مشکل exit فلش در بیلدر

lotus.ir

New Member
سلام دوستان عزیز .یه مشکل خیلی بزرگ البته برای من بوجود آمده :
من یک فایل فلش را در بیلدر آوردم .توی این فایل یک دکمه exit هست . ولی وقتی اوردم داخل بیلدر دیگه کار نکرد .
حالا چی جوری این مشکل رو بر طرف کنم ؟

silvercover

کاربر متخصص
اگر شما با استفاده از ActionScript فلش دستور خروج رو صادر کرده باشین که طبیعی هست باعث خروج برنامه ساخته شده با MMB نخواهد شد. اگر میخاین دستور خروج از شی فلش به MMB صادر بشه باید از دستورات و متدهایی که برای این منظور هست استفاده کنید. اگر توی تالار جستجو کنید نمونه های خوبی رو برای ارتباط بین mmb و فلش پیدا خواهید کرد.

lotus.ir

New Member
من این فایل شما رو دیدم.ولی چیزی ندیدم که کمکم کنه.لطفا بیشتر راهنمایی کنید .

splinter cell

Well-Known Member
منظور من این بود که سورس فایل فلش این مثال رو نگاه کنید و در قسمت اکشن مربوط به باتن ها ببینید که چطور از Fscommand استفاده شده!

lotus.ir

New Member
عزیز من فایل فلشی ندیدم.اگه امکان یه اسکریپتی به من بدبد بعد بگین کجا استفاده کنم.
خیلی کارم گیره.

lotus.ir

New Member
اگه سورس سوییش (swi) باشه خیلی عالیه.
باز هم تشکر که جواب منو میدین.

splinter cell

Well-Known Member
دوست عزیز یک کم صبر کنید بد نیست ها! همه مایی که اینجا هستیم بیرون واسه خودمون هزار تا گرفتاری و مشکل داریم و بعد از رفع و رجوع اونها میایم اینجا تا باهم تبادل تجربه کنیم.پس اگر دیر میشه(به نظر شما البته) به این دلیله!نه خدای نکرده بی توجهی به عزیزی مثل شما.
بفرمایید من آش رو با جاش واسه تون یک جا قرار دادم.هم باتن هم سورس Flaو هم سوئیش رو.امیدوارم بقیه اش واسه تون آسون باشه!یا حق!

پیوست ها

• for_you.rar
    2.8 کیلوبایت · بازدیدها: 35

lotus.ir

New Member
من شرمنده ام .به غیر از تشکر کاری دیگه ای نمیتونم از شما به کنم.
حقیقت ن مشکلم هنوز درست نشده !
باز هم شرمنده.

splinter cell

Well-Known Member
باز هم سلام!!!
به غیر از تشکر کاری دیگه ای نمیتونم از شما به کنم.
خواهش میکنم !اینجا رسمه بجای تشکراز دکمه تشکر که پایین هر پست هست استفاده میکنیم.
در مورد مشکلتون باید بگم من نمیدونم چقدر شما به نرم افزار های فلش تسلط دارید؟اما من سورسی که براتون فرستادم کاملا واضح بود .شما بعد از ایجاد یک باتن در قسمت on realese اون یک fscommand ایجاد کنید و بعد در قسمت کامندmmb و در آرگومان اون دستورات بیلدر رو مینویسید مثلاExit() این کل مطلبه.حالا برای آگاهی بیشتر شما من قسمتی از راهنمای بیلدر درباره فلش رو براتون گذاشتم که به احتمال زیاد شما تاحالا اون رو ندیدید چون توی اون کامل توضیح داده!بدرود!

کد:
Calling the MMB commands directly from Macromedia Flash Action Script:

To communication between the Flash movie and MMB is used the fscommand command. It has two parameters: command and arguments. If you want to send a command to MMB, then the command parameter must be always string "mmb" and the second parameter (argument) should contain the  MMB scripting action.

Example of usage of fscommand command in Flash movie:

// this example will fill the Time$ variable from the Flash variable

fscommand("mmb","Time$ =" + MMBCurTimeFull);

// this example will call the LoadText MMB command and fill the DirStr text object in MMB

fscommand("mmb","LoadText(\"DirStr\",\""+ DirString +"\")");

// this example will go to next MMB page

fscommand("mmb","NextPage()");

// this example will go to a defined MMB page - in this case "Page 2"

fscommand("mmb","Page(\"Page 2\")");

// this example will run an external mbd file (and jump to "Page 1" of this mbd) from the source folder where the application.exe is located

fscommand("mmb","RunMBD(\"<SrcDir>\\test_1.mbd\",\"Page 1\")");

To include a quotation mark in a string, precede it with a backslash character (\). This is called "escaping" a character. There are other characters that cannot be represented in ActionScript except by special escape sequences. The following table provides all the ActionScript escape characters:

Escape sequence
 Character

\b
 Backspace character (ASCII 8)

\f
 Form-feed character (ASCII 12)

\n
 Line-feed character (ASCII 10)

\r
 Carriage return character (ASCII 13)

\t
 Tab character (ASCII 9)

\"
 Double quotation mark

\'
 Single quotation mark

\\
 Backslash

\000 - \377
 A byte specified in octal

\x00 - \xFF
 A byte specified in hexadecimal

\u0000 - \uFFFF
 A 16-bit Unicode character specified in hexadecimal

Consult the Macromedia Flash documentation for more information about the fscommand command usage and Action Script programming as such.

جدیدترین ارسال ها

بالا