قبل از خرید هر چیزی بهتره آدم بدونه که انتظاراتش از اون مورد خاص چی هست و بعد متناسب با نیازش خرید کنه.
اینکار باعث میشه که شما بتونید اولا به اون نتیجه ی دلخواهتون برسید و ثانیا بی جهت پول الکی خرج نکنید!!
الان طبق چیزی که من خوندم ، شما قصد دارید که با این لپ تاپ کارهای گرافیکی در حد کار کردن با نرم افزارهای فتوشاپ و ایلیستریتور و
ایندیزاین و ... انجام بدید. حالا باید ببینیم این نرم افزارها بیشتر از همه نیاز دارن که کدوم قطعات سیستم قوی تر باشن تا موقع کار دچار
مشکل نشید.
کلا برای کار کردن با نرم افزارهای گرافیکی باید 2-3 تا قطعه ی سیستم شما مناسب باشه. اولی و مهمترینش CPU هست.
سعی کنید سیستمی تهیه کنید که CPU مناسبی داشته باشه. لپ تاپ های جدید VAIO (مثل همین مدلی که نیما جان گفتن) دارای
CPU های سری i هستن که واقعا قوی و خوبن و برای کار کردن با نرم افزارهای گرافیکی کاملا مناسبن.
مورد دوم Ram سیستم هست که البته در حال حاضر اکثر لپ تاپ ها دارای رم 4 گیگ هستن و از نظر میزان رم هیچ مشکلی نخواهید
داشت. این میزان رم برای کار کردن با نرم افزارهای گرافیکی در ویندوز 7 کاملا کافیه.
مورد سوم مانیتور هست. سعی کنید 2 نکته رو در مورد مانیتور لپ تاپ بخاطر داشته باشید. اول اینکه تا جایی که بودجه ی شما اجازه
میده ، لپ تاپی با مانیتور بزرگتر تهیه کنید ، چون میخواید نرم افزار گرافیکی کار کنید و زمانی که نیاز به کار کردن روی جزئیات یک طرح رو
داشته باشید متوجه میشید که چرا میگم تا جایی که میتونید مانیتور رو بزرگتر انتخاب کنید! و دوم اینکه لپ تاپی بگیرید که مانیتور استانداردی
داشته باشه. لپ تاپ های سونی (VAIO) کلا دارای مانیتورهای خیلی خوبی هستن و یکی از دلایل معروف شدن لپ تاپ های سونی
همین مانیتورهای خوب و قوی شون بود.
آخرین مورد هم کارت گرافیک هست که البته این مورد به اندازه ی 3 مورد اولی برای کارهای گرافیکی مهم نیست ولی خب یک سری
از قابلیت ها در ورژن های جدید نرم افزارهای گرافیکی ، نیازمند کارت گرافیک به روز و قوی هستن. مثلا در فتوشاپ اگر بخواید با قسمت
3D این نرم افزار کار کنید ، حتما باید کارت گرافیک سیستمتون قابلیت پردازش و پشتیبانی از این قابلیت رو داشته باشه. به همین خاطرم
هست که خیلی از دوستانی که کارت گرافیک مناسبی ندارن ، این مشکل رو مطرح میکنن که چرا قسمت 3D فتوشاپشون غیرفعال شده.
بقیه ی قطعات یه لپ تاپ هم میتونه براتون اهمیت داشته باشه ولی این 4 موردی که عرض کردم مهمترین مسائل هستن و سعی کنید
اگر میخواید هزینه کنید ، بیشتر به این 4 قطعه توجه داشته باشید.
من شخصا برای کارهای گرافیکی 2 نوع لپ تاپ رو پیشنهاد میکنم. اول مک بوک هست که به خاطر قیمت بسیار بالایی که داره معمولا
هر کسی سمتش نمیره! و بعد از اون سری های جدید VAIO هست که بنظرم برای گرافیست ها و طراحا از بقیه ی برندها بهتره و مناسبتره.