معرفی کتابRendering در 3d مکس

آیا کتاب معرفی شده مفید بود؟

• بله

رای: 2 66.7%
  • خیر

رای: 1 33.3%

• مجموع رای دهندگان
    3

maryam3d

New Member
2rfbww2.jpg
[/IMG]این کتاب اولین کتاب در رابطه با موضوع
Rendering در تری دی مکس است که در سال ۱۳۹۰ چاپ شده .من به تمامی دوستانی که با نرم افزار های سه بعدی کار میکنند پیشنهاد میکنم این کتاب رو تهیه کنند چرا که مرجع کاملی برای رندرینگ به سه روش scanline ,mentalray,vray است .و قیمت خیلی پائینی دارد و تمام رنگی است اگر سوالات بیشتری داشتید در رابطه با فهرست کتاب یا محل فروش مشتاقانه جوابگو هستم.البته در تهران خانه عمران واقع در میدان آرژانتین کتاب را دارد .
s4tci1.jpg
[/IMG]

ali_118

کاربر VIP
خب این هم یه جور معرفیه کتابه

نه عنوان
نه نام مولف
نه اسم ناشر
و نه توضیح جامعی در مورد موضوع کتاب و منابع مورد استفاده اش
ISBN رو هم نادیده میگیریم خودمون
animated-smileys-ugly-061.gif

اگر سوالات بیشتری داشتید در رابطه با فهرست کتاب یا محل فروش مشتاقانه جوابگو هستم.
animated-smileys-ugly-033.gif

maryam3d

New Member
معرفی کامل کتاب

من فکر میکردم تصویر جلد و مقدمه کافی اگه نیست این هم توضیحات کامل از مقدمه و ...:
نام کتاب : رندر سازی با تری دی مکس
نام مؤلف مهندس مریم پارسائی
ناشر : سمیرا
امور اجرائی : میراث کتاب
قیمت: ۸۰۰۰ تومان
تعداد صفحات: ۲۰۶
كتابي كه پيش رو داريد مبحث مهم Rendering‌ را در بردارد كه خود داراي انواع و اقسام روش­ها بوده و گستردگي هر روش مستلزم كتابي جداگانه مي­باشد.ازآنجا که اين مجموعه اولين كتاب در­ رابطه با Rendering‌ در ايران است در آن ، به طور كلي به تشريح تنظيمات پنجره Render Scene‌(تنظيمات رندر) در سه روش پركاربرد در ايران يعني Scan line - Mental Ray - Vray و همچنین تشابه و تفاوت­هاي آنها با هم پرداخته شده است.

این کتاب توسط مهندس معمار مسلط به 3d تالیف شده است.
[email protected]

پیوست ها

• rendering book 2.jpg
    rendering book 2.jpg
    103.2 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • rendering book 3.jpg
    rendering book 3.jpg
    46.8 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • rendering with 3d.jpg
    rendering with 3d.jpg
    255.9 کیلوبایت · بازدیدها: 2
آخرین ویرایش:
این کتاب رو اینجوری که معلومه خودتون نوشتین و یه عکس از جلدش بزارین ببینیم جلدش چجوری و چندین نمونه صفحه

شاید اینها باعث خرید بیشتر بشه ولی اصلا کتاب خوب نیست به چندین دلیل :
1- اینکه خوندن کتاب خیلی فقط بره
2- نمیشه هدف و منظور رو بطور کامل رسوند
3- نمیشه همه چی رو توضیح داد منظورم اینکه ادم خسته میشه برای توضیح دادن همه چیز

خب حالا اگه شما یه اموزش تصویری درست می کردین خیلی بهتر بود
1- کاملا میشد مرحله به مرحله رو دید
2- زمان کمتر ولی محتویات چندین برابر
3- برای خود سازنده هم اسون تر بود

می دونم با کپی رایتی که ما داریم مشکله ولی کتاب هم خیلی درامد نداره

آخرین ویرایش:

.:BehzAd:.

Active Member
اینو که تو نمایشگاه کتاب خریدم خانم مهندس فکر هم کنم تالیف خودت باشه.

راستی شما که مهندس معماری چرا تو مسابقه شرکت نمیکنی لینک مسابقه تو امضام هست میتونی بری یه سر بزنی وقت هم خیلی مونده و احتمال تمدید هم داره

ramincg

Member
محل فروش در اصفهان

در اصفهان چه طوری و از کجا می تونم این کتاب رو تهیه کنم ؟

Active Member
چطوری نداره دوست عزیز اسم کتاب ناشر و موئلفش مشخص هست برو کتاب فروشی های شهرتون رو بگرد پیدا میکنی اینجا که پره تو انقلاب هر مغازه بری هست اگه پیدا نکردی تو اصفهان به آشنای رفیقی دوستی چیزی بگو بگیره برات یا به خود مریم خانم بگو یکی برات پست کنه

maryam3d

New Member
من تصویر مقدمه و پشت و روی جلد را آپلود کردم نمیدانم چرا دوستان نمیتوانند ببینند ؟؟ حالا باز هم عکسها را گذاشتم .

ممکنه کتاب خواندان وقت گیر باشه ولی این کتاب با تمامی کتابهایی که از ۳d دیدید فرق داره برای مواقع که عجله دارید یا کار گیر کرده مثل یک دیکشنری عمل میکنه فقط کافی عبارتی مورد نظر را در فهرست پیدا کنید و همیشه هم همراهتونه اگر اینترنت وصل نباشه به هر حال از نظر من چیزی جای کتاب را نمیگیره . من خوشحال میشم دوستی که کتاب را خریدن اگر صحبتهای من را تایید میکنند به باقی دوستان بگویند.

این که من کتاب را نوشته باشم یا نه تاثیر خاصی نداره چون من قبل از هر چیز هدفم بهبود و پیشرفت کسانی که مثل من 3d کار میکنند و با کمبود منابع مواجه اند و علت مطرح کردن موضو ع در این سایت اینه که خودم همیشه اطلاعات زیادی رو در خیلی از موارد از همین سایت گرفتم . و خوبه که اگر چیزی رو میدونم از همین سایت انتقال بدم .

در رابطه با خرید کتاب هم آقا بهزاد توزیته کامل رو دادند دقیقن یکی از هامون کارها رو میتونید بکنید.

پیوست ها

• rendering book 2.jpg
    rendering book 2.jpg
    103.2 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • rendering book 3.jpg
    rendering book 3.jpg
    46.8 کیلوبایت · بازدیدها: 12

maryam3d

New Member
راستی در جوابه مسابقه خیلی دوست دارم شرکت کنم و استقبال و تشویق میکنم کارتون را ولی من در حال هزار خیلی سرم شلوغه در اولین فرصت این کار را میکنم اگر نشود مسابقات بعدی.

Active Member
کتابه خوبی هست من کلا کتاب های 3d زیادی دارم و بیش از 60 % چیز های که تا الان یاد گرفتم از کتاب بوده کاتب خوندن خوبه به نظر من هر کی میخواد مبحث رندرینگش رو قوی کنه این کتاب رو بخره

این مسابقه هم تا 25 شهریور زمان داره امکانتمدید هم داره اگه شرکت کنید خوشحال می شیم یه رقابت دوستانه و بسیار مفید بین دوستان هست که اگه شرکت کنید به آموخته هاتون قطعا اضافه میشه

آخرین ویرایش:

taghi abbas

Well-Known Member
اگه پیداکنم حتما میخرمش اینطور که ازش تعریف میشه باید خیلی خوب باشه

آخرین ویرایش:

maryam3d

New Member
برای دوستی که پرسیده بودند در شهرستان از کجا کتاب رندر سازی با ۳ تر ی دی مکس را پیدا کنند در تهران با
۶۶۹۷۰۶۵۸ مرکز پخش وارش
تماس بگیرید تا راهنمایی کنند

جدیدترین ارسال ها

بالا