مطالب دینی در یوتیوب

saalek110

Well-Known Member
مطالب دینی در یوتیوب

سالک: این تاپیک جای صحبت بی پرده نیست.... حالت اشاره دارد اگر چیزی وجود داشته باشد.

توجه کنید که من درمورد همه فرقه ها در این تاپیک گفتگو می کنم....نمیشه که من پیروی ۱۰۰ فرقه باشم... پس مبلغ کسی نیستم. هدف تفکر و تحقیق است.

من با کسی وارد بحث مذهبی در این تاپیک نمی شوم.... این تاپیک جای بحث نیست.
ولی ارائه مطالب متناسب با تاپیک آزاد است.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
در مورد فرقه علی اللهی...یا مکتب ....موسس: نور علی الهی

youtu.be/PJMsmpS2LeE?si=rEBn97KxrdwNunnh

سالک: من نمی دانم این فیلم را چه کسی ساخته و چقدر حقیقت درش است.... من اطلاعاتی ندارم تا بتوانم در مورد این فرقه اظهار نظر کنم....قصد حمایت از این گروه یا حمله به این گروه را ندارم....فقط جهت آشنایی خودم و دیگران این فیلم را مطرح می کنم.

مثلا در این فیلم گفته فروع دین را قبول ندارند. نماز را ۳ روز و نه ۳۰ روز می دانند. نذر یک سیب بهتر از هزار رکعت نماز است.....البته اینها ادعاهای این فیلم است و شاید دروغ بستن به فرقه باشد.
و میگن قسمت مربوط به حضرت علی از قرآن حذف شده و قرآن بیشتر بوده....
قبر موسس گویا در هشتگرد کرج است.

تکرار می کنم که این فیلم را نمی دانم چه کسی تهیه کرده و حتی یک جمله از این فیلم مورد تایید یا تکذیب من نیست. فقط جنبه تحقیقی داره کارم.

saalek110

Well-Known Member
youtu.be/DiuqxppP3uo?si=6cc8MZbezHPy3Rd8

۸ دقیقه.

سالک:در فیلم کوتاه بالا نیز در مورد فرقه علی اللهی توضیحاتی داده شده
مثلا گفته به تناسخ معتقدند....ولی من نمی دانم درست باشد یا نه.

saalek110

Well-Known Member
youtu.be/pTd1la9wvvg?si=30BvR-tODNXUeuYO

۹ دقیقه.

آیت الله سیستانی در مورد علامه طباطبایی می گوید تفسیر قرآن با قران انجام داده....

saalek110

Well-Known Member
youtu.be/UBydWAfzsPk?si=i9F9ebF3UkWSHxdb

الهی ،
به زبان فرانسه صحبت می کند....

۸ دقیقه....

کسانی که با زبان فرانسوی آشنایی دارند شاید براشون جالب باشه....چون یک ایرانی وقتی فرانسوی حرف می زنه...کلمات را به حالت ایرانی ادا می کنه نه فرانسوی.البته کسانی که در زبان مقصد خیلی ماهر شده باشند چنین نیستند ولی تعداد این افراد می دانید کم است.

saalek110

Well-Known Member
youtu.be/AHiCPADlzG4?si=H8TBRtmZmSkKnsB9

نورعلی تابنده یا مجذوبعلیشاه ، قطب دراویش نعمت اللهی گنابادی...
در این فرقه لقب دارند افراد مثل مجذوب علیشاه....خیلی اوقات کلمه علی در لقب ها هست.

قطب یعنی رهبر فرقه....

حدود ۳ تا ۵ سال پیش تعداد زیادی مثلا ۲۰ نفر از این فرقه دستگیر شدند و تجمعاتی و اعتراضاتی داشتند....

سالک: بهتر است من درمورد این فرقه نظر ندهم.... ولی بعضی صحبتهای نورعلی تابنده جالب بود.
در فیلم فوق می گوید پیامبر دست حضرت فاطمه را می بوسیده تا بگوید مقام او در حد مقام من است.

حال و روز یک فرقه ، را نمیشه به همه اعضایش نسبت داد....ممکن است در فرقه انحراف یا فساد رخ دهد ولی مربوط به همه اعضا نیست....پس فیلم های معرفی فرقه ها شاید زیاد مفید نباشد... باید با افراد این فرقه ها آشنا شد.

در این فرقه ، خود را درویش یا فقرا می خوانند.

سال ۹۸ نورعلی تابنده فوت می کند و گویا یک سری بی نظمی های در این فرقه بوجود آمده....یعنی فکر کنم بعد فوت ایشان هنوز فرقه جمع و جور نشده.... البته اطلاع دقیقی از این فرقه ندارم چون ارتباطی با اعضای آن ندارم.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
اکثر نقد بر فرقه ها .... بدردنخور است

در این تاپیک نقد فرقه ها را من زیاد نمی ذارم....
خودتان می توانید در یوتیوب سرچ کنید....
چون اکثر نقدها .... با دید بسته است یا مغرضانه است یا توسط افراد مزدور است و اکثرا افراد منتقد سواد زیادی برای این کار ندارند. پس گوش کردن به این نقد ها اتلاف وقت است.

saalek110

Well-Known Member
صحبتهای جالبی از مجذوب علی شاه

youtu.be/vTb9uprYC3M?si=uxSq9XujqdZZR3Sn

میگه عقل حجت است یا نه....میگه عقل من حجت است و عقل تو حجت نیست.

میگه عرفان را نمیشه مثل فلسفه از آسمان به زمین آورد...
ابن عربی سعی کرد این کارو بکند...بعدش در مورد وحدت وجود توضیحاتی می دهد.

حدود ۳۰ دقیقه است و همزمان یک نفر به انگلیسی برای یک خارجی ترجمه می کند....اگر به ترجمه علاقه دارید خوب است....

میگه ما به همه ادیان احترام می ذاریم...

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
منظور از جمله ((نمازشان در آن خانه جز سوت کشیدن و کف زدن نیست)) در سوره انفال آیه 35 چیست؟
و ما كان صلاتهم عند البيت الا مكاء و تصدية فذوقوا العذاب بما كنتم تفكرون (182)
ترجمه: نمازشان در آن خانه جز سوت كشيدن و كف زدن چيزى نباشد، پس به كيفر كفرتان عذاب را بچشد.

سالک: چنین ایرادی گرفته شده بر گروههایی.
ولی باید دید حقیقت دارد یا نه.....

ذکر گفتن بعضی گروهها که واضح دیده شده...پس فقط سوت کشیدن و دست زدن نیست...
شاید جایی دست زدند...شاید داشتند شادی می کردند و اصلا نماز نبوده.....

به نظر من نباید از بیرون نظر داد...باید بفهمی اونها واقعا در چه حالی هستند...

آیا ذکر گفتن شرایط خاصی باید داشته باشه؟ منظورم در گروه خاصی نیست...کلا ذکر گفتن برای چیه و چطور باید انجام بشه؟

saalek110

Well-Known Member
در قرآن کریم آمده است: «یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اذْکُرُوا اللَّهَ ذِکْراً کَثِیراً وَ سَبِّحُوهُ بُکْرَهً وَ أَصِیلًا».

سالک: از سایت نیک صالحی نقل کردم. کلا لینک دادن به معنی تایید یک سایت نیست...برای رعایت امانت .... و سلب مسئولیت است...یعنی اینکه چنین آیه ای در قرآن هست یا نه به عهده سایت منبع است..

سالک: در آیه فوق کلمه کثیر گفته شده ، نه بیشتر....اینکه فردی حین گفتگو با مردم ذکر بگوید از کثیر رد کرده.... قرآن نگفته در هنه حال ذکر بگویید حتی موقع صحبت با مردم.....و اگر اوقات مثل صبح و شام ذکر شده ، احتمالا نشان می دهد در اوقاتی از روز ذکر بگویید نه صبح تا شب.

سالک: و باید ببینید منظور از ذکر گفتن اصلا یعنی چی. شاید یاد کردن خداست نه گفتن کلمات خاص....

saalek110

Well-Known Member
امام محمد غزالی در کیمیای سعادت می گوید:

ذکر را چهار درجه است: اول. آن که به زبان باشد و دل از آن غافل باشد؛ اثر این نوع از ذکر ضعیف است، لکن از اثر خالی نیست؛ چراکه زبانی که به خدمت مشغول است، از زبانی که به بیهوده مشغول باشد یا معطل باشد برتری دارد.

دوم. آن که در دل بود لکن متمکن نبود و قرار نگرفته باشد.

سوم. ان که ذکر در دل قرار گرفته باشد به گونه ای که به زحمت وی را بکار دیگری باید برد.

چهارم. آن که مستولی بر دل مذکور بود و آن حق تعالی است، نه ذکر.

منبع: باز از سایت بالا.

سالک: منظور من از نقل متن بالا، اینه که ذکر باید با توجه باشد....ولی امکان داره اصلا ذکر گفتن از پایه از قرنها قبل دچار انحراف شده باشد....

پس به نقل ها و اسم ها هم نمیشه اعتماد کرد....حواستان باشد....
یعنی شاید اصل ذکر در اصل چیز دیگری بوده و طی سالها افرادی اون را مسخ کرده باشند و چیزی که به دست ما رسیده است یک چیز عوضی باشد.

سالک: فکر و عقل را هیچ وقت تعطیل نکنید...هر چیزی را بررسی کنید و عمیق بهش فکر کنید.
اصلا بحث دراویش و غیردراویش نیست..... باید ببینیم منظور از ذکر در قرآن چی بوده.... یاد خدا یعنی چی؟

saalek110

Well-Known Member
فرقه نعمت اللهیه ، گویا گنابادی ها خود را نعمت اللهی می دانند. در فیلم زیر گفته شده...
موسس ، شاه نعمت الله ولی است.

یک معرفی درباره نعمت اللهیه:

youtu.be/CYrkLYh5w3g?si=hPHOgD9MxZm-NFig

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
میگن یک عده دارند پکیج ذکر می فروشند و میلیاردها کلاه برداری می کنند.

سالک: کلمات فقط کلمه هستند...دنیا نظامی دارد که مثلا با کلمه خدا تلاش شده نظامش معرفی بشه...
ذکر گفتن برای در نظام قرار گرفتن است...
مثلا فردی خودش را وابسته به فردی کرده....با ذکر از وابستگی می تونه رها بشه و در دنیای روح مستقل بشه...
بگوید لااله الاالله یا ایاک نعبد و ایاک نستعین....

اینکه فکر کنیم آیاتی از قرآن خواصی دارد خوندنش ، من این طوری اعتقاد ندارم....
دنیا نظام دقیق روحی دارد... دین برای اصلاح وضعیت انسان در این دنیای روحی اومده....مثلا با طاغوت ها مثل فرعون مخالف بوده.... فرعون کسی است که می خواهد همه جوره بر مردم مسلط شود .....گاه فیزیکی ....گاه فکری....

همه اینها فرعون هستند و جلوی استقلال روحی مردم را می خواهند بگیرند.

سالک: البته من تجربه ام خیلی کم است ولی تلاش کردم اون اندک تجربه را منتقل کنم.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
فرعون ها روح شما را نمی خواهند ، جسم شما را برای بردگی می خواهند....
پس با انواع روشها می خواهند محدودیت ایجاد کنند... قدیم بردگی بود....الان روشهای دیگر.....

فریبهای مختلف هم داریم ، فقط زور اسلحه نیست.....
مثلا وعده های دروغین می دهند.

saalek110

Well-Known Member
ایلیا میم رام الله.....

youtu.be/KxcrAvoQTPM?si=K9RsbUekLzQ8DJ_v

نکات عرفانی خوبی ایشان می گوید.... همه فیلمهایش را با دقت گوش کنید.....

مثلا میگه وقتی خدا اجابت میکنه که فقط از خدا بخواهی....

خدا موجودی بی جان نیست....که مثل بت بزاری روی تاقچه و واکنش های ثابت داشته باشه.....
فلان آیه از قرآن را بخوانی و فلان اثر را داشته باشه.... آیات قرآن مواد شیمیایی نیست یا ویتامین و پروتئین نداره ....این دید را بریزید دور.....

خدا زنده است و از هر زنده ای ، زنده تر است.
نمیشه به خدا کلک زد....یک چیز کوچیک بدهیم بگیم چند میلیارد بده.... اگر همون چیز کوچک را ندهی و به رحیم بودم خدا حواله بدهی احتمالا خیلی بهتر است.....

افرادی خدا را در حد جماد پایین آورده اند....آیه فروشی و پکیج ذکر فروختن .... یعنی از جهل مردم سو استفاده کردن....
چون مردم از دین و خدا درک درست ندارند ...این کارهای دیوانه وار رایج میشه.

saalek110

Well-Known Member
حمید انتظام

من ایرادی در حرفهایش نتوانستم پیدا کنم و عرفان حالیش است
ولی در لفافه صحبت می کند...

youtu.be/woGUzv-pNbg?si=Nw3brbXuGEEyjuVl

به خاطر همین در لفافه صحبت کردن باعث میشه فکر کنیم مثل سخنرانهای بی سواد فقط داره حرفهای گنده گنده می زنه....

و باعث میشه حوصله آدم سر برود.....

حیف کاش ایشان واضح تر صحبت می کرد یا شاید من خوب بهش نمی تونم وصل بشم....

قسمتهای از فیلم:

در همین فیلم ، به نقل از استیون هاپکینز میگه : بیشترین مخاطرات برای انسان از علوم و تکنولوژی سر می زند.
در ادامه میگه .....درست نیست انسان از اتم تا کهکشان را بشناسد و خودش را نشناسد.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
سخنران های دروغی:
افرادی که می روند سمت توهین به دیگران....
یا کنترل خود را از دست می دهند و حرفهای نسنجیده می گویند....
یا چهره و طرز حرف زدن کریه دارند.....

وقت خود را برای گوش دادن به صحبتهای اینها تلف نکنید.... من اسم اینها را در تاپیک تابحال نیاوردم......

چون کسی که دارای علم باشد دنبال انتشار علم خود است نه به دنبال حمله به دیگران....اون هم با کلمات زشت....

جدیدترین ارسال ها

بالا