سلام
چطوری می تونم یه آبجکت را به صورت منظم divide کنم
وقتی از subdivide استفاده می کنیم به صورت مثلث های پیوسته divide می شه.
ممنون می شم اگه راهکاری داره یا پلاگینی داره راهنماییم کنید..
منظورم اینه که چجوری به جای اینکه به حالت مثلثی با subdivide تقسیم بشه به صورت شکل در بیاد.کلا برای آبجکت های متفاوت این قضیه چطوری می تونه اتفاق بیفته؟
اگر تمام فیس هایی که داری 4 وجهی و در واقع استاندارد باشه ، میتونی در خود Editable Poly فیس های مورد نظر یا تمام جسم رو انتخاب و از دستور Tessellate استفاده کنی .
خیلی خیلی ممنون shahin666 و Baloot3Dعزیز Tessellate خوبه ولی یه جوری می خواستم تعداد تقسیمات روی یه فیس را خودم تعریف کنم که مثلا این فیس به این تعداد فیس تبدیل بشه .
مثلا یه فیس به 4*5 تبدیل بشه یا یه همچین چیزی چه جوری میشه؟
سلام 1-جسم مورد نظرت رو انتخاب کن 2-روش راست کليک کن و از:convert to گزينه ی canvert to editable poly رو انتخاب کن 3- edge هايی رو که ميخوای وسطشون خطوط ديگه اي اضافه کنی رو انتخاب کن (اگه ميخوای کل جسم روdivide کنی ،دکمه ی ctrl+a رو بزن) 4-راست کليک کن و دنبال کلمه ی connect بگرد،اگه با دقت بهش نگاه کنی ميبينی يه چيز مربعی شکل روبروش هست 5-روی اون مربع کوچيک کليک کن 6-حالا عددی که مد نظرت هست رو در مقابل سطر اول بنويس نتيجه: حالا به همون تعدادی که عدد رو وارد کردی،edge ها موازی و هم راستا با edge های ديگه به face يا faceهات اضافه ميشه(
حالا چطوری میشه فیس های سه وجهی را به فیس های چهار وجهی تبدیل کرد؟
مثلا وقتی یه مکعب را (مثل تصویر)به ادیت پلی تبدیل می کنیم فیس های چهار وجهی ایجاد می شه کلا میشه فیس های سه وجهی را به چهار وجهی تبدیل کرد؟ ممنون داداش
سلام،من تا حالا اين کار رو نکردم پس شايد اين جوابی که ميدم زياد دقيق نباشه با مکس نه ولی بعضی از نرم افزارها اين کارو ميکنن که باعث به هم خوردن مدلينگ کار ميشه!(شايد بعضی از 3 وجهی ها جزوی از مدل باشه ) ولی ميتونی دستی هم اين کار رو انجام بدی 1- جسمت رو به editable poly تبديل کن 2-روی يکی از اجهای اريب کيليک کن 3-به تناسب کارت از loop و ring استفاده کن تا اين خطوط اضافی انتخاب بشن،اگه لازم شد دستی انتخابشون کن 4-راست کليک کن و دکمه ی remove رو بزن توضيح بيشتر:برای ديده شدن اجها در ويوپرت ميتونی از ماکروی f4 استفاده کنی