مصاحبه با مجید علوی زاده وب مستر مجید آنلاین

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aldavood

Member
دروود دوستان عزيز /مهيار/سالار/سامان --1 سوال --شما خجالت نمي كشيد --حتما بايد انجمن زير 1-0 سال براتون باز كنن--اولا الان انجمن هاي آسموني آزاد هست و اون دفعه به خاطر بعضي مسايل در مديريت سايت ....... ---خيلي ناراحتي برو از انجمن --اينجا زياد بچه ها هستن كه از اين كار استقبال كردن --اون حاجي هم كه گفته بود در مورد درخواست 1 ايميل از خودت به من بده برات بفرستم .و وقتي فرستادم 1 شرط داره :بايد انجمن هاي مجيد رو ترك كني --پايه اي بسم الله ---خجالت و حيا خوب چيزيه كه متاسفانه ---حتما بايد مدير انجمن بياد وسط يا خود مجيد ؟؟او ن حاجي هم كه شماره تلفن و ..داره --معرفت توي دوستي و انسانيت مهمه عزيزم --مادي گرا نباش (لوووووول)--و مهمتر شما انجمن رو خراب كرديد --بازم خجالت بكشيد --چشمان نابينا ....-و به قول سهراب --چشم ها را بايد شست جور ديگر بايد ديد---واژه بايد خود باد --واژه بايد خود باران باشد ----برام مهم نيست چي ميگيد --حرفاتون بي اساس و بي پايه هست --دليل منطقي بياريد--سعي كنيد هميشه به چشم دوست و برادر بهتون نگاه بشه نه آدم هاي ....(چي بود؟؟؟؟)
سالار(من وجدانآ نمیخوام بخث کنم...احل این حرفا هم نیستم...
)زرشك من پايه بحث هستم -0هيچ وقت جلو حرف بي حساب نبايد سكوت كرد --اگه طرفت رو دوست داري كمكش كن ...
در پناه لطف حق باشيد --بدروود
با آسموني آسموني بشيم

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
علي جان از زحمتي كه كشيدي ممنونم و از اينكه ما رو مطلع كردي هم متشكرم...

دوستان عزيز ديگر هم ممنونم كه در اين تاپيك شركت داشتيد اما مثل هميشه تاپيك داره منحرف ميشه و وظيفه ما حكم ميكنه كه تاپيك رو قفل كنيم

موفق باشيد

مجيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا