مشکل گالری فول اسکرین در اکشن 3

سلام

من تو اکشن دو مشکلی با فول اسکرین نداشتم مشکلی که اینجا دارم اینه که من زمانی که یک فایل دارم که روی خود این فایل من کد

fscommand(fullscreeen ,true) va fscommand(allowscale , false )

زدم و ازش خروجی اجرایی گرفتم و لذا مشکل اینجاست اگه من یک گالری از بیرون لود میکنم و توی اون گالری دکمه واسه فول کردن صفحه داره و زمانی که من روی دکمه فول اون کالری میزنم همیشه همیشه همیشه کار نمیکنه حس میکنم چون صفحه فول شده از طرف فایلی که گالری رو لود میکنه لذا این دکمه فول تو گالری دیگه کدش کار نمیکنه ولی تو اکشن دو مشکلی نداشت این جریان جرا واقعا !؟

واقعا یکی این مشکل واسش پیش نیمده ! آقا خیلی مسله مهمی چرا هیشکی در مورد این موضوع جیزی نمیدونه !

++Hadi++

Active Member
بهتره از این دستور استفاده کنید البته برای فول اسکرین...تا حد امکان سعی کنید fscommand رو حذف کنید:
PHP:
import flash.display.StageDisplayState;

//
stage.displayState=StageDisplayState.FULL_SCREEN;//برا فول اسکرین
stage.displayState=StageDisplayState.NORMAL;//برا حالت معمولی

مشکل حل نمیشه بازم هادی جان

اصلا فک کن یک مالتی مدیا داری که فول صفحه تنظیم شده و بالا میاد حالا یک گالری از بیرون روش لود میشه که گالری قابلیت فول اسکرین داره و یک دکمه واسش تعبیه شده .. حالا بهم بگو جکار کنم .. اگه sample هم بذاری که دیکه مهشره ... واقعا گیر کردرم توی این مسله که توی اکشن دو خیلی راحت بود و متاسفانه توی این اکشن اذیتم داره میکنه ....

++Hadi++

Active Member
سعی کن از بیرونیه کار فول رو انجام بدی...اگه به سورس داخلیه دسترسی نداری،از بیرونیه رو دکمه فول داخلیه،یه مووی کلیپ بزار تا نشه اونو دید و لمس کرد.و از بیرونیه اون کار رو انجام بده...بای...

جدیدترین ارسال ها

بالا