مضرات اعتياد به اينترنت بيش از اعتياد به ديگر مواد است!!!!!!

magid

Member
[align=center:f1fca9f5f7]مضرات اعتياد به اينترنت بيش از اعتياد به ديگر مواد است![/align:f1fca9f5f7]

رييس سازمان نظام روانشناسى و مشاوره كشور نسبت به گسترش اعتياد الكترونيكى و روانى بين جوانان کشور هشدار داد.


[align=justify:f1fca9f5f7]غلامعلى افروز روز پنجشنبه در مراسم افتتاح مجتمع آموزشى رفاه سمنان افزود: ما بايد از اينترنت استفاده كنيم اما نبايد در اسارت آن باشيم.
وى با بيان اين كه مضرات اعتياد به اينترنت بيش از اعتياد به ديگر مواد است افزود: اعتياد الكترونيكى دامنگير بسيارى از جوانان ما بويژه پسران شده است و اين كه چرا 30 درصد پسران در کنکور شرکت مىكنند را بايد در مدارس و نظام آموزش و پرورش جست‌وجو كرد.
وى گفت: بايد انديشيد كه چگونه نظام آموزشى، تربيتى و پرورشى را متحول كنيم كه نگرش جوانان مثبت، تلاش محور، اميد انديش و خلاق شود.
اين استاد دانشگاه بر ضرورت ايجاد تحول در آموزش و پرورش تاكيد كرد و اظهار داشت: بايد بهترين امكانات دراختيار نظام تعليم و تربيت باشد نه اين كه بهترين ساختمان‌ها و امكانات در اختيار بانك‌ها و صنايع باشد.
رييس سازمان نظام روانشناسى و مشاوره كشور گفت: نظام تعليم و تربيت ما بايد انسان‌هايى خلاق و سالم تربيت كند چه اين افراد به دانشگاه بروند چه نروند.[/align:f1fca9f5f7]

منبع:ايرنا

===========
باتشكر
مجيد( 8O )
 

a Truth Seeking

Active Member
ساعت خواب.
اين بنده خداها تازه يكي از پيش پا افتاده ترين دلايل عدم حضور پسران رو توي كنكور پيدا كردن.چه كشفي؟
 

جدیدترین ارسال ها

بالا