** مـیتـینگ نـمـایـشگـاه کـتـاب **

کدوم روز مناسب تر استش؟

• مجموع رای دهندگان
    27
  • نظرسنجی بسته .

crycafe

Active Member
خیلی دوست داشتم منم بیام
ولی حیف که اون موقع دیگه نزدیکای خونمونم ! :دی
پارسال که پیداتون نکردم
امسال هم که نشد
ایشالا سال بعد!
البته اگه قسمت بشه

saeedesign

Member
hamid: بیاااااا ! :lol:
بیایا حتما !
نه دی اگه شد بیا..
کارم داشتی بیا...
ولی سعی کن بیای که اگه بیای خیلی خوب می شه ...
من 6 بار گفتم دیگه... رومونو زمین ننداز :) :D

موفق باشی :rose:

AMiR

Active Member
سلام

امیدوارم بهتون خوش بگذره!

البته ما رو هم دعا کنید (تا اونجا میرید حیفه نرید حرم امام خمینی (ره))

راستی یه چند تا عکس دسته جمعی بگیرید بعدشم اسمتون رو بالای سرتون بنویسید بذارید ما هم ببینیم. (مخصوصاً قیافه ی آقا مجید رو!!!)

یه دوستی گفت کیفیت نمایشگاه اومده پایین!
من در جواب ایشون میگم: « نمیشه گفت چون کتابی رو که شما میخواستین نداشتن پس کیفیت نمایشگاه اومده پایین! »

بذارید بگم نمایشگاه کتاب تهران در دنیا نظیر نداره نه اینکه کم نظیر باشه!

بازم سفارش میکنم یه سر برید حرم امام خمینی (ره) ما رو هم دعا کنید.

یا علی.

image.php
image.php

در رنگ ها و طرح ها مختلف !

بچه ها اضافه كنم
تو پيجه آقا مجيد عكسهاي ميتينگ نمايشگاه اله كامپ هست مي تونيد ببينيد:d

arasharia

Member
اگه به نمایشگاه از 10 سال پیش تا کنون نگاه کنیم ! اگه انتشاراتی ها رو بشناسیم! اگه عناوین ، محتوا ، میزان ترجمه ها، حوزه های تالیف و ترجمه... رو بدونیم و نگاه منطقی ... می فهمین که نمایشگاه کتاب داره سطحش به زیر صفر میرسه!! خواهش می کنم از عزیزان به دنبال قهرمان پروری و بزرگ کردن چیزی نباشیم . امیدوارم بتونیم همه با یه برنامه دقیق و روی یک کلاس کاری خاص که در برگزاری این گردهمایی خواهیم دید ، با همدیگه آشنا بشیم و به نتایج و خاطرات نابی برسیم. آرزو می کنم که با گذشت سالیان دراز وقتی که به گذشته نگاه می کنیم توی دلمون بگیم اون گردهمایی سال 88 در نمایشگاه کتاب یه چیز دیگه بود! دلم می خواد عابرینی که در اون حول و حوشن متوجه وقار و سطح دانش و فرهنگ جمع مجید آنلاینی ها بشن و توی دلشون تحسینمون کنن.

NAKOOT

Well-Known Member
من باز این رو اضافه کنم که، دوستانی که گرافیست هستن حتماً یک سی دی از کارهای تاپشون رو رایت کنن بیارن برای روز میتینگ
crazy.gif

این هم یادم رفت بگم که هرکس می خواد بیاد و اسمش تو لیست پست اول نیست بگه تا من اضافه کنم تا یه آمار کلی داشته باشیم.

آخرین ویرایش:
من باز این رو اضافه کنم که، دوستانی که گرافیست هستن حتماً یک سی دی از کارهای تاپشون رو رایت کنن بیارن برای روز میتینگ
crazy.gif

این هم یادم رفت بگم که هرکس می خواد بیاد و اسمش تو لیست پست اول نیست بگه تا من اضافه کنم تا یه آمار کلی داشته باشیم.

شهرام جان نوشته هات چرا اينجوري شده؟
من اينجوري مي بينم يا همه؟

موفق:rose:

سلام نمی دونم چطوری باید اسم رو بگم (یعنی جای خاصی یا نه )
من ان شاالله میام
نام کاربری : imanghaneei
ایمان قانعی

Erfan

Active Member
شهمول جان یه آمار کلی بگیر ببین دقیقاً چند نفر میان ... بازم دم همکاریت گرم :دی

عرفان:rose:

alijo0on

Well-Known Member
منم میــ ـــام
شهرام جان منو هم اضافه کن :d راستی در مورد سی دی که گفتی ، اگه ممکنه بیشتر توضیح بده !!
البته اگه اسم مارو گرافیست بزاری ...

yazdi_2007

Well-Known Member
سلــام
************ قابل توجه شهرستانی های گرامی ( مثل خودم :wink: )
شماها اگه میاین تهران حیفه فقط نمایشگاه کتاب برین توصیه می کنم این نمایشگاه ها هم سر بزنید:

می تونید بعد از نمایشگاه کتاب

1- نمایشگاه بین المللی گل و گیاه تهران > نشانی : بزرگراه شهید چمران / بوستان گفتگو ( از طرف مصلی راحت می شه اومد )

2- نمایشگاه D-I-F ( دوربین های دیجیتال و از این جور چیزا... ) > نشانی : اگه از طرف بوستان گفتگو حرکت کنید : میدان ولیعصر / خیابان حجاب / مرکز کانون پرورشی کودکان

++ توجه داشته باشین که نمایشگاه D-I-F از ساعت 2 بعد ازظهر الی 8 شب برای عموم هست++ می تونید از همونور بیاین طرف هفت تیر و خودتونو برسونید مصلی برای مـــــیتینـــــگ :cool:

و در آخر هم مثل من برین شوش به طرف ایستگاه راه آهن. :wink:

موفق باشید.

آخرین ویرایش:

Erfan

Active Member
سلــام
************ قابل توجه شهرستانی های گرامی ( مثل خودم :wink: )
شماها اگه میاین تهران حیفه فقط نمایشگاه کتاب برین توصیه می کنم این نمایشگاه ها هم سر بزنید:

می تونید بعد از نمایشگاه کتاب

1- نمایشگاه بین المللی گل و گیاه تهران > نشانی : بزرگراه شهید چمران / بوستان گفتگو ( از طرف مصلی راحت می شه اومد )

2- نمایشگاه D-F-I ( دوربین های دیجیتال و از این جور چیزا... ) > نشانی : اگه از طرف بوستان گفتگو حرکت کنید : میدان ولیعصر / خیابان حجاب / مرکز کانون پرورشی کودکان

++ توجه داشته باشین که نمایشگاه D-F-I از ساعت 2 بعد ازظهر الی 8 شب برای عموم هست++ می تونید از همونور بیاین طرف هفت تیر و خودتونو برسونید مصلی برای مـــــیتینـــــگ :cool:

و در آخر هم مثل من برین شوش به طرف ایستگاه راه آهن. :wink:

موفق باشید.

قابل توجه شهرستانی ها !!!!

سوغاتی فراموش نشه :دی :دی

عرفان:rose:

سلام من امروز گل و گياه رو رفتم
زيبا بود
و بسيار شلوغ
ديدنش بد نيست ولي اگه وقتتون كمه چيزه خاصيو از دست نداديد
براي چندتا عكسم بد نيست:D

يزدي جان ممنون خوب شد گفتم

موفق باشيد:rose:

hosienmax100

3D Artist
E به سلامتی مشرف میشید به موزه ی کتاب مسلمین

خوش بگذره ...

شهرام و مجید هی سی دی سی دی میکنن قضیه اش چیه ؟

Mandana

Active Member
سی دی یک عدد شی مدور تخت می باشد که در اغلب موارد نور را با میزان فراوان منعکس می هایند:neutral:
در شهرستان ما برای نقل و انتقال دیتا ازین وسیله ی غریب استفاده می شود:cool:
در بعضی موارد نادر!!! می توان داخلش نمونه کارها را رایت نموده!!! و در نمایشگاه به مجید داد!:-?
فقط نمونه کارهاتون رو روی سی دی می زنید در سایز نسبتن متناسب بزنین! تامبنیل نباشه که یک نرم افزار زره بین هم ور دلش نیاز بشه :دی

جدیدترین ارسال ها

بالا