه هستش.چون درس و مدرسه و دانشگاه شروع میشه و امکان اجرای این طرح نیستش و ما هم نمیخوایم مزاحم دوستان بشیم.

pok_rat عزیز منظورم زبان انگلیسی هستش.
خوب تا حالا یه تیم ترجمه داریم با اسامی زیر:
maral55---rahrah---mostafa_az
ممنون از این بچه ها که آمادگیشونو اعلام کردن(مصی احتمال نده بیا دیگه.خودتو نگیر دیگه.
283.gif
)
ممنون میشم اسم کوچیکتونو بگید . چون اینطوری راحت تره
اگه ALBORZ.VICTOR وpok_rat هم قصد کمک دارند بگند.ممنون میشم
بازم منتظر دوستان دیگه هم هستیم

آخرین ویرایش:

S.H.R.M.K

Well-Known Member
آقا به نظر من برای اینکه کارا موندگار بشه بعد از ترجمه همشون رو Pdf کنیم.
من میتونم تو پی دی اف کردن کارا کمک کنم.

بیمس یه مدت بسته است

مصطفی این بیمس کجاس هرچی فکر کردم نفهمیدم.!

hamid ir

Well-Known Member
mostafa_az گفت:
بیمس یه مدت بسته است خوبیش اینه که بعضی دوستان قدیمی رو اینجا میتونیم ملاقات کنیم .
311.gif

بنده توی ترجمه شاید بتونم کمک کنم . 70 درصد امیدواری میدم . توی مقالات هم یه سری مقاله دارم که اونارو هم میتونم در اختیار قرار بدم .
294.gif

مخلصیم
مصطفی
یعنی منظورت کی میتونه باشه ؟
297.gif

این الان تیکه بود ؟
167.gif

hamid ir

Well-Known Member
ایول حمید.بابا کم پیدایی.در مورد بیمس هم توضیح میدم بهت
پس حمید هم مقالات رو pdf میکنه.این عالیه.دیگه هی نمیگن عکسا نیست و شما به فکر ما جدیدا نیستین و ...

mostafa_az

Well-Known Member
حمید اسم سارا رو هم اون زیر میار بنویس . حالا چه برای ترجمه چه برای جمع آوری . چه برای پی دی اف کردن . نمیتونه در بره .
283.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا