معرفی لب تاپ برای طراحی

sinaart100

Member
دوستان عزیز دنبال یک لب تاپ برای کارهای گرافیکی میگردم.خیلی جا ها گشتم. ولی هرکس جنس خودشو معرفی میکنه . و اینقدر بازارش متنوع هست بد تر کیج میشم. سرمایه ای که میخوام بزارم تا 1300 یکمیلیون و سیصد هست. میشه راهنمایی کنید . مدل و مشخصات برام بزارید.
بسیار سپاسگذارم
:rose::rose::rose:

Tsobh.com

Well-Known Member
دوست عزیز دقیقا بگو چه انتظاراتی ازش داری و در چه زمینه ای می خوایی طراحی کنی
تا بهتر راهنمایی شی

sinaart100

Member
دوست عزیز دقیقا بگو چه انتظاراتی ازش داری و در چه زمینه ای می خوایی طراحی کنی
تا بهتر راهنمایی شی

بیستر فوتوشاپ و ایلیستریتور و ایندیزان کار میکنم. از انجا که این برنامه ها هر روز رو به پیشرفت هست نمیخوام بعد از یک مدت دچار مشکل بشم.
میشه مدل هایی که بشه با 1300 خرید به من معرفی کنید!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
قبل از خرید هر چیزی بهتره آدم بدونه که انتظاراتش از اون مورد خاص چی هست و بعد متناسب با نیازش خرید کنه.
اینکار باعث میشه که شما بتونید اولا به اون نتیجه ی دلخواهتون برسید و ثانیا بی جهت پول الکی خرج نکنید!!

الان طبق چیزی که من خوندم ، شما قصد دارید که با این لپ تاپ کارهای گرافیکی در حد کار کردن با نرم افزارهای فتوشاپ و ایلیستریتور و
ایندیزاین و ... انجام بدید. حالا باید ببینیم این نرم افزارها بیشتر از همه نیاز دارن که کدوم قطعات سیستم قوی تر باشن تا موقع کار دچار
مشکل نشید.

کلا برای کار کردن با نرم افزارهای گرافیکی باید 2-3 تا قطعه ی سیستم شما مناسب باشه. اولی و مهمترینش CPU هست.
سعی کنید سیستمی تهیه کنید که CPU مناسبی داشته باشه. لپ تاپ های جدید VAIO (مثل همین مدلی که نیما جان گفتن) دارای
CPU های سری i هستن که واقعا قوی و خوبن و برای کار کردن با نرم افزارهای گرافیکی کاملا مناسبن.

مورد دوم Ram سیستم هست که البته در حال حاضر اکثر لپ تاپ ها دارای رم 4 گیگ هستن و از نظر میزان رم هیچ مشکلی نخواهید
داشت. این میزان رم برای کار کردن با نرم افزارهای گرافیکی در ویندوز 7 کاملا کافیه.

مورد سوم مانیتور هست. سعی کنید 2 نکته رو در مورد مانیتور لپ تاپ بخاطر داشته باشید. اول اینکه تا جایی که بودجه ی شما اجازه
میده ، لپ تاپی با مانیتور بزرگتر تهیه کنید ، چون میخواید نرم افزار گرافیکی کار کنید و زمانی که نیاز به کار کردن روی جزئیات یک طرح رو
داشته باشید متوجه میشید که چرا میگم تا جایی که میتونید مانیتور رو بزرگتر انتخاب کنید! و دوم اینکه لپ تاپی بگیرید که مانیتور استانداردی
داشته باشه. لپ تاپ های سونی (VAIO) کلا دارای مانیتورهای خیلی خوبی هستن و یکی از دلایل معروف شدن لپ تاپ های سونی
همین مانیتورهای خوب و قوی شون بود.

آخرین مورد هم کارت گرافیک هست که البته این مورد به اندازه ی 3 مورد اولی برای کارهای گرافیکی مهم نیست ولی خب یک سری
از قابلیت ها در ورژن های جدید نرم افزارهای گرافیکی ، نیازمند کارت گرافیک به روز و قوی هستن. مثلا در فتوشاپ اگر بخواید با قسمت
3D این نرم افزار کار کنید ، حتما باید کارت گرافیک سیستمتون قابلیت پردازش و پشتیبانی از این قابلیت رو داشته باشه. به همین خاطرم
هست که خیلی از دوستانی که کارت گرافیک مناسبی ندارن ، این مشکل رو مطرح میکنن که چرا قسمت 3D فتوشاپشون غیرفعال شده.

بقیه ی قطعات یه لپ تاپ هم میتونه براتون اهمیت داشته باشه ولی این 4 موردی که عرض کردم مهمترین مسائل هستن و سعی کنید
اگر میخواید هزینه کنید ، بیشتر به این 4 قطعه توجه داشته باشید.

من شخصا برای کارهای گرافیکی 2 نوع لپ تاپ رو پیشنهاد میکنم. اول مک بوک هست که به خاطر قیمت بسیار بالایی که داره معمولا
هر کسی سمتش نمیره! و بعد از اون سری های جدید VAIO هست که بنظرم برای گرافیست ها و طراحا از بقیه ی برندها بهتره و مناسبتره.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
با نظرات سارا كاملا موافقم
من هم با قيمتي كه شما داديد سوني رو پيشنهاد ميكنم

من خودم مدل F115FM رو پيشنهاد ميكنم كه خودم چند ماه پيش خريدم اما راضي ام

cpu cori7
vga :1gig nvidia
ram:6 gig
hdd:500 gig

monitor 16" full HD
اين كانفيگ 3دي حتي مايا رو براي كارهايي در حد حرفه اي هم به راحتي جوابگو هست
من به شخصه تجربمو گفتم اما مدل هاي جديد تري هم هست اين تجربه ي من بود

موفق باشيد

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
بله من 1700 گرفتم اون موقع كه تازه اومده بود !!
اما الان فكر ميكنم الان قيمتش ارزون تر شده باشه !!‌تا 1300 تا 1400 احتمالا

mosi34

Member
من مدل dell رو پیشنهاد میکنم قیمت ارزون کارآئی فوق العاده با کارتهای گرافیک ATI خیلی عالی همه نیاز هاتو برآورده میکنه

این مدل لپ تاپه خودمه واقعا ازش راضیم با هیچ سونی هم عوضش نمیکنم:

dell studio 1558

CPU: intell Core i7-720QM (1.6GHZ)

Cache: 6MB

RAM: 4GB 1333MHZ DDR3

HDD: 500GB 7200 RPM

VGA: 1GB ATI 5470 +directx11 suport

LCD: 15.6" WLED HIGH DEFINIT (HD)

Battery: 9Cell 85 Wh Webcam : yes

LAN: 10/100/1000 Modem(dialup): no

Wireless: Dell Wireless 1397

Bluetooth: dell bluetooth 365

AC power: 90W slim
قیمت 1سال پیش : یک ملیون و دویست هزار تومن

+
پورت HDMI - پورت vga out- پورت 1394 - 2پورت هدفون و یک بلند گو - پورت eSATA - پورت شبکه - 1عدد پورت usb ---> سمت چپ
1عدد پورت usb - ورودی شارژر - DVD writer مکنده - کارت خوان (SD/MMC-MS Pro) - یه جا کارت دیگه (نمیدونم چیه) ---> سمت راست

اینم شکل لپتاپ:

laptop-studio-1555-design2.jpg
laptop-studio-1555-design4.jpg
laptop-studio-1555-design3.jpg

laptop-studio-1555-design6.jpg

Ps.Dude

Well-Known Member
سلام.
Vaio سری FW که الان شده سری F.
این سری برای Gaming و Graphic هست.
اگه گرافیک کار میکنی و Vaio دوست داری، شک نکن که یکی از این سری هارو بردار.
(هرچند که من برای کارای دراز مدت در طول روز، PC رو پیشنهاد میکنم تا Laptop.)

جدیدترین ارسال ها

بالا