بی بی کد معماری داخلی

minu

New Member
سلام دوستان عزیز اینا آخرین کارهای من هستن از شنیدن نظرات وانتقاداتون خوشحال میشم.دو سوالی هم داشتم با وجود اینکه کلیه مدلینگها رو سبک سازی کردم تا حجم فایلم کمتر بشه ولی بعد از یکی دوبار تست رندر زمانی که می خواستم رندر نهایی بگیرم فایل بسته میشد ولی با دوباره باز کردن تری دی مکس مشکل تاحدی رفع میشد دوم اینکه به متریال کف رنگ دیواره رو هم تحت تاثیر میزاره قبلا با پارکت تیره رندر گرفته بودم که فضا تیره تر میشداگه دراین مورد هم راهنماییم کنیین ممنون میشم.

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 77
  • 5.jpg
    5.jpg
    1.3 مگایابت · بازدیدها: 74
  • 2.jpg
    2.jpg
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 85
آخرین ویرایش:

msn_2926

Member
سلام:rose:
کار زیبایی شده
خصوصاً نمای سنگی که تو کف کار کردی خیلی خوشم اومد
تبریک

آخرین ویرایش:
سلام کار خوبی شده
ولی به نظرم میاد که دیوارها یه جوری شدن انگار از جنس کاغذ ساخته شدن.
ولی در کل از لحاظ فرم و چیدمان و طراحی زیبا شده . خسته نباشی:cool:

minu

New Member
سلام ممنون بهتر بود که به متریال گچی دیوار بامپ میدادم تا طبیعی تر به نظر می رسید.

minu

New Member
سلام کار خوبی شده
ولی به نظرم میاد که دیوارها یه جوری شدن انگار از جنس کاغذ ساخته شدن.
ولی در کل از لحاظ فرم و چیدمان و طراحی زیبا شده . خسته نباشی:cool:
سلام ممنون از یاداوریتون بهتر بود که به مترال گچی بامپ هم می دادم که بهتر وطبیعی تر باشه.

GsGraphic

Well-Known Member
اولی ازسمت چپ رو خیلی دوس دارم
شیک و جذاب شده فضای آرامی داره

mojtaba_14

New Member
..... به متریال کف رنگ دیواره رو هم تحت تاثیر میزاره قبلا با پارکت تیره رندر گرفته بودم که فضا تیره تر میشداگه دراین مورد هم راهنماییم کنیین ممنون میشم.

سلام،واسه اینکه تیرگی کفهای یا کلاً متریالهای تیره ای که میسازی یهو کل صحنه رو تاریک نکنن، می تونی از vrayoverride material استفاده کنی،مترال baseاونیه که تو رندر می خوای ببینی،GI mat اونی میشه که تو indirect illumantion محاسبه میشه.

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
سلام دوست عزیز لطفا وقتی کاری رو تو گالری میزارین اطلاعات کاملتری رو بیان کنید تا دوستان بهتر بتونن کمکتون کنن مثل موتور رند و ...
موفق باشد

*farshid*

کاربر VIP
رندر وسطی خیلی خوب شده
فضای جالبی داره
از نظر معماری کار خوبی شده
رندرشم خوبه
یکم به دیتیل بیشتری نیاز داره

Ultra3D

Well-Known Member
کار تمیزی هست

فقط چرا این همه نور مخفی و هالوژن داره ؟ ... فکر کنم کنتر اون خونه باید 3 فاز باشه:lol:

تو رندری با پارکت ونگه گذاشتی کنار ستون ها اون کف نور هالوژه رو به بالا هست ولی خود هالوژن رو کف نیست .... حالا بگزریم

سوال اصلیت نحوه رندر متریال های تیره تو یک صحنه هست که باعث تیره شدن کل محیط می شه:

عزیز برای رفع اثر تیرگی کف از overwrite mtl استفاده کن و برای GI , Reflection رنگ دلخواهت رو بده تا تو فضا پخش بشه

جدیدترین ارسال ها

بالا