خدایا حداقل قبل از عید بیاد تا وقت کافی برای مطالعه و تمرین داشته باشیمسلام . دوستان نظر من اینه که حتما برای رسیدن به سطح درجه 2 کتابهای آقای نصیری رو بگیرید البته این رو باید بگم از ایشون کتابهای دیگه از انتشارات دیگه ای هم هست. ولی کتابهای رو که با پویاگران کار کردن واقعا یه سرو گردن برتراند. بعد هم روی آموزشهای ویدیوی خارجی تمرکز کنید. شاید بی راه نباشه بگم مطالب کمتر از این کتابا رو تو آموزشگاه ها با گرفتن هزینه میلیونی آموزش میدن. منم شنیدم آقای نصیری در پی اقامت در استرالیا هستن ولی کار انتشار کتابها رو پیگیرن. با شماره جدید انتشارات میتونید تماس بگیرید. 021-33762334
کتاب vray بجهت دراومدن نسخه جدید برای افزودن و ویرایش چاپش به تاخیر افتاده ولی آقای تقوی مسئول دفتر انتشارات قول دو ماه آینده شایدم زودتر رو دادن . از بچه های این فرم هم ممنونم با شیر اطلاعاتشون من رو به این منابع رسوندن. موفق باشید.
سلامخدایا حداقل قبل از عید بیاد تا وقت کافی برای مطالعه و تمرین داشته باشیم
کتاب vray گنابادی رو گرفتم بالاخره
کتاب در سطح کاملا مبتدی میباشد درسته من حرفه ای نیستم ولی این کتاب به دردم نخورد
دوست عزیز الان این پستتون چه ربطی به تاپیک داره! قوانین رو رعایت کنید لطفااقا قیمت کتاب اموزش منتال ری مهندس رسول نصیری چنده؟کسی دسته دوم نداره من بخرم؟دانشجوییم دیگه مستضعفی حساب کنید
در این که کتاب آقای نصیری جزء بهترین هاست شکی نیست ، اگه یه چیز جامع میخوای کتاب وی ری نسخه اصلیش رو بخوندوستان من تازه میخوام از بین وی ری و منتال ری یکی رو شروع به کار کردن کنم کدوم رو کار کنم بهتره؟چه کتابی رو پیشنهاد میکنین؟ایا کتاب وی ری رسول نصیری کامل و جامع هست من دوست دارم کتاب بصورت کاربردی یاد بده در غالب مثال های زیاد