معرفي يك نرم افزار مثل easyphp ولي با قابليت نصب mambo

Mikhak

Active Member
سلام

اگه امكان داره يه نرم افزار معرفي كنين كه مثل easyphp باشه ولي بشه روي اون mambo رو نصب كرد

وقتي در easyphp نرم افزار مامبو رو نصب ميكنيم به علت نداشتن كش نميشه وارد ادمين شد اگه ممكنه در اين مورد يك نرم افزار معرفي كنين كه بشه با اون تمام مشخصات يك سرور واقعي رو اجرا كرد

با تشكر
-------------------
سينا

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام سينا جان..

ولله فقط خواستم بگم كه من مامبو را روي easyphp 1.7 دارم و عين ساعت برام كار ميكنه.. سالم سالم !
ولي نيوك را نميتونم روش نصب كنم ! نيوك ايدنا با اينكه كار نصب با موفقيت پيش ميره ولي در مرحله ارتباط با ديتابيس (با اينكه ارتباط تاييد ميشه) همون صفحه بر ميگرده !

در مورد سرور من Xammp را پيشنهاد ميكنم ;)
لينكش را شرمنده بعد برات ميزارم.. حجمش 21 مگ !

سايان

Jasem

Member
سايان نوك ايدنا را دستي رو Eazyphp نصب كن .
مشكل نداره . من خودم نصب كردم .
ببين فايل Config رو دستي عوض كن و sql رو از phpmyadmin از تو شاخه اينستال نصب كن . مطمئن باش مشكلي نداره .

Mikhak

Active Member
سايان جان من هم مامبو رو روي easyphp نصب مي كنم ولي نميتونم وارد مديريت بشم تا اون جاي كه من فهميدم به علت اين كه esayphp نميتونه رويه كش بنويسه نميشه وارد مديريت شد
اگه شما ميتوني وارد منوي مديريت بشي يه لطفي كن و فايل php.ini خودت رو براي من بفرست

صادق جان دارم دانلود ميكنم تا ببينم چه شود
------------------
سينا

S4DEGH

Well-Known Member
براي نصب ناك و ممبو و مديريت خريد بايد تو فايل php.ini يكي از قسمت هارو On كنيد . الان يادم نيست بايد برم ببينم . اين كار را انجام بديد تمامي برنامه ها درست كارمي كنند .و لازم نيست دستي بريزيد .

S4DEGH

Well-Known Member
آقا فكر كنم يك كدام از اينها است .
بريد هركدوم كه off بود on كنيد .
register_long_arrays
register_argc_argv
register_globals
----------------------
راستي سايان جان شما تو اين سايت مدير انجمني :
http://www.irsecom.com
اگه هستي به من اطلاع بده .

sokkit برنامه ای هست که من باهاش کار می کنم! ازش کاملأ راضی هستم و خیلی هم عالی هست! منخودم sokkit رو پیشنهاد می کنم!

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام..

سينا جان من هيچ تغييري در php.ini قبل از نصب نداده بودم.. ولي چند روز پيش براي نصب يك پرتال ديگه مجبور شدم مقدار register_globals را On بزارم.. و خوب يكسري تغييرات براي حذف Notice ها و ...

چشم من برات ميزارم ولي فكر ميكنم خودت بايد بصورت دستي توش يكسري مسير ها را عوض كني.. بستگي به شاخه و درايوي كه توش نصب شده !

من شب برات ميزارم.. الآن ديگه اكانت ندارم..

مخلصم
سايان

kami_mz

Well-Known Member
من با xampp هيچ مشکلي با هيچ برنامه اي ندارم. همه چي راحت روش نصب ميشه. خوبم کار مي کنند.
راستي سايان گرفتيش يا که بفرستم؟

Ghamnevis

Well-Known Member
نه عليرضا جان نميشه...

نه كامي.. تو كه سرعت من را ميدوني ! ديشب 12 ساعت طول كشيد 4 مگ دانلود كنم (فاير فاكس) !

قربون دستت اگر فرصت داري بفرست اگر نه بذار بعدا..

مخلصم
سايان

mazlum

Member
mikhak گفت:
سايان جان من هم مامبو رو روي easyphp نصب مي كنم ولي نميتونم وارد مديريت بشم تا اون جاي كه من فهميدم به علت اين كه esayphp نميتونه رويه كش بنويسه نميشه وارد مديريت شد

------------------
سينا

سينا جان مشكل شما اينكه easy php رو درست تنظيم نكردي فكر نكنم ارتباطي با كش داشته باشه :wink:

Mikhak

Active Member
آقا بعد از 3 روز بالاخره دانلود شد

آقا سايان اگه ممكنه فايل php.ini خودت رو براي من بفرست در ضمن شما از كدوم نسخه مامبو استفاده ميكني

Mikhak

Active Member
آقا صادق دستت درد نكنه كار كرد خيلي بهتر از easyphp چون ورژن php شم 5 هستش .

من فكر كنم فهميدم مشكل easyphp از كجا بود توي شاخه نصب يك دايرتوري به نام tmp وجود داره كه هر كاريش كردم نتونستم read-only رو از روي دايركتوري بردارم نميدونم ايراد كار از كجاست ولي هر چي تيكش رو برميدارم و ok ميكنم باز هم كه دفعه بعد ميام نگاه ميكنم ميبينم مثل شكل اولش هست اگه اين مشكل هم حل بشه فكر كنم بشه مامبو رو توي easyphp هم نصب كرد

Ghamnevis

Well-Known Member
بفرماييد...
شرمنده دير شد..

راستي ! خيلي از اين سيستمها با php5 مشكل دارند و براي همين من دنبالش نرفتم...

مثلا زوپس.. يا B2Evo مشكل دارند باهاش...

پیوست ها

• php.rar
    13.4 کیلوبایت · بازدیدها: 4

ali_civil

Member
من xampp رو ترجيح ميدم و خودم خيلي حال مي كنم باهاش
آقا لبنك قبلي رو داده بودم رفتم ديدم نسخه جديد اومده
[web:ca67477a7a]http://www.apachefriends.org/en/xampp-windows.html[/web:ca67477a7a]

جدیدترین ارسال ها

بالا