مشکل sort حروف فارسی در MySQL (واقعا این قضیه اینقد سخته؟؟؟)

calm_wave

New Member
سلام
آقایون مدیرایه سایت خواهش می کنم نگین که برو جستجو کن یا این topic تکراریه
چون من 2-3 هفته اس که همه جا رو گشتم، چیز درس حسابی گیر نیاوردم... خلاصه
من یک راه حل درست می خوام در مورد sorting فارسی چون همونطور که می دونین حروفی مثل "پ" "ه" "و" "گ" "ژ" "ک" اینا رو نمیشه با استفاده از order by مرتب کرد.
فقط اگه کسی خواست لطف کنه جواب بده یه جوری بده که به درد همه بخوره، نه سر بالا
در ضمن من کاربر متوسط PHP/MySQL ام
ممنون

mehdvirus

Member
خوب شما که کاربر متوسط هستید باید بتونید خودتون یه تابع بنویسید;)

Salman_MP

Member
سلام کاربر متوسط. خوبی ؟
چرا اینقدر عصبانی هستی حالا.
من کاربر جوجوی PHP\MySQL هستم و درست منظورت رو نفهمیدم. شما میخوای یه تابع بنویسی که سورت کنه یا یه query که سورت شده تحویلت بده ؟

I.NoBody

Active Member
به اين انجمن خوش اومدي.
اميدوارم حضورت مستمر باشه.
من يه تابع داشتم ولي نمي دونم چي کارش کردم. اما شايد واست مفيد باشه که بدوني توي MySQl 5 Beta اين مشکل حل شده.( البته خودم تست نکردم و فقط توي يه مقاله خوندم)
اگه ورژن برات مهم نيست، از Mysql 5 استفاده کن.
ضمناً هنوز همه سرورها اين ورژن جديد رو support نمي کنن. چون نسخه alpha نيومده.

calm_wave

New Member
sallam
sale no mobarak
moteasefane systemamo avaz kardam va in windowsesh farsi nadare, sorry for finglish
mamnoon bekhatere tavajohetoon
1- i'nobody'e aziz, man MySQL 5.0 ro nasb kardam va moshkel hal nashode toosh
2- dar morede soalam, man too database'am ye liste asami daram, mikham too safheye namayesham be tartibe family sort shan

mamnoon

arashdanger

Member
سلام خوش اومدی
توی mysql 5 این مشکل حل شده البته به شرطی که collation رو درست انتخاب کنی ، باید persian _utf8 رو انتخاب کنی. البته به احتمال زیاد این کار مشکلت رو حل نمیکنه چون تقریبا هیچ سروری mysql نسخه 5 رو هنوز نصب نکردن (اگه واقعا به امکانات نسخه 5 احتیاج داری میتونی دیتابیست رو روی یه هاست حرفه ای mysql بزاری)

darvin_lasari

New Member
با سلام
منم اين مشکل سورت کردن رو دارم mysql5 و نصب کردم COLLATION رو هم رو PERSIAN_UTF8 ست کردم مرتب شده گزارش ميده به همراه ERRORE زير اگه ميتونيد لطف کنيد و راهنماييم کنيد.
File 'c:\mysql\share\charsets\?.conf' not found (Errcode: 2) Character set '#33' is not a compiled character set and is not specified in the 'c:\mysql\share\charsets\Index' file
منمون ميشم

جدیدترین ارسال ها

بالا