معرفي يك نرم افزار مثل easyphp ولي با قابليت نصب mambo

S4DEGH

Well-Known Member
آقا شنيديد اسب ترواي جديد دوباره حمله كرده .
اما اين بار به سرويس دهندگان PHPBB !
مواضب باشيد ها .

ali_civil

Member
با سلام
روش نصب ناك در لوكال هاست رو به طور كامل و ساده و روان :lol: بگم اميد وارم به دردتون بخوره البته توي انجمن فكر مي كنم قبلا هم گفته شده!

اولين كاري كه بايد بكنيم اين هست كه يكي از نرم افزارهاي easy php يا XAMPP رو نصب كنيد كه البته من ترجيح ميدم اگر از easy php استفاده مي كنيد ورژن 1.6 رو استفاده بكني چون نسخه 1.7 معمولا مشكل داشت.
يا اگر از xampp استفاده مي كنيد از نسخه 1.4.9 استفاده بكنيد . چون نسخه جديد xampp 1.4.11 هم مشكل داشت . روش نصب اين نرم افزار ها خيلي ساده مي باشند حتي به راحتي نصب WINAMP تمامي تنظيمات php.ini به تور اتوماتيك برات تنظيم خواهد شد ونيازي به تنظيمات خاص نداريد....معمولا به اين شكل كه در پايين ميگم عمل كنيد . هر يك از اين نرم افزارها فولدري را ايجاد مي كنند كه به عنوان root مورد استفاده قرار مي گيرد
مثلا easy php در اين مسير نصب شده باشد
C:/program files/ easyphp/
در داخل فولدر easy php فولدر www به عنوان root شناخته ميشود.

يا اگر از xampp استفاده گنيد به اين شكل مي شود

C:\www\xampp\htdocs
كه من خودم ترجيحا به اين شكل نصب مي كنم در اينجا مسير root شما htdocs مي باشد.

براي نصب ناك در لوكال هاست قدم هاي زير را دنبال كنيد >>>

1‌: ابتدا فولدر html را در شاخه root قرار دهيد
( براي xampp >> C:\www\xampp\htdocs '
براي easy php >> C:/program files/ easyphp/www )

سپس به آدرس http://localhost/phpmyadmin/ برويد و يك دتابيس ايجاد نماييد مثلا farsi يا هر نامي كه دلخواه تان مي باشد

سپس در همان صفحه SQL رو كليك كنيد و در صفحه اي كه باز مي شود از طريق Browse فايل nuke.sql را كه در فولدر sql نوك تان موجود است وارد نماييد و كليد GO را بزنيد

حالا جداول نوك ايجاد شده است

حالا به فولدر html واقع در روت سيستم برويد ( همان فولدر نوك كه در روت كپي كرده ايد ) و

فايل config.php را باز كنيد ( براي اين كار اديتور هاي زبادي را مي توانيد بكار بريد من خودم از
Macromedia Dreamweaver MX استفاده مي كنم با Notepad و يا هر برنامه ديگه كه دوست داريد

در فايل config.php اين تنظيمات را انجام دهيد
مثلا اگر شمت يك دتابيس به نام farsi ايجاد كرده باشيد به اين شكل اين config.php رو تنظيم كنيد

کد:
$dbhost = "localhost";
$dbuname = "root";
$dbpass = "";
$dbname = "farsi";
$prefix = "nuke";
$user_prefix = "nuke";
$dbtype = "MySQL";
$sitekey = "SdFk*fa28367-!~H@Ck3RALiCiViL~~0^0~~%S+e9";
$gfx_chk = 0;
$subscription_url = "";

فايل را save كرده و ببندبد

حال به آدرس
http://localhost/html/admin.php

رفته و admin يا مدير سايت را ايجاد نماييد

--------------------------------------------------------------------------------
ساده بود نه؟ :cry:

اگر سوالي داشتي باز هم در خدمتيم
موفق و پيروز باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا