معرفي هاست براي سايت دانلود

Master ITX

Well-Known Member
اين سرويس براي سايت دانلود مناسب هست ؟
بعدا ايراد نگيرن كه به cpu و ... فشار مياد و سرويس را قطع كنند
من که 1 سالی هست ازش هاست دارم مشکلی نداشتم و ندارم حدود 300 گیگش هم پر شده نمیدونم چه شکلی سرویس میده که با این قیمت میتونه سرویس بده
هر هاست اشتراکی بالاخره مجبور هست از نظر منابع سرور محدود باشه تا یه سایت نتونه برای سایر سایتهای موجود روی اون سرور مشکل به وجود بیاره
منم اول باز همین فکرو کردم و برا 1 ماه گرفتم و حدود 60 گیگش رو پر کردم چیزی نگفت حالا هم که از نصف بیشتر شده و چیزی نگفتند
اگه دوست داشته باشید به قیمت سایت اصلی می تونیم تقدیمتون کنیم
تا 30 روز هم اگه راضی نباشید قابل بازگشت هست.

علاوه بر بلوهاست از شرکت های دیگه مثل www.hostmonster.com یا www.ixwebhosting.com یا ... هم می تونیم تقدیمتون کنیم
ولی پیشنهاد اول من بلوهاست هست چون هم سرعت و پشتیبانی خوبی داره
و هم بیشترین منابع سرور را در اختیار می ذاره
این سایت ها تایید میشه خوبه
من توصيه مي كنم از iweb.com يه وي پي اس بگير ..
ای وب به صورت مستقیم وی پی اس نمیده میتونید از کسایی که سرور دارن و ویپیاس میفروشند کمک بگیرید
ببخشيد ميشه لينك سرويس وي پي اس i web را بذاريد
من هر چي گشتم پيدا نكردم
دنبالش نگرد که پیدا هم نمیکنی
web تا اونجا که من می دونم مستقیما vps نمی ده ...

شما اول باید تخمین بزنید که ماهانه حدودا چقدر دانلود دارید تا بشه بین vps و هاست اشتراکی تصمیم گیری کرد
تایید میشود
با تشکر بای

• Like
Reactions: atk

m-sh

Member
منم اول باز همین فکرو کردم و برا 1 ماه گرفتم و حدود 60 گیگش رو پر کردم چیزی نگفت حالا هم که از نصف بیشتر شده و چیزی نگفتند

منابع سرور ربطی به مقدار فضای مصرفی نداره که ...
برای همین مثلا بلوهاست هیچ وقت به مقدار فضای پر شده ایراد نمی گیره

PadinaWebGroup

Active Member
من اي وب را بر فرض مثال گفتم @ همين ! اما تا جايي كه من ميدونم از اي وب چند نفر وي پي اس داره !

براي سايت هاي دانلود سرويس هاي حجيم مثل بلوهاست اصلا توصيه نميشه ! (‌ميتونيد درباره حرف من سرچ كنيد .)

موفق باشيد..

nimafire

find / -name Support > u
ببین. معمولا از vps استفاده میکنن. هاست اشتراکی هم هزینه اظافیش بالاهست هم راحتی کار با vps رو نداری.

جدیدترین ارسال ها

بالا