این سایت خوبیه: http://www.neopersia.org/
D dishlame Member Jul 8, 2010 #22 سایتت توپیه! html ,css رو تو سایت یاد بگیرم،اون کتابه به چه درد می خوره مهندس جان؟
programmer New Member Jul 8, 2010 #23 اولا که مهندس خودتی! ثانیا این سایت به صورت بمتدی یاد داده! اگه م یخوای یه طراح بشی، باید خیلی تلاش کنی! تلاش، تمرین! هر چه بیشتر بهتر! یا علی
اولا که مهندس خودتی! ثانیا این سایت به صورت بمتدی یاد داده! اگه م یخوای یه طراح بشی، باید خیلی تلاش کنی! تلاش، تمرین! هر چه بیشتر بهتر! یا علی
D dishlame Member Jul 8, 2010 #24 خیلی تلاش خواهم کرد...فقط می خوام که راه رو درست برم که تلاش هام هدر نشه
programmer New Member Jul 8, 2010 #25 اگه اصلا اچ تی ام ال نمی دونی. اول این سایت که معرفی کردم رو یه نگاه بنداز. بعد هم شروع به طراحی و تمرین کن! در کنارش هم . اون کتابهایی که گفتم رو مطالعه کن! یا علی
اگه اصلا اچ تی ام ال نمی دونی. اول این سایت که معرفی کردم رو یه نگاه بنداز. بعد هم شروع به طراحی و تمرین کن! در کنارش هم . اون کتابهایی که گفتم رو مطالعه کن! یا علی
D dishlame Member Jul 8, 2010 #26 ok،همین رو خواستم بدونم،آخه کتاب رو خریدم چیزی سر درنیاوردم ممنون آقا