معرفی نیازهای طراحی سایت

emimen22

New Member
سلام.خسته نباشین.
یه کمکی میخواستم از عزیزان. حقیقتش میخواستم طراحی سایت رو یاد بگیرم.ولی متاسفانه اطلاعاتم واقعا کمه و نمیدونم از کجا باید شروع کنم.
اگه میشه و لطف کنین خیلی واضح و ساده بیان کنین ممنون میشم.
و حتما قسمت هایی هم نیاز هستش هم گفته بشه عالی هستش.
مثلا برای ساختن یه سایت با سیستم وردپرس ویا... از صفر چه کارایی باید بکنیم.فکر هم کنم سوال خیلی از افرادی باشه که میخوان اطلاعاتی داشته باشن در این زمنیه.
منتظرم.و تشکر.

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
با سلام
دوست عزیز این سوال بار ها تکرار شده
با این حال:
شما اگر میخوای طراحی برای وردپرس یاد بگیری یه دفه پله دهم پریدنه(که نمیشه)
شما اول باید html یاد بگیری سپس css و بعد هم php یا asp این آسونترین سیکل ممکنه!
اما وقتی شروع کنی و html رو یاد بگیری خودت کم کم متوجه میشی بعدش چی بخونی بنفعته!
در ضمن وردپرس بر پایه ی php هست(اما برای راه اندازی یه سایت وردپرسی هیچگونه زبانی لازم نیست یاد داشته باشی)
اما بیس تمام وب html هست باید هم حتما یاد بگیری (اصلا سخت نیست)
موفق باشیــــــــــ:rose:

آخرین ویرایش:

emimen22

New Member
سلام.خیلی خوب توضیح دادین ممنون.
فقط نگفتین که از کجای htmlباید شروع کنم. یا اینجوری بکنم
چه قسمتی رو باید یاد بگیریم.برای شروع.
مثلا کسی که بخواد یه ماشینی رو طراحی کنه با برنامه مکس.میتونن بهش بگن که برو و تمام برنامه مکس رو یاد بگیر و بعد از چند سال که فهمیدی به قول معروف چی به چی هستش دستت میاد باید کدوم قسمت باید کار میکردی
یا راه بعدی این هستش که بگن قسمت مدلینک و رندرینگ برنامه مکس رو یاد بگیری حله .
حالا نمیدونم برای html هم همین طوری هستش یا نه.

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
ببین html چون بیسه کاره
زیاد جاهایی نداره که استفادش بیشتر باشه (یه زبان برنامه نویسیه دیگه هرچی بیشتر بلد باشی بهتره!!)
مکس (که یک نرم افزاره) نمیشه از لحاظ یادگیری با html( که یک زبانه) مقایسه کرد !!
بعدشم html اونقدر زیاد نیست اگه وقت بزاری در عرض 1تا سه ماه html رو تموم میکنی
موفق باشیـــــــــــــ:rose:

rezajalalii

Member
آقا این بحث شما کلا با تو فروم سوال کردنو اسنجور چیزا حل بشو نیست شما یا باید برید کلاس یا کم کم کتاب هایی مثل html رو دانلود کنید بخونید سپس با زبان php آشنایی پیدا کنید و بعد css رو یاد بگیرید این حد اقل 2 سال وقتتون رو میگیره تا بتونید از روی سورس مثلا وردپرس یک قالب طراحی کنید خودتون.

جدیدترین ارسال ها

بالا