معرفی سایت تخصصی هوش مصنوعی و پردازش تصویر

hamed_h

Member
من خیلی وقته که تو سایت مجید آنلاین عضو شدم ، اما مدتی میشه که فعالیتم تو سایت کم شده . از خیلی وقت پیش تو این فکر بودم که یه ماهنامه الکترونیکی رایگان تخصصی راه اندازی کنم.

بالاخره بعد از مدتی تونستم این کار رو انجام بدم. و البته کمی بیشتر از این کار.

تصمیم گرفتم یه سایت تخصصی در زمینه هوش مصنوعی و پردازش تصویر بزنم و تو این سایت مطالب مربوط به این دو مبحث را بنویسم.

تا ابنکه در نهایت تونستم ماهنامه رایگان تخصصی برای هوش مصنوعی و پردازش تصویر ره ران اندازی کنم. تو این ماهنامه که نیمه اول هر ماه منتشر میشه از سه بخش عمده تشکیل شده :
1 - بخش اول : مقالات منتخب برنامه نویسی هر ماه هست از بیشتر مطالب این بخش از اینترنت جمع آوری میشه. البته توی مواردی هم که احساس نیاز بشه مقاله هایی هم در همین زمینه به صورت تالیفی چاپ میشن.

2 - بخش دوم : هوش مصنوعی و کاربرد های هوش مصنوعی تو این بخش بررسی میشن. البته تا حد امکان سعی شده مطالبی که تو این بخش ذکر میشن مطالبی باشن که جنبه های کاربردی هوش مصنوعی رو تو عمل نشون بدن

3 - بخش سوم : تو این بخش مقالات و کاربرد های عملی پردازش تصویر در اختیار کاربران قرار می گیره.

البته اینا مختصری از توضیح هر بخش بودن. لازم به ذکر هست که این ماهنامه کاملا رایگان هست و همه می تونن ازش استفاده کنن.

همچنین سعی شده قالب ماهنامه از همه استانداردهای یک ماهنامه الکترونیکی پیروی کنه. برای دریافت ماهنامه کافی به سایت زیر مراجعه کنین و تو بخش "عضویت در ماهنامه" آدرس پست الکترونیکی خودتون رو وارد کنین. به همین راحتی عضو ماهنامه سایت میشین و می تونین نیمه اول هر ماه ماهنامه خودتون رو دریافت کنین.

آدرس سایت :
www.hamedhabibi.com

لازم به ذکره که همه این مطالاب تنها توسط یک نفر جمع آوری نمیشن . بلکه من به کمک دوستام این مطالب رو تهیه می کنیم.
و البته هر کس در حیطه تخصص خود این کار رو انجام میده.

اطلاعات بیشتر در این مورد پس از عضویت در ماهنامه سایت براتون ارسال میشه.

www.hamedhabibi.com

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
با تشکر از زحمات ارزشمند شما.

انتقال از تالار برنامه نویسی به تالار معرفي وبلاگها و سايتها.

جدیدترین ارسال ها

بالا