mostafa_cs
Well-Known Member
میخوای همه شکل تو باشیم؟ :d خوبه؟می پایه ام ولی یه چارچوبی براش آماده کنید که همه شکل هم باشیم.
:دی !
میخوای همه شکل تو باشیم؟ :d خوبه؟می پایه ام ولی یه چارچوبی براش آماده کنید که همه شکل هم باشیم.
:دی !
سلام
امیدوارم بهتون خوش بگذره!
البته ما رو هم دعا کنید (تا اونجا میرید حیفه نرید حرم امام خمینی (ره))
راستی یه چند تا عکس دسته جمعی بگیرید بعدشم اسمتون رو بالای سرتون بنویسید بذارید ما هم ببینیم. (مخصوصاً قیافه ی آقا مجید رو!!!)
یه دوستی گفت کیفیت نمایشگاه اومده پایین!
من در جواب ایشون میگم: « نمیشه گفت چون کتابی رو که شما میخواستین نداشتن پس کیفیت نمایشگاه اومده پایین! »
بذارید بگم نمایشگاه کتاب تهران در دنیا نظیر نداره نه اینکه کم نظیر باشه!
بازم سفارش میکنم یه سر برید حرم امام خمینی (ره) ما رو هم دعا کنید.
یا علی.
من باز این رو اضافه کنم که، دوستانی که گرافیست هستن حتماً یک سی دی از کارهای تاپشون رو رایت کنن بیارن برای روز میتینگ![]()
این هم یادم رفت بگم که هرکس می خواد بیاد و اسمش تو لیست پست اول نیست بگه تا من اضافه کنم تا یه آمار کلی داشته باشیم.
سلــام
************ قابل توجه شهرستانی های گرامی ( مثل خودم)
شماها اگه میاین تهران حیفه فقط نمایشگاه کتاب برین توصیه می کنم این نمایشگاه ها هم سر بزنید:
می تونید بعد از نمایشگاه کتاب
1- نمایشگاه بین المللی گل و گیاه تهران > نشانی : بزرگراه شهید چمران / بوستان گفتگو ( از طرف مصلی راحت می شه اومد )
2- نمایشگاه D-F-I ( دوربین های دیجیتال و از این جور چیزا... ) > نشانی : اگه از طرف بوستان گفتگو حرکت کنید : میدان ولیعصر / خیابان حجاب / مرکز کانون پرورشی کودکان
++ توجه داشته باشین که نمایشگاه D-F-I از ساعت 2 بعد ازظهر الی 8 شب برای عموم هست++ می تونید از همونور بیاین طرف هفت تیر و خودتونو برسونید مصلی برای مـــــیتینـــــگ
و در آخر هم مثل من برین شوش به طرف ایستگاه راه آهن.
موفق باشید.